Pieces of Art

297 reviews in totaal

297 reviews since 27 jun 2025

Gecertificeerd sinds: 31 aug 2026
piecesofart.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de hoogwaardige afwerking, het materiaal en de uitstraling van de kunstwerken. De snelle, vriendelijke en behulpzame service wordt gewaardeerd, waarbij medewerkers goed meedenken en snel reageren. De levering verloopt meestal snel en correct. De geluidsdempende werking wordt positief genoemd en de mogelijkheid tot maatwerk, zoals kleurkeuze of specifieke wensen, wordt zeer gewaardeerd. Ook de communicatie met het bedrijf wordt als prettig, duidelijk en snel ervaren. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen levertijden. Sommige klanten zijn teleurgesteld in het akoestisch effect van de kunstwerken. Hoewel de prijs door sommigen als redelijk wordt ervaren, zijn er meerdere opmerkingen dat de prijs-kwaliteitverhouding tegenvalt. Daarnaast wordt het ophangen soms lastig gevonden door ongelijke draden of onduidelijke instructies, en zien enkele klanten ruimte voor verbetering bij proactieve communicatie.

ReviewsPieces of Art

snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit

Joes maakt de verwachting waar

Het contact was erg goed. We hebben lang getwijfeld over de kleur van de lijst, maar uiteindelijk is dit goed gekomen. Het is toch spannend om iets via Internet te bestellen en zeker als het om kunst gaat. Helaas was het niet mogelijk om Joes ergens te bekijken, maar achteraf gezien was dat ook helemaal niet nodig. Een puntje voor verbetering is de ophang beschrijving in de FAQ. Deze beschrijft 1 ijzerdraad, maar bij een 120x180 kunstwerk zijn het er 2.

Antwoord van Pieces of Art

Hallo Mark, bedankt voor je mooie review en wat hangt het kunstwerk mooi bij jullie! Fijn dat jullie zo blij zijn met Joes. Goed punt van het ophangen, ik heb het direct gewijzigd in de FAQ. Heel veel plezier van dit mooie werk!🖼️
De duidelijke omschrijving over het voorwerp wat je koopt. Snelle levering ! Prachtige producten! Zullen zeker in de toekomst nog een bestelling doen

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze mooie review Sara! Wat fijn om te horen dat het kunstwerk zo goed bevalt. 🙌🏻 We zien je volgende bestelling graag voorbijkomen! 😃

Winnie heeft onze verwachtingen overtroffen!

We waren op zoek naar een kunstwerk voor ons thuiskantoor. We konden ons niet direct voorstellen wat een akoestisch kunstwerk in 100% vilt juist was. Maar een vlotte communicatie met Pieces of Art deed ons beslissen om ervoor te gaan en we kozen voor Winnie. Winnie overtrof direct onze verwachtingen: de print is zeer gedetailleerd en diep ingekleurd, het materiaal is kwalitatief hoogstand en het aaibaar gehalte van het kunstwerk is niet te onderschatten. Wij kijken alvast enthousiast naar de aankoop van een nieuwe Pieces of Art!

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze mooie review! Kunstwerk Winnie staat prachtig in jullie ruimte en met het licht komt het kunstwerk nog beter tot haar recht. 🖼️
Levering snel , echt mooie items. Die zie je nergens anders. Prachtig.

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review Jan. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de kunstwerken! 🤭
Geen idee

Bedankt voor deze mooie review Els! ⭐️
We vinden onze piece echt geweldig! Super mooie kleuren, tekening en afwerking. Het staat prachtig in ons interieur. Echt een dikke aanrader!

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze mooie review en mooie foto! Kunstwerk Ezra staat inderdaad prachtig in jullie ruimte. 😍 Veel plezier ervan!
Gezin silhouette, 5 personen. Super mooi object ontvangen. Helemaal van vilt, netjes afgewerkt, mooie kleuren, handig op te hangen.

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze goede review Yvonne! Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het signature portrait. Heel veel plezier ervan! 🤩

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review Yvonne! ⭐️

Prijs - kwaliteit

Wat je koopt was mijn inziens niet in verhouding met de prijs. Contact zelf met het bedrijf was prima, alles volgens afspraak. Schilderijen geretourneerd niet wat ik er van verwachtte.

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze review Marielle! Wat jammer dat de werken niet pasten. Wel fijn dat het contact positief werd ervaren! 😃
Prettige en snelle service/communicatie.

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze mooie review Kars! Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening zo goed hebt ervaren.
Prachtige schilderijen, lichtgewicht en akoestisch. Doet veel voor de ruimte. Duidelijke informatie over levering(stijden).

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over uw kunstwerken. Veel plezier ervan!

Het werkt echt!

Wij hebben in onze hoge grote woonkamer een Pieces of Art hangen en eindelijk kan ik weer een normaal gesprek voeren aan de keukentafel zonder een echo. Mijn man was vrij sceptisch en zij niet zo veel last te hebben van de galm; maar ook hij erkent hoeveel beter het geluid nu klinkt.

Antwoord van Pieces of Art

Wat goed om te horen dat jullie zo veel verschil horen en dat de galm verminderd is en jullie weer een gesprek kunnen voeren zonder echo. Heel veel plezier van de kunstwerken!🤩

Antwoord van Pieces of Art

Bedankt voor de 5-sterren review Liesbet!

Bedankt voor deze mooie review Wes! 😃

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review! ⭐️

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review Pagaen! ⭐️

Pieces of Art biedt de akoestische oplossing voor galm in elke ruimte. Onze kunstwerken zijn gemaakt van akoestische materiaal voor een dempend effect. Kies uit neutrale kunstwerken of voor kleur.