530 reviews in totaal   134 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

530 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke en respectvolle gedrag van het personeel. Ook wordt het behulpzame en meedenkende karakter van de medewerkers vaak genoemd. De service wordt als uitstekend, geduldig en klantgericht ervaren. Daarnaast waarderen klanten het deskundige, eerlijke advies en het feit dat er veel kennis van zaken aanwezig is. Ook de snelle service, met name tijdens drukte of het snel afronden van handelingen, wordt geprezen. Sommige klanten geven aan dat er soms te weinig tijd en aandacht aan hen besteed wordt.

ReviewsLucardi Juwelier Lisse

Oorbellen

Dochtertje wilde zelf graag oorbellen laten schieten maar na de eerste wilde ze eigenlijk de tweede niet meer. De medewerkster had heel veel geduld en probeerde echt te helpen. en uiteindelijk is het ons gelukt om haar te overtuigen en hebben we een heel blij meisje met 2 oorbellen.
Klantvriendelijk en servicegericht! Er stond alleen 1 personeel in de winkel voor een zaterdagmiddag. Met nog meer personeel kan er nog beter service gegeven worden aan de klant.Klanten stonden te lang om geholpen te worden.

De kwaliteit die ik bij jullie koop is perfect

De kwaliteit die ik bij jullie koop is altijd goed. In het bijzonder viel mij op de oprecht en eerlijkheid. Kortingen die gelden op bepaalde producten, die niet aangemeld staan in de vitrine , worden alsnog doorgegeven wanneer ze wel in het systeem staan.

Nu zag actie,gelijk er naar toe gegaan paste perfect!armband met zirkonia. Aardig geholpen door mevrouw erg beleefd.

Nu zag actie, dus gelijk er naar toe..ze hadden de mooie armband met zirkonia steentje en paste mooi. Blij mee..en aardige en leuke mevrouw die mij hielp.
ik liet mijn 5e gaatje schieten en ze waren heel duidelijk en zorgden ervoor dag ik geen spanning had, daarnaast heb ik geen onstekingen gehad
Zijn erg leuk geholpen, een hele vriendelijke dames nam alle tijd voor ons, terwijl er meerdere mensen in de winkel waren.
Ik heb een zeer vriendelijke en behulpzame service ontvangen. Ik heb mijn oren laten piercen en ze hebben mij echt heel goed geholpen. Alles werd ook heel snel en zorgvuldig gedaan. Ik ben erg tevreden, bedankt!

Oorbel laten schieten

Voor mijn zoon een oorbel laten schieten. Werd heel netjes gedaan, goed hygiënisch gewerkt. Goede uitleg over nazorg.

Armband

Ik kwam voor een armbandje met naam gravure. Ondanks dat het onwijs druk was wist de lieve verkoopmedewerkster mijn armband binnen 3 uur klaar te hebben. fantastische service !
Heel fijn en netjes geholpen. Samen met mijn dochter 2e gaatjes laten zetten. Ze is gerust gesteld en het ging heel snel. Top!
Persoonlijk en behulpzaam. Mijn vaderdag cadeau kunnen ruilen voor een iets ruimere maat. Goed opgelost.
Meisje was behulpzaam , maar liet ons ook rustig kijken
Goed geholpen. Medewerksters dachten allebei mee. Vriendelijk personeel.

Netjes geholpen

Vriendelijke begroeting door aanwezige dame. Heel erg netjes geholpen.
Fijn geholpen, gaatjes in oren waren dichtgegroeid, zonder probleem zijn ze er weer ingeschoten Blij en met hartjes in de oren weer de deur uit
Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Mevrouw heeft meerdere opties van ringen laten zien. Ik heb een goede keuze kunnen maken.
Hele vriendelijke dame in Lisse. Ze heeft mij met heel veel geduld geholpen en geadviseerd! Dit was een verkoopster met een gouden randje!!
Aardig mevrouw die ons hielp
Leuk geholpen
Fijn geholpen door een vriendelijke verkoopster. Nam de tijd en adviseerde op een goede manier. Tevreden met het armbandje voor mij en mn dochter

Lucardi Juwelier Lisse

Lisse staat bekend als een plaats die is ontstaan op een oude strandwal. Nu staat de plaats bekend om zijn bloembollen die op grootschalig niveau geëxporteerd worden naar meer dan 100 verschillende la...