Tarwegraskoning.nl
Beoordelingen:

48 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden163 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn product merk al verschil in mijn energielevel. Wel verbaased dat alle cupjes los in een grote kartonendoos zijn aangeleverd. Had wel een verpakking verwacht die je makkelijk in de vriezerckuntvleggen. Nu liggen alle cupjes hercen der los in de vriezer. Puntje van aandacht daar je geen pak melk aanschaft.

de meest kritische beoordeling

12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
u zou het handvat van het hengsel kunnen verbeteren. zit veel speling op.Pen die door het houten handvat loopt zit niet goed vast geklonken. mijn man is gelukkig handig en heeft er een nieuwe bout in gezet en draad getapt plus een contramoer erop gezet. de foto is niet duidelijk, wat zit waar. de uitleg in het nederlands.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tarwegraskoning.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supervlugge levering en goed product!
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hier kun je rustig kopen.

Precies gedaan wat je mag verwachten. Bestelling ging makkelijk en de levering was ook zoals gezegd. Kwaliteit van geleverde is meer dan prima. Heel betrouwbaar gegaan.
Beoordeling melden
PV
Petra V.
Scharnegoutum
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, en Beyuna thuis bezorgd zonder verzendkosten.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en keurig verpakt
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De zakken tarwegraszaad waren beiden open gegaan in doos. Gescheurd op de plek waarop de zak gesealed was. Ook in 1 van de 2 potgrondzakken zat een scheurtje, gewoon middenin. Dus ook aarde los in de doos. Al met al een rommeltje dus.
Beoordeling melden
Antwoord van Tarwegraskoning.nl
14 feb 2024
Dat is vervelend te horen, wij zullen even per mail contact opnemen over hoe we je het beste tegemoet kunnen komen.
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel geleverd. 1 verpakking kapot, gelijk een vervanging gekregen.
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
de snelle service en het denken in oplossingen was heel fijn.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en juiste onderdeel voor een goede prijs!
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd!
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn product merk al verschil in mijn energielevel. Wel verbaased dat alle cupjes los in een grote kartonendoos zijn aangeleverd. Had wel een verpakking verwacht die je makkelijk in de vriezerckuntvleggen. Nu liggen alle cupjes hercen der los in de vriezer. Puntje van aandacht daar je geen pak melk aanschaft.
Beoordeling melden