Lucardi Juwelier Lisse

499 reviews in totaal   119 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de vriendelijke en behulpzame houding van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend en professioneel omschreven en veel klanten voelen zich goed geholpen. Het deskundige en eerlijke advies van de medewerkers wordt gewaardeerd. Daarnaast nemen de medewerkers ruim de tijd en tonen ze geduld, wat de klanttevredenheid verhoogt. Ook de snelle en efficiënte afhandeling, zelfs bij drukke momenten of bij het zetten van gaatjes, wordt als een groot pluspunt genoemd. De uitstraling en sfeer van de winkel worden doorgaans als prettig, overzichtelijk en gezellig ervaren. Soms geven klanten aan dat er behoefte is aan meer uitleg bij het advies dat wordt gegeven.

ReviewsLucardi Juwelier Lisse

Ik heb een zeer vriendelijke en behulpzame service ontvangen. Ik heb mijn oren laten piercen en ze hebben mij echt heel goed geholpen. Alles werd ook heel snel en zorgvuldig gedaan. Ik ben erg tevreden, bedankt!

Armband

Ik kwam voor een armbandje met naam gravure. Ondanks dat het onwijs druk was wist de lieve verkoopmedewerkster mijn armband binnen 3 uur klaar te hebben. fantastische service !
Heel fijn en netjes geholpen. Samen met mijn dochter 2e gaatjes laten zetten. Ze is gerust gesteld en het ging heel snel. Top!
Fijn geholpen, gaatjes in oren waren dichtgegroeid, zonder probleem zijn ze er weer ingeschoten Blij en met hartjes in de oren weer de deur uit
Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Mevrouw heeft meerdere opties van ringen laten zien. Ik heb een goede keuze kunnen maken.
Hele vriendelijke dame in Lisse. Ze heeft mij met heel veel geduld geholpen en geadviseerd! Dit was een verkoopster met een gouden randje!!
Fijn geholpen door een vriendelijke verkoopster. Nam de tijd en adviseerde op een goede manier. Tevreden met het armbandje voor mij en mn dochter
Heel fijn dat ik de tijd en ruimte kreeg om het sieraad uit te zoeken dat ik graag wilde hebben.

Mijn wens vervuld.

Gelukkig in Lisse mijn droomoorbelletjes gevonden die ik met moederdag van mijn man ga krijgen😍
Verkoopster was netjes en geduldig . Ze gaf het advies waar ik naar vroeg
De verkoopster nam alle tijd en was heel geduldig.
Aardig en heel vriendelijk personeel. Ik ben helemaal tevreden.
vriendelijk personeel, nieuwe batterij in mijn horloge gedaan!
Hoe je geholpen word
S R
Sanne R.
Vriendelijk geholpen door de winkeldame. Leuk verpakt, jammer dat een doosje dan extra kosten met zich meebrengt.
Je wordt leuk geholpen. En een schappelijke prijs
Vriendelijke mevrouw!! Heel fijn geholpen en respectvol 😊