chesterfieldbags.com/nl- Logo - Beoordelingen

chesterfieldbags.com/nl

296 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.536 beoordelingen in totaal

7 okt 2024
Ik kocht de tas Ezra. Niettegenstaande ik de afmetingen had bekeken valt ze toch kleiner uit dan verwacht. Kwaliteit is heel mooi. Wat voor mij persoonlijk nog beter was geweest is de richting van de ritsen. Die zitten omgekeerd. Als je de tas omhebt met de kleine rits aan de achterkant en de "Chesterfield Brand"-bedrukking aan de voorkant zou het handiger zijn dat je de rits van links naar rechts kan openritsen.

29 jul 2024
Nadat de tas die ik via de website besteld en betaald had kreeg ik bericht dat die niet leverbaar is, ik kan de opvolger krijgen tegen hetzelfde bedrag( netjes) ik heb bericht gekregen dat de tas Verzonden is, maar hij is niet zichtbaar bij dpd. T is wat slordig allemaal

Beoordelingen voor chesterfieldbags.com/nl

Tevreden

8 okt 2024

Super goede kwaliteit.

Dit is mijn tweede tas van the Chesterfield brand en ook nu weer super tevreden. Levering is snel , echt een cadeautje om uit te pakken en de kwaliteit is uitmuntend.

Goed hoor yess

Een goede beoordeling krikgt het van mij hoor.. alleen kreeg mooi ingepakt en in een doosje, waar ik niet voor gekozen had(is een optie)😃😃

Prachtige en stevige werktas

Prachtige, degelijke en chique ogende werktas met genoeg ruimte die toch licht draagt door de brede schouderbanden op juiste hoogte
13 okt 2024
De tassen zijn prachtig; moeilijk kiezen! Prachtig ingepakt en perfect verstuurd; je ontvangt gewoon cadeau’s !
HA
Heidi A.
Diepenbeek
Zeer vlot en mooie producten. Netjes verpakt en verzonden. Al meermaals gekocht en telkens zeer tevreden.
JL
Jolanda L.
Rotterdam
5 okt 2024

Super!!!

Prachtige tas cadeau gegeven aan mijn lief. Die vond hem super en gebruikt hem iedere dag. Super!
De site verfijnen vwb inzicht in het verloop van de bestelling dan wel retournering.
6 okt 2024
Goede kwaliteit mooie riem snel in huis zeer mooi verpakt lijkt wel een cadeau
Prachtige tas. Super verzorgd en ook met respect voor de tas verzonden.

Prachtige tas, mooie verpakking

Prachtige tas, mooie afwerking en super beschermd en mooi verpakt.
9 okt 2024
Mooi klein tasje soepel leder en met genoeg opbergruimte
Fijn materiaal, verzorgde aflevering en snelle service.
12 okt 2024
Super mooie portemonnee. Olijfgroen . Snel geleverd!
3 okt 2024
Snelle verzending, supermooie handtassen!!!! :-)
product verwacht zoals afgebeeld op de Webshop
Mooie tassen, Mooie kwaliteit, snelle service
5 okt 2024
Zeer verzorgde verpakking en snelle levering

Top

Mooie producten, snelle verzending
12 okt 2024
Goede kwaliteit, dag later geleverd