Certificaat voor lesara.nl

No. X6D064042F1F4CB94264AE737C5B9D917
 

Geldig vanaf
24-02-2016
Geldig tot
23-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lesara.nl



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.138 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 5.094 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
23-02-2018
Wat een mooi setje zeg,ik ga ervan genieten. Groetjes v Debby.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
23-02-2018
Bestelling niet ontvangen.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
23-02-2018
go ed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
23-02-2018
Bestelling goed ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
27-01-2018
22-02-2018
Ik wacht nu al bijna een maand op mijn bestelling
1.33
Slecht

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
22-02-2018
terrible
1.00
Slecht

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
22-02-2018
geleverde spullen van Lesara prima, maar DHL aflevering is een manco.
Bij DHL heeft men schijnbaar 3 dagen nodig voor de verzending te scannen, dit duurt te lang.
waardoor de levering te lang duurt. Bij levering van de Post heb ik een bestelling na 2 dagen thuis.
Dit werkt dus niet in uw voordeel.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
21-02-2018
Had sneller gemogen de levering?
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 22-02-2018
Hallo, Onze oprechte excuses voor de vertraging. Wij werken heel nauw samen met onze logistieke partners en zullen dit intern onderzoeken. Want natuurlijk willen we er alles aan doen dat je volgende Lesara-bestelling op tijd aankomt. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
21-02-2018
Alles verloopt altijd fantastisch , dank u wel daarvoor
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 22-02-2018
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Ik hoop gauw weer wat van je te horen! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
21-02-2018
de bestelling was niet compleet.
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 22-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Ik wil u vragen ons te contacteren via service@lesara.nl. Dan kunnen wij kijken wat er aan de hand. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
26-01-2018
21-02-2018
Deze keer wel alles in goede orde ontvangen.
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 22-02-2018
Hallo, Erg fijn om te horen is dat. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
15-12-2017
21-02-2018
Pakket was kwijt geraakt tijdens transport. Hele nette afhandeling van Lesara.
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 22-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat uw pakket kwijtgeraakt is, maar toch fijn te horen dat de afhandeling verder correct was. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
20-02-2018
goed en op tijd.
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 22-02-2018
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
20-02-2018
ik heb mijn eerste bestelling van 1 schakel armband + 1 spiraal vormige ketting nog niet vergoed gekregen . deze bestelling heb ik nooit ontvangen .
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 22-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw bericht. Ik wil u vragen ons te contacteren via service@lesara.nl zodat wij dit na kunnen kijken! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
27-01-2018
19-02-2018
op vrijdag besteld en op donderdag een week later ontvangen???
3.67
Goed

lesara.nl antwoordt: 20-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback en beoordeling! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
27-01-2018
19-02-2018
En paar schoenen lekte na en dag
2.33
Matig

lesara.nl antwoordt: 20-02-2018
Hallo, Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. We stellen je feedback erg op prijs en willen graag contact met je opnemen. Zou je ons even een mailtje willen sturen op service@lesara.nl en je bestelnummer vermelden? Vriendelijke groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
16-02-2018
Prima service.
4.67
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 19-02-2018
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
16-02-2018
Erg tevreden met mijn bestellingen tot nu toe
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 19-02-2018
Hallo, Hartelijk dank voor je lieve woorden! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
16-02-2018
Op tijd geleverd, goede telefonische service, jas goede kwaliteit, goede maatlevering, schoenen iets minder dan verwacht van afbeelding, maar voor die prijs naar tevredenheid. Blijf klant bij lesara en zal ook aanbevelen bij kennissen etc.
4.33
Goed

lesara.nl antwoordt: 19-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw positieve feedback en waardering. Fijn dat uw bestelling bevallen is! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
17-01-2018
15-02-2018
5 weken later nog niets binnengekregen
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 16-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Ik wil u onze excuses aanbieden dat het allemaal zo lang duurt. Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat dit nagekeken kan worden. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
22-01-2018
14-02-2018
Het is ok voor dit prijs
2.33
Matig

lesara.nl antwoordt: 16-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback en beoordeling! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
22-01-2018
14-02-2018
ik heb niets ontvangen mails daarover gestuurd, geen reacties, daarna telefonisch gereageerd, toen wel reactie maar verder helemaal niets. Ik vraag de gemaakte kosten terug te storten, zoals ook de vervoerskosten, tot nu toe nul reactie en geen enkele actie. Beneden alle peil
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 16-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat het op deze manier verlopen is. Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat het nagekeken kan worden. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
10-01-2018
14-02-2018
Keurig afgehandelde bestelling en goed geleverd.
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 16-02-2018
Hallo, Erg fijn om te horen is dat. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
22-01-2018
14-02-2018
Netjes geleverd goed verpakt en super tevreden
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 16-02-2018
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
22-01-2018
14-02-2018
ben tevreden
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 16-02-2018
Hallo, Heel leuk om te horen is dat. Bedankt voor je leuke review! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
20-01-2018
12-02-2018
Maatvoering en kleurstelling klopt niet Ik moest eerst de klantenservice bellen om de betaling terug te te krijgen, slechte service en ik ga geen gebruik meer maken van Lesara
2.33
Matig

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat het zo tegengevallen is. Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
26-01-2018
12-02-2018
nvt
4.67
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Harstikke fijn te horen dat uw bestelling zo bevallen is Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
20-01-2018
12-02-2018
nvt
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Hartstikke bedankt voor uw beoordeling! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
18-12-2017
12-02-2018
Bestelling nog steeds niet ontvangen na een maand
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Ik heb dit doorgestuurd aan de desbetreffende afdeling zodat het nagekeken kan worden. Excuses voor het ongemak, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
20-01-2018
12-02-2018
Zeer goed toppie
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Erg fijn om te horen is dat. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
11-02-2018
Besteldatum
19-01-2018
11-02-2018
Prima levering.
4.67
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
15-01-2018
10-02-2018
Bedrijf heeft de bestelling niet kunnen leveren en bij navraag scheen dit te komen door een IT probleem. Dit is echter een maand geleden en het lijkt me dat een klant niet dermate lang van een IT probleem de dupe mag zijn. Ik heb derhalve de bestelling maar geannuleerd, daar er ook niet kon worden aangegeven wanneer levering dan wel zou kunnen plaats vinden.
1.50
Matig

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Vervelend te horen dat uw bestelling op deze manier verlopen is. Excuses voor het ongemak, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
18-01-2018
10-02-2018
mijn retour staat hier nog niet op
3.00
Redelijk

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Voor vragen over uw bestelling wil ik u vragen ons te contacteren via telefoon of email. Ons telefoonnummer is 020 80 87 448 en ons email adres is service@lesara.nl Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
18-01-2018
10-02-2018
Was niet tevreden over de kwaliteit van het product. Maar de verdere service was uitstekend.
3.67
Goed

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Vervelend dat het artikel tegenviel. Wel blij te horen dat u goed geholpen bent! Groeten, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
10-02-2018
netjes geregeld
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Heel leuk om te horen is dat. Bedankt voor je leuke review! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
15-01-2018
10-02-2018
467
4.67
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Niets is fijner dan een tevreden klant. Hartelijk dank voor je feedback! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
18-01-2018
10-02-2018
Weer snel en prettig geleverd en goed voor de beurs
5.00
Uitstekend

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Heel leuk om te horen is dat. Bedankt voor je leuke review! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
16-01-2018
08-02-2018
Xxx
3.67
Goed

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
12-01-2018
08-02-2018
Lesara kan leveringstijd niet waar maken en klant wordt niet geholpen om de spullen alsnog geleverd te krijgen. Prachtige site met veel lokkertjes, maar uiteindelijk sta je met lege handen
1.00
Slecht

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat uw bestelling op deze manier verlopen is. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak, Rosanna van Lesara

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
16-01-2018
08-02-2018
Bij een bestelling die gratis zou worden bezorgd, was 1 artikel niet leverbaar. Bij nazending werden hiervoor verzendkosten in rekening gebracht. Want het kon 'administratief' niet anders, zei men. Een dag later stuurde Lesara een aanbieding voor gratis verzending van 1 artikel. Ook dit werd niet toegepast op mijn nalevering. Dat ervaar ik als slechte en vooral onsympathieke klantenservice.
2.33
Matig

lesara.nl antwoordt: 13-02-2018
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u onze service op deze manier ervaren heeft. Groeten, Rosanna van Lesara

lesara.nl klantbeoordeling

lesara.nl

Heren- & Damesmode, Tech, Wonen & Lifestyle

lesara.nl werd op 24-02-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Lesara.nl is dé onlineshop voor trendy mode en topactuele lifestyleproducten voor onverslaanbaar lage prijzen. Het in 2013 opgerichte en wereldwijd opererende start-upbedrijf staat voor kwaliteit, klantnabijheid en veelzijdigheid. De missie van de onderneming is om, met meer dan 50.000 voordelige producten op het gebied van heren- en dameskleding, sieraden, heren- en damesschoenen, techniek (gadgets) & woondecoratie alsook keukengerei, hun klanten een unieke shoppingbelevenis te bieden. Dagelijks wisselende aanbiedingen en wekelijkse thema-events nodigen uit tot regelmatig rondneuzen in de actuele topdeals. Met de beste prijzen, topkwaliteit en een eersteklas klantenservice belooft het bedrijf de hoogste klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
service@lesara.nl
lesara.nl

Winkel-exploitant
Lesara GmbH
Schicklerstraße 5 - 7
10179 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 153148
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roman Kirsch
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lesara.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.