123planten.nl

8.926 reviews in totaal   808 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2024

123planten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn vaak tevreden over de prijs, die als gunstig wordt ervaren in verhouding tot de kwaliteit. De meeste klanten prijzen de goede kwaliteit, grootte en gezondheid van de planten. Ook wordt de zorgvuldige en beschermende verpakking van de planten vaak genoemd als positief punt. Daarnaast waarderen velen de snelle en passende afhandeling van de klantenservice. Er zijn echter ook negatieve punten: klanten uiten veel onvrede over de bezorging, met name door vertragingen, onzorgvuldige behandeling van pakketten en problemen met koeriersdiensten zoals DPD. De communicatie over bestellingen en leveringen wordt vaak als onvoldoende ervaren, vooral bij vertragingen of problemen. Ondanks de overwegend goede ervaringen met de kwaliteit van de planten, zijn er enkele klachten over beschadigingen of slechte planten. Tot slot klagen sommige klanten over trage en moeizame communicatie met de klantenservice.

Reviews123planten.nl

Mooie planten, degelijk verpakt. Een minpuntje, de bezorging . Sommige voerders vatten niet wat onderkant of bovenkant is.
Alle planten zijn erg mooi, groot, goed verzorgd, snelle levering en goed verpakt. Super, ik beveel het iedereen aan!

Plant beschadigd ontvangen, gratis andere ontvangen.

Grote hydrocultuur plant besteld. Kwam beschadigd binnen. Takken en bladen afgeknapt en de kweekpot was kapot door transport. Melding gemaakt. Reactie duurde wel een aantal werkdagen. Werd een nieuwe plant aangeboden. Deze kwam een aantal dagen later en was stukken beter. Was vervoerd in een grotere doos en pot was beter beschermd.

Lepelplant

Prachtige plant , juiste hoogte gekozen voor in bestaande bloempot, de verhoudingen kloppen dankzij de aangegeven duidelijke beschrijving op de site. Bezorging is ook perfect verlopen, plant is zorgvuldig verpakt en komt heel aan.
Jullie doen het prima, snelle levering en top plantje ziet er geweldig uit top !!!
Prima plant Goed verpakt en verzonden Snelle levering En betaalbaar
Tot tweemaal toe een verkeerde plant ontvangen. Ik mocht de verkeerde planten houden en kreeg mijn geld terug uiteindelijk. Prima oplossing, geen 5 sterren omdat ik toch liever de bestelde plant had gewild, maar goed meegedacht.
Goed verpakt en over gekomen.alleen viel de grote iets tegen

Antwoord van 123planten.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de plant goed verpakt aankwam.
Mooie plantsoen,goed verpakt compleet met heat pack vanwege het weer. Alleen 6 dagen later dan verwacht (afgesproken)? Ook dit op het conto van het weer . Communicatie had misschien wat directer gemogen, geen mail over verlate levering, maar schijnbaar een algemeen bericht op de site, die ik niet dagelijks bezoek. Maar blij met Aloë
Prachtige planten. Echter was er een container slecht gesloten waardoor er planten waren losgeraakt
De kwaliteit , de snelheid van bezorgen en de prijs die waren prima

Een klacht? Toon je kracht!

DPD had een plant op z’n kop bij mij afgeleverd, waardoor vrijwel alle takken gebroken waren. Heel erg jammer. Ik heb dit per mail bij jullie gemeld (met foto’s) en binnen enkele dagen ontving ik een nieuwe plant. Dit bewijst dat een klacht ontvangen helemaal niet erg is, wat telt is hoe je er mee omgaat. En dat hebben jullie prima gedaan. En dus heb ik jullie aanbevolen aan kennissen.

Het was ok

Het was o.k

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle en nette levering!
De planten worden zorgvuldig bezorgd. Het enige wat ik jammer vond was dat er enkel op de website werd gecommuniceerd dat de bestellingen niet zouden worden verzonden door de koude. Een mail sturen naar mensen die een bestelling hebben geplaatst of op de socials plaatsen had misschien ook gekund.
Correcte afhandeling van order, ook bij navraag
Prima planten, dacht dat ze groter waren

Goede producten, teleurstellende bezorging

Op de site kan je een bezorgmoment aangeven en dat vond ik heel handig. Helaas bleek dat jullie mijn bestelling pas in de avond van het bezorgmoment aan DPD overdroegen. Die deden er vervolgens nog 4 dagen over voor ze bij mij langs kwamen. De producten waren overigens prima
Mooie plant en goed verpakt. Wel iets kleiner dan ik had verwacht.
Goed verpakt verzonden en op tijd bezorgt. Bestelde plant ziet er heel mooi en goed uit.

123planten.nl

123planten is de online winkel waar je alles kunt kopen op het gebied van kamer- en tuinplanten. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan bloempotten en accessoires. Ook bied 123planten alle informati...