Tarwegraskoning.nl

244 reviews in totaal   16 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsTarwegraskoning.nl

Product geleverd, zoals ik het product gewenst heb.

1 van de onderdelen van mijn slow-juicer had het begeven tijdens de kerstdagen, in het weekend besteld en dinsdag stond DPD voor de deur. Goede service en bovenal, een mooie prijs en portokosten.
B B
Brigitte B.
De bestelling was makkelijk, ze hebben het zelf voor mij opgemeten zodat ik zeker kon zijn, dat het past. Als ik nog eens iets nodig zal hebben, kom ik graag terug. Bedankt.
Product perfect, snel opgestuurd maar de bezorgdienst DPD wederom een dikke onvoldoende, gebeurt heel vaak met deze bezorgdienst, ik was gewoon thuis maar ze gaven aan niemand thuis en vervolgens kan je je pakketje aan de andere kant van de stad ophalen. Verder alles goed .....

Antwoord van Tarwegraskoning.nl

Fijn dat alles verder goed is. Helaas kunnen wij de pakketten niet persoonlijk bezorgen en zijn wij afhankelijk van DPD. In algemeen gaat het goed, maar soms zit er een chauffeur tussen die het liever op 1 punt aflevert helaas.
Snel antwoord op vragen en snelle levering.
De telefonische informatie was erg kort en beperkt en achteraf niet correct.

Antwoord van Tarwegraskoning.nl

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat het telefoongesprek niet helemaal naar wens verliep en dat de informatie achteraf niet juist bleek. Dat is uiteraard niet wat wij willen, wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te informeren. We nemen uw feedback mee binnen het team, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of iets willen toelichten, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Het team van Tarwegraskoning.nl
Perfecte levering! Dank je wel!
Prima poduct.
Contact is heel goed
Geen antwoord ontvangen op mijn vraag!

Antwoord van Tarwegraskoning.nl

Goedemorgen, Excuses de mail is niet gezien door ons. Zojuist de mail beantwoord. Vriendelijke groet TWK Team