Certificaat voor lesara.nl

No. X6D064042F1F4CB94264AE737C5B9D917
 

Geldig vanaf
24-02-2016
Geldig tot
23-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lesara.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.675 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 5.190 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
26-04-2018
super Alles OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
26-04-2018
prima shop,prima product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
26-04-2018
ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen ,het is ergens fout gegaan
1.00
Slecht

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
26-04-2018
Al weken aan t wachten nog niks veel slechte verhalen gehoord over deze winlel
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
25-04-2018
Ik wacht inmiddels 23 dagen op de bestelling en heb niets ontvangen. Verzoek om snel te leveren of het geld retour te storten wordt niet op gereageerd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
25-04-2018
op dit moment heb ik nog geen bestelling ontvangen is jammer helaas.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
24-04-2018
Kreeg een verkeerd product geleverd heb dat terug gestuurd
€5 verzendkosten niet terug ontvangen raar fout lag bij Lesara niet bij mij.
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Dat is uiteraard niet de bedoeling, mijn exuses Ik heb de kosten meteen naar je teruggeboekt. Groetjes, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
24-04-2018
Levering duurt lang
2.67
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Het spijt me dat je niet helemaal tevreden was met onze service, maar we stellen je feedback natuurlijk erg op prijs. Ik zie dat je laatste bestelling binnen de geschatte levertijd bij je is aangekomen en hoop dat we je in de toekomst tot onze tevreden klanten mogen rekenen. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
24-04-2018
geen comentaar
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Bedankt voor je positieve beoordeling Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
24-04-2018
Ze beloven je door de telefoon alles, zelfs dat de bestelling al is verzonden maar er is helemaal niks verzonden zegt een andere medewerster. Er is een mannelijke medewerker aan de telefoon die gewoon zit te liegen. Hier moet je dus niks bestellen.
DE LEVERTIJD IS ZEER LANG.................althans ik heb nog steeds niks.
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Het spijt ons erg dat de levering van je pakket op zich laat wachten. We gaan dit meteen nakijken en en bedenken dan een passende oplossing voor je. Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
24-04-2018
Bij betaling twee keer het bedrag retour of had ik al betaald
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Hè, wat vervelend, zeg. Wij hebben helaas (of net gelukkig?) geen inzage in Klarna-rekeningen, maar voor meer informatie kun je ongetwijfeld wel bij Klarna terecht. Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
26-02-2018
23-04-2018
Volgens verwachting
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hartelijk dank voor je positieve feedback Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
22-04-2018
Vind het een slechte zaak dat je vooruit betaald en als je dan iets terugstuurd na ruim 2 weken nog geen geld terug hebt terwijl in de voorwaarden staat 7 tot 10 dagen...
2.00
Matig

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Tot op heden hebben we je geretourneerde artikelen nog niet ontvangen. De terugbetaling kan pas gebeuren wanneer we je pakket hebben ontvangen en de retour hebben verwerkt. Zou je even contact met ons willen opnemen via service@lesara.nl? Dan kunnen we je verder helpen. Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
22-04-2018
Product zoals beschreven en snel geleverd
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Bedankt voor je positieve beoordeling Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
26-02-2018
20-04-2018
Niks hoeven ruilen; alles prima
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Dat is erg fijn om te horen Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
19-04-2018
Het heeft 2 weken geduurd voordat mijn bestelling geleverd werd erg lang terwijl de levertijd 2 tot 6 dagen was volgens de websites
2.33
Matig

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Onze oprechte excuses voor de vertraging. Wij werken heel nauw samen met onze logistieke partners en zullen dit intern onderzoeken. Want natuurlijk willen we er alles aan doen dat je volgende Lesara-bestelling op tijd aankomt. Bedankt voor je feedback Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
18-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Bedankt voor je positieve beoordeling Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
18-04-2018
Zending had vertraging zonder bericht. Via mail krijg je standaard mail terug van zogenaamde medewerkers (nepnamen) uiteindelijk wel alles goed geleverd gekregen maar hoop onnodige shit eromheen
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Bedankt voor je eerlijke bijdrage. Wat jammer om te horen dat je ervaring met Lesara niet 100 tevredenstellend was. Met suggesties en kritiek kan je altijd bij onze Klantenservice terecht, via service@lesara.nl. Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
18-04-2018
Ging heel goed
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Bedankt voor je positieve beoordeling Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
18-04-2018
Als je na weken niets ontvangt resteren er slechts enkele sterren
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Wat vervelend dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. We gaan meteen voor je op zoek naar een oplossing. Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
24-03-2018
16-04-2018
1product retour
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hartelijk dank voor je positieve feedback Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
16-04-2018
2 producten retour
3.67
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Hartelijk dank voor je positieve feedback Suggesties zijn altijd welkom op service@lesara.nl Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
16-04-2018
1 product retour
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hartelijk dank voor je positieve feedback Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
16-04-2018
was erg verbaast dat we het geleverd kregen. niet eerst een melding dat het verstuurd was.
op de site van lesara stond dat het nog in behandeling was
3.67
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
"Hallo, Bedankt voor je eerlijke feedback Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden was met je Lesara-ervaring. Met suggesties en kritiek kan je altijd bij onze Klantenservice terecht, via service@lesara.nl. Veel plezier met je bestelling Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
05-03-2018
16-04-2018
Prima
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hartelijk dank voor je positieve feedback Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
24-03-2018
16-04-2018
Slechte leveringsservice
2.67
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Wat jammer dat je niet helemaal tevreden was met je Lesara-ervaring. Met suggesties en kritiek kan je altijd bij onze Klantenservice terecht, via service@lesara.nl. Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
01-03-2018
14-04-2018
Door een probleem in het bestelsysteem moet de IT afdeling actie gaan ondernemen. Dat is wat ik eind maart als reactie op het "nog niet leveren" heb gekregen.
Het is nu 14 april, nog steeds niets geleverd.
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 25-04-2018
Hallo, Bedankt voor je feedback Het spijt me erg dat er iets is misgelopen met je bestelling. Als je ons een mailtje stuurt via service@lesara.nl, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
12-04-2018
top
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 13-04-2018
Bedankt voor je positieve beoordeling Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
18-03-2018
11-04-2018
Op 26-3-2018 pakket retour gestuurd. Op 11-4-2018 nog niets ontvangen.
2.00
Matig

lesara.nl antwoordt: 13-04-2018
Hallo, Bedankt voor je feedback Het spijt me erg dat er iets is misgelopen met je bestelling. Als je ons een mailtje stuurt via service@lesara.nl (service-nl@lesara.nl), dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
27-02-2018
10-04-2018
Leuk winkelen
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 11-04-2018
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
17-03-2018
09-04-2018
Levering traag en retour nog trager.....(Ik heb een deel van de zending geretourneerd en heb tot nu toe niets van de firma vernomen. Geen bericht van ontvangen retour zending of geen geld terug op de rekening.) Vind het een niet betrouwenswaardig gedrag.
Poducten van zeer goedkope kwaliteit en maatvoering dubieus. Afgebeelde kleuren komen beslist niet overeen. Blauw bleek grijs te zijn.
1.67
Matig

lesara.nl antwoordt: 11-04-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat het zo tegengevallen is. Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat dit nagekeken kan worden. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
17-03-2018
09-04-2018
Alles goed
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 11-04-2018
Hallo, Heel leuk om te horen is dat. Bedankt voor je leuke review! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
08-04-2018
Leuke broek. Goede pasvorm.
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 09-04-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback! Fijn dat alles naar wens is. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
10-03-2018
03-04-2018
items van bestelling terug gestuurd tot heden (2 weken daarna ) nog niets gehoord en geen bevestiging
2.67
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 05-04-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat dit nagekeken kan worden. Excuses voor het ongemak, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
11-03-2018
03-04-2018
al eerder vermeldt.
3.67
Goed

lesara.nl antwoordt: 05-04-2018
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
16-03-2018
03-04-2018
retourkosten/verzendkosten mogen Lager.
3.33
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 05-04-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. We nemen dit mee om onze service in de toekomst te verbeteren. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
03-04-2018
de Levering duurt wel erg lang.
4.00
Goed

lesara.nl antwoordt: 05-04-2018
Hallo, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de levering langer duurt dan verwacht. We kijken meteen na waar het aan ligt en zoeken een passende oplossing. Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
10-03-2018
03-04-2018
dit artikel van 10 maart heb ik vlot ontvangen en was naar wens
3.67
Goed

lesara.nl antwoordt: 05-04-2018
Hallo, Dat is erg fijn om te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
24-03-2018
03-04-2018
Snelle en goede levering
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 05-04-2018
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
02-04-2018
Besteldatum
05-03-2018
02-04-2018
Heb een van de drie hemden geretourneerd, en wacht nu al bijna een maand op de terugbetaling. Dit vind ik toch minder.
3.33
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 05-04-2018
Hallo, Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat dit nagekeken kan worden. Excuses voor het ongemak, Rosanna van Lesara

lesara.nl klantbeoordeling

lesara.nl

Heren- & Damesmode, Tech, Wonen & Lifestyle

lesara.nl werd op 24-02-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lesara.nl is dé onlineshop voor trendy mode en topactuele lifestyleproducten voor onverslaanbaar lage prijzen. Het in 2013 opgerichte en wereldwijd opererende start-upbedrijf staat voor kwaliteit, klantnabijheid en veelzijdigheid. De missie van de onderneming is om, met meer dan 50.000 voordelige producten op het gebied van heren- en dameskleding, sieraden, heren- en damesschoenen, techniek (gadgets) & woondecoratie alsook keukengerei, hun klanten een unieke shoppingbelevenis te bieden. Dagelijks wisselende aanbiedingen en wekelijkse thema-events nodigen uit tot regelmatig rondneuzen in de actuele topdeals. Met de beste prijzen, topkwaliteit en een eersteklas klantenservice belooft het bedrijf de hoogste klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
service@lesara.nl
lesara.nl
Winkel-exploitant
Lesara AG
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 194316
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roman Kirsch
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lesara.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.