De reviews voor www.3Dprintportaal.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De printkwaliteit wordt doorgaans als uitstekend ervaren. De service wordt als persoonlijk en behulpzaam omschreven, met snelle en oplossingsgerichte reacties bij eventuele problemen. Ook de communicatie via WhatsApp of telefoon wordt geroemd om haar duidelijkheid, snelheid en vriendelijkheid. Verder wordt de prijs als eerlijk en acceptabel ervaren en zijn de meeste klanten tevreden over de verpakking.
Sommige klanten merken op dat de afwerking of nabewerking van de producten beter kan. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen dat de prijzen aan de hoge kant zijn en dat de verpakking soms lichte schade vertoont of niet altijd voldoende bescherming biedt.
Reviews voor 3dprintportaal.nl
DnD miniaturen van top kwaliteit met fantastische afhandeling!
Ik heb een drietal miniaturen besteld voor gebruik bij Dungeons and Dragons. Ik heb gekozen voor SLA RESIN voor het beste resultaat. De miniaturen zijn van top kwaliteit, erg stevig en enorm gedetailleerd. In eerste instantie mistte er 1 model en hadden ze een andere per ongeluk tweemaal toegestuurd. Het missende model is direct nagestuurd en was zo binnen. Fantastisch product en afhandeling.
Bas
Hartelijk bedankt voor de fijne recensie! Zo'n positieve recensie geeft ons echt een goed gevoel en bevestigt dat we ons best doen.
Prima service!
Vaker hier besteld. Over het algemeen heel tevreden met de kwaliteit en de snelheid van leveren. Eerlijke prijzen verder.
Afgelopen 2 bestellingen wel helaas gemerkt dat de resin prints niet volledig "gecured" waren, en nog een beetje "nat" bleken te lijken.
Na een wasbeurt in een bakje IPA was er verder niets aan de hand, maar dit zou ik graag in de toekomst anders zien, omdat het hiervoor niet het geval was.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Lars, bedankt voor je feedback. Ik geef je ook gelijk wat betreft je opmerking over 3D-geprinte onderdelen.
We hebben van de leverancier een nieuwe reinigingsoplossing ontvangen die veel beter moet zijn, dus hebben we die betere versie drie dagen lang getest. En onze resultaten zijn hetzelfde als die van jouw het werkt niet, net als IPA 99. Dus we geven feedback aan onze leverancier en we zijn weer terug op IPA 99.
Maar ik ben ook blij met je feedback, dus het zijn niet alleen wij die het verschil zien.
Zeer snelle levering. Precies naar specificaties die ik gestuurd had. Mijn eerste bestelling, de details waren een beetje overweldigend, er zou iets meer (tekst) uitleg bij de verschillende opties kunnen.
Voor de rest een hele dikke prima.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je beoordeling en de gegeven sterren! Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een e-mail en we helpen
De vorige keren waren beter.
Ik heb al vaker onderdelen laten printen bij 3D. Dat is altijd van uistekende kwaliteit geweest. De laatste opdracht viel een beetje tegen. De delen hebben veel nabewerking nodig en sommige zijn schreef, net of het printbed bewogen is tijdens het printen. Ook zijn er duidelijke laaglijnen te zien en voelen. Als verbeterpuntje graag een secuurdere nacontrole. Ik heb liever dat het wat langer duurt en de kwaliteit gewoon goed is.
De tweede foto toont de kier die zichtbaar is omdat het linker deel scheef is.
Bij de laatste foto zijn de delen passend gemaakt. Onderaan blijft een kier zichtbaar.
Inmiddels is er contact geweest. De bestelling wordt opnieuw geprint. Klasse
Top service
De opdracht werd razendsnel uitgevoerd en verstuurd. Helaas ging er bij de post iets mis en kreeg ik een lege doos. Na een mailtje gelijk zonder gezeur opnieuw geprint en verstuurd en snel alsnog ontvangen. Product zoals verwacht. Top service.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor de positieve recensie. Het komt soms voor dat pakketten kwijtraken of beschadigd raken, maar we doen altijd ons best om de klant zo goed mogelijk te helpen.
Een tevreden klant maakt ons ook blij. :)
De prints waren precies goed en ik ben er erg blij mij. Bert is een betrokken medewerken en heeft ook persoonlijke service geleverd door mij even te bellen over mijn bestelling om zeker te weten dat ik het goede product zou krijgen.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor zo'n leuke recensie!
Ondanks dat PostNL er te lang over deed had het pakket binnen 3 dagen geleverd kunnen zijn.De geprinte spullen waren perfect en zo'n kleine attentie werkt altijd 👍😁
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je recensie. Ik ben blij te horen dat je gelukkig bent.
Ik heb 3 verschillende 3D-prints besteld waarvan 2 met een bril.
Helaas waren de brillen van de 2 3D-prints beschadigd. Weliswaar waren ze "te dun". Desalniettemin had ik hiervan vooraf op de hoogte gebracht willen worden.
Ook waren de 3D-prints niet goed schoongemaakt.
Dit is jammer.
Degene zonder bril ben ik wel tevreden over. Deze was mooi geprint, maar helaas ook weer niet goed schoongemaakt.
Goedemidaag Richard
Daar heb je gelijk in, en verder kunnen we er niets meer aan toevoegen. We vermelden meer dan drie keer op onze website dat de minimale dikte 1,2 mm moet zijn, anders kunnen printers de details niet behouden. En als je lager gaat, loop je het risico dat het model niet correct wordt afgedrukt.
Dat is ook de reden waarom hetzelfde model twee keer wordt afgedrukt. We doen ons best, ook met een andere oriëntatie.
En zelfs als we nog steeds negatieve recensies ontvangen, ben ik blij om dat te zien, want ik hoop dat iemand ze leest en er in de toekomst rekening mee houdt om niet lager te gaan dan 1,2 mm.
Goede kwaliteits prints en fijne klantenservice
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Dankjewel Rolf voor het compliment en alle sterren die je hebt gegeven.
Bedankt voor uw recensie. Geen probleem, het ontbrekende onderdeel wordt opnieuw naar u verzonden. Het was onze fout.
Perfecte ondersteuning voor de uitwerking van een goede 3dprint
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je recensie en alle sterren die je hebt gegeven.
Wat een fantastische service, bedankt.
En so snel, dat had ik echt niet verwacht.
Qualiteit is ook top.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Dankjewel Robert voor die fijne recensie!
Top service and kwaliteit
Makkelijk via website, goede informatie, snelle goede uitvoering en verzending
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je recensie. Ik ben blij te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad.
Prima ervaringen met dit bedrijf
Snelle levering en de producten steeds volgens verwachting
Dit was de tweede bestelling, snel geleverd en perfect geprint.
Past precies
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor de feedback en alle sterren!
Denken met je mee, niet te beroerd om een proef versie te printen. Vriendelijk en persoonlijk
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Steven bedankt voor de mooie beschrijving en de sterren. We doen altijd ons best.
Snel en netjes verzorgd.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je recensie.