Certificaat voor lesara.nl

No. X6D064042F1F4CB94264AE737C5B9D917
 

Geldig vanaf
24-02-2016
Geldig tot
23-02-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lesara.nl



Goed

4.24/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.550 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 4.847 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Op tijd geleverd ben tevreden
3.33
Redelijk

Supersnel en goed geleverd en het is zoals je het op het plaatje ziet...
5.00
Uitstekend

In principe ben ik niet geheel ontevreden over deze shopwinkel, echter de laatste bestelling van ruim 100euro is nog steeds niet geleverd Ik wacht nu al bijna 3 weken, maar niets te horen of te zien.
2.33
Matig

Verkeerd tijd getikt
4.33
Goed

Sehr gut
5.00
Uitstekend

gute qualität weiter so
5.00
Uitstekend

Zeer tevreden echt een aanrader
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Ik hoop gauw weer wat van je te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

retourzendig zeer goed afgehandeld
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Erg fijn om te horen is dat. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

mooi badpakje goede leveing
4.67
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

snelle service en levering
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Heel leuk om te horen is dat. Bedankt voor je leuke review! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

fijn klaar
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je lieve woorden! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Producten zijn in goede staat en netjes ingepakt en bezorgd.
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Alles goed en op tijd aangekomen . Goeie zaak.
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Dat is erg fijn om te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Slechte verpakking,beker had paar deukjes jammer
4.67
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Ik hoop gauw weer wat van je te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

perfect
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Erg fijn om te horen is dat. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

mooie laarsjes zien er o leuk uit, de maat precies goed
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Alles is netjes geleverd en sneller dan gedacht. Zou er zo weer wat bestellen indien ik iets er nodig hebt.
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Heel leuk om te horen is dat. Bedankt voor je leuke review! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

item as it is stated, good quality and fast shipment.. Will buy again
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hello, Thank you very much for your positive feedback! Best regards, Rosanna from Lesara

Goede producten en kwaliteit en snelle verzending
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

prima
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je lieve woorden! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Ik was laat met bestellen vooor kleinzonen. die uit Zwitserland kwamen. Prima op tijd en ze waren er blij mee.
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Absoluut geen klachten of onenigheid. Heel duidelijk en goede communicatie. Bedankt
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Dat is erg fijn om te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Top
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Ik hoop gauw weer wat van je te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Lange levertijd maar blij met de producten
3.00
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Bedankt voor je geduld. Fijn dat de artikelen wel bevallen. Groeten, Rosanna van Lesara

De goederen zijn altijd netjes verzorgd.
Ik koop graag bij Lesara
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Erg fijn om te horen is dat. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

perfect
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Prima webwinkel
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Heel leuk om te horen is dat. Bedankt voor je leuke review! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Ik heb een retour zending gedaan ik ik krijg alleen de boxershorts geld €19.99 terug terwijl ik 110.95 totaal terug moet krijgen. ik had alles in een doos gedaan en krijg alleen dit terug.
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Tot op heden hebben we je geretourneerde artikelen nog niet ontvangen. De terugbetaling kan pas gebeuren wanneer we je pakket hebben ontvangen en de retour hebben verwerkt. Zou je even contact met ons willen opnemen via service@lesara.nl? Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

Geen klantenservice
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Onze klantenservice is van ma-vrij tussen 9 en 18 bereikbaar via telefoon en voor de rest per email of Facebook. Groeten, Rosanna van Lesara

Alles op tijd
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Dat is erg fijn om te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Niet echt tevreden.
3.00
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Bedankt voor uw feedback, vervelend dat we u niet helemaal tevreden hebben kunnen stellen. Groeten, Rosanna van Lesara

uitstekend
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Altijd goed. Nooit problemen.
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je lieve woorden! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Altijd goed
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 17-11-2017
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

prima
4.67
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 07-11-2017
Dat is erg fijn om te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Heb lesara al een mail gestuurd dat de brstelling. Niet. Compleet is. En dat via DHL de betreffende trackcode niet bekend is nog steeds geen antwoord
2.67
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 07-11-2017
Hallo, Bedankt voor je feedback Het spijt me erg dat er iets is misgelopen met je bestelling. Als je ons een mailtje stuurt via service@lesara.nl, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Levering duurt iedere keer weken. Kwaliteit kleding divers. Meestal goede prijs kwaliteit verhouding.
1.33
Slecht

lesara.nl antwoordt: 07-11-2017
Hallo, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de levering langer duurt dan verwacht. Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

ik heb al 3 weken geleden en bestelling gemaakt maar nog niks gehoord de status heb ik zelfs gevraagd en nog niks ontvangen. Ik denk dat ik nog enkele dagen wachten en dan volledig deze annuleren en niet meer via deze website te bestellen.
1.33
Slecht

lesara.nl antwoordt: 07-11-2017
Hallo, Bedankt voor je feedback! Blijkbaar is er hier iets misgelopen bij het verwerken van je bestelling. Dat spijt me erg. Zou je ons even een mailtje willen sturen via service@lesara.nl? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

Redelijk snelle levering. Producten zijn zoals beloofd. Goede kwaliteit voor een mooie prijs
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 07-11-2017
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

lesara.nl klantbeoordeling

lesara.nl

Heren- & Damesmode, Tech, Wonen & Lifestyle

lesara.nl werd op 24-02-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lesara.nl is dé onlineshop voor trendy mode en topactuele lifestyleproducten voor onverslaanbaar lage prijzen. Het in 2013 opgerichte en wereldwijd opererende start-upbedrijf staat voor kwaliteit, klantnabijheid en veelzijdigheid. De missie van de onderneming is om, met meer dan 50.000 voordelige producten op het gebied van heren- en dameskleding, sieraden, heren- en damesschoenen, techniek (gadgets) & woondecoratie alsook keukengerei, hun klanten een unieke shoppingbelevenis te bieden. Dagelijks wisselende aanbiedingen en wekelijkse thema-events nodigen uit tot regelmatig rondneuzen in de actuele topdeals. Met de beste prijzen, topkwaliteit en een eersteklas klantenservice belooft het bedrijf de hoogste klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
service@lesara.nl
lesara.nl

Winkel-exploitant
Lesara GmbH
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 153148
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roman Kirsch
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lesara.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.