Voipshop.nl- Logo - Beoordelingen

Voipshop.nlReviews

: 557Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Voipshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Voipshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Voipshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Voipshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Voipshop.nl

53 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

557 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jan. 2022
tijdens de chat is er gevraagd naar een toestel wat paste als uitbreiding op ons huidige toestel. Dit is netjes doorgegeven en door ons besteld. Helaas bleek deze keuze niet geheel goed te zijn en hebben wij teveel besteld. Wel is daarna een zeer goede afhandeling geweest en heb ik mijn geld netjes terug ontvangen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 jun. 2022
De webshop gaf aan (groen:) dat het produkt uit voorraad geleverd zou gaan worden. Betaald, maar kwam steeds geen bericht van verzending! Uiteindelijk na een paar dagen gebeld: produkt was niet aanwezig en het was ook niet duidelijk of en wanneer het ooit geleverd zou gaan worden! Dus gelijk aan de telefoon de order afgezegd. Het betaalde zou retour naar mijn bank overgemaakt worden. Maar wanneer? Zonde van de tijd... (was een goede shop voorheen.)
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Voipshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
De bestelling werd volledig en zeer snel geleverd. Ook de facturatie verliep vlekkeloos.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Fijn om op de hoogte gehouden te worden, compliment!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
van Wim M.
Product keurig op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Snelle levering en juiste product omschrijving. TOP
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Telefonisch even kunnen overleggen en goed advies ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
De bestelling werd al de volgende dag bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
PERFECT WAS HET NIET MAAR GOED
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
snel, goed en goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Super snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2022
tijdens de chat is er gevraagd naar een toestel wat paste als uitbreiding op ons huidige toestel. Dit is netjes doorgegeven en door ons besteld. Helaas bleek deze keuze niet geheel goed te zijn en hebben wij teveel besteld. Wel is daarna een zeer goede afhandeling geweest en heb ik mijn geld netjes terug ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Na telefonisch een vraag over de aankoop van een artikel, werden wij netjes teruggebeld door iemand die meer informatie kon geven. De informatie was duidelijk. Spullen besteld en de volgende dag in huis.
Beoordeling melden