Certificaat voor lesara.nl

No. X6D064042F1F4CB94264AE737C5B9D917
 

Geldig vanaf
24-02-2016
Geldig tot
23-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lesara.nl



Goed

3.99/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.136 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lesara.nl al 5.429 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
17-07-2018
Ik heb de beidde artikelen teruggestuurd,maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug.

Ik hoop snel wat van u te horen.

Vr gr I.Hilferink
1.50
Matig

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
21-04-2018
17-07-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
27-05-2018
17-07-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
27-05-2018
17-07-2018
uitstekend geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
17-07-2018
Alles goed gegaan niets te klagen alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
17-06-2018
16-07-2018
Dit is mijn eerste en laatste keer, dat ik bij lesara.nl ga shoppen. Een maand geleden heb ik schoenen besteld; de levering zou uiterlijk 06-07-2018 plaatsvinden. Echter tot op heden heb ik nog niks ontvangen of vernomen. Slechte service Blij, dat ik gekozen heb voor betaling via Klarna (achteraf betalen).
1.67
Matig

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
04-06-2018
15-07-2018
Dit pakket is allang terug gezonden naar u. Maar staan nog steeds open bij klarna.
Ik vind dit heel erg vervelend . En Slordig van u. Ook zou ik het oprijs z
Stellen dat je een bericht krijgt aks het pakket weer bij u in bezit is. Zodat de klant weet dat het weer goed aan is gekomen . Maar helaas ik hoop dat het snel opgelost word en ik iets van u hoor.
Vriendelijke groet Karin.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
15-07-2018
Dit is retour gestuurd maar ik hoor totaal niks mee van u of het wel of niet is aangekomen.
En u heeft ook het geld ook nog niet retour gestort.
Dus ik vind de afwerking niet zoals het hoord.
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
14-06-2018
15-07-2018
Ik heb het paket nr 800851934 en 800858163 terug gestuurd maar hoor er helemaal niks meer van. Of jullie het ontvangen hebben of niet . Zou het graag afgewerkt zien. Ik heb pakket nr 800859720 wel gehouden. Alleen pakket 2 heb ik contant betaald. De rest nog niet . Ik ga pakket 3 overmaken zodra ik het geld van pakket 2 heb ontvangen. U mag pakket 3 ook verrekenen met met pakket 2.
2.00
Matig

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
14-07-2018
GOEDE SERVICE. GOED PRODUCT, HET WAS HET WACHTEN WAARD, WANT HET MOEST UIT HET BUITENLAND KOMEN.een mooie en lekker zittende zwembroek voor mannen, waarbij je mannelijkheid goed wordt geacentueerd. heerlijk materiaal. EEN AANRADER.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
28-05-2018
13-07-2018
Goedemiddag,

Ik heb diverse malen moeten bellen met Lesara ivm refund-actie. Diverse mails gestuurd. Uiteindelijk per vandaag mijn geld teruggestort gekregen.

Ik moet u zeggen dat ik huiverig ben om nogmaals iets te bestellen bij Lesara.

Met vriendelijke groet,
Wj
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
12-07-2018
bestelling kwam zeer gehavend aan, buitendoos en binnen in de doos, Alles terug gestuurd, en telefonisch alles gemeld, in flink geplakte doos, nog geen respons gehad
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
12-07-2018
Goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
12-05-2018
10-07-2018
Tot op heden geen opgaaf van het geretourneerde en dus ook nog steeds geen factuur ontvangen voor de gehouden artikelen. Zeer teleurstellend
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
09-06-2018
08-07-2018
Geleverd volgens de aangegeven levertijd
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
08-07-2018
Iets eerder ontvangen dan verwacht. Helaas de schoenen na 1x dragen al een riempje kapot gegaan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
08-07-2018
Heb verschillende artikelen terug gestuurd, maar nog steeds mijn aankoopbedrag niet terug gekregen,ondanks telefonisch contact
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
06-07-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
16-07-2017
06-07-2018
Ik ben helemaal content met deze bestelling en de artikelen in goede staat ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-06-2018
05-07-2018
1 artikel retour gezonden 21 juni nu 5 juli nog geen geld retour
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
05-07-2018
Heb hetgene wat ik besteld had terug gestuurd maar tot op heden nog geen betaling terug ontvangen heb het bewijs van verzending
2.00
Matig

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
04-07-2018
Alles was pwrima,
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
26-11-2017
04-07-2018
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
01-12-2017
04-07-2018
TOP BESCHERMING
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
11-06-2018
04-07-2018
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
15-08-2017
04-07-2018
PRIMA
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
11-06-2018
04-07-2018
Prettig shoppen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
10-05-2018
04-07-2018
niets op aan te merken
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
20-04-2018
03-07-2018
Paste helaas niet, maar verder prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
10-06-2018
03-07-2018
Super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
23-05-2018
03-07-2018
Super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
28-08-2017
03-07-2018
Super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
09-06-2018
03-07-2018
Ik heb een aantal dingen teruggestuurd, maar hier nog geen bevestiging van gehad. Ik moet de rekening ook nog betalen, maar ik wacht tot de overige dingen van de rekening af gaan.
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
08-06-2018
03-07-2018
Snelle service, goede producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
10-06-2018
03-07-2018
verder niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
07-07-2017
02-07-2018
Alles super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
09-06-2018
02-07-2018
Ik heb direct 1 artikel teruggestuurd maar wil ni wel eens mijn geld terug.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
03-11-2017
02-07-2018
De levering en service zijn gewoon uitstekend.
Alleen jammer dan een XXXL in de praktijk een XL of L blijkt dat is dan jammer.
Andere maten van bovenkleding klopten ook niet. De Jeans worden wel goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
08-06-2018
02-07-2018
Top gegaan, mooie spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
08-06-2018
02-07-2018
gut
4.33
Goed

lesara.nl klantbeoordeling

lesara.nl

Heren- & Damesmode, Tech, Wonen & Lifestyle

lesara.nl werd op 24-02-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lesara.nl is dé onlineshop voor trendy mode en topactuele lifestyleproducten voor onverslaanbaar lage prijzen. Het in 2013 opgerichte en wereldwijd opererende start-upbedrijf staat voor kwaliteit, klantnabijheid en veelzijdigheid. De missie van de onderneming is om, met meer dan 50.000 voordelige producten op het gebied van heren- en dameskleding, sieraden, heren- en damesschoenen, techniek (gadgets) & woondecoratie alsook keukengerei, hun klanten een unieke shoppingbelevenis te bieden. Dagelijks wisselende aanbiedingen en wekelijkse thema-events nodigen uit tot regelmatig rondneuzen in de actuele topdeals. Met de beste prijzen, topkwaliteit en een eersteklas klantenservice belooft het bedrijf de hoogste klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
service@lesara.nl
lesara.nl
Winkel-exploitant
Lesara AG
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 194316
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roman Kirsch
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lesara.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.