84 reviews in totaal   84 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

84 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 9 jan 2026

jaegeroutdoor.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten prijzen de snelheid en stiptheid van de levering, evenals de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Ook de kwaliteit van de producten en de zorgvuldige verpakking worden gewaardeerd. De geboden service wordt als uitstekend ervaren, met een snelle en correcte afhandeling en oplossingsgerichtheid. Daarnaast wordt de communicatie met de klantenservice meestal als duidelijk en informatief ervaren. Sommige klanten geven aan dat er soms vertragingen zijn in de levering, wat tot frustratie leidt. Daarnaast missen enkele klanten proactieve informatie vanuit de klantenservice. Ook wordt de verpakking af en toe als overmatig ervaren.

ReviewsJaeger Outdoor

Vriendelijk personeel, en bestelling bijzonder snel geleverd

Bijzonder snel geleverd, een tweede bestelling heb ik geplaatst en daarover contact gehad. Er werd meteen gekeken en gecontroleerd of alles op voorraad was en de bestelling was binnen de volgende ochtend al geleverd. Vriendelijk meedenkend personeel, snelle levering. Geen verbeterpunten te bedenken! Alles netjes in één doos die niet idioot veel te groot was!

Antwoord van Jaeger Outdoor

Dank je wel voor je 5 sterren! Geweldig dat je tevreden bent met Jaeger Outdoor. Sven | Jaeger Outdoor

Tevreden.

Door beperkte openingstijden moet je soms even geduld hebben voor een reactie op je mail. Maar wanneer je tijdens openeningstijden belt wordt je vriendelijk te woord gestaan. Je wordt goed geholpen. Mijn bestelling had vertraging opgelopen. Tijdens telefonisch contact krijg je de juiste informatie en daarna werd ik goed op de hoogte gehouden over de levering.

Bedankt voor je mooie review Jan-Willem! Melvin | Jaeger Outdoor
Excellent service, very polite and friendly staff, and incredibly fast delivery! The best prices, too. I’m absolutely delighted with my experience and highly recommend this store!

We are happy to read this, Thank you Dmytro Nick | Jaeger Outdoor
Persoonlijk contact, goed up to date gehouden! Super! Over de fles zelf kan ik nog geen review geven in dit korte tijdsbestek maar de service is top!

Bedankt voor de fijne review Judith! Melvin | Jaeger Outdoor
Most well wachten voor mijn besteling, maar het was vacantie dus vertraging was begrijpelijk…goed service, communicatie, levering

Bedankt voor de review Dom. Excuses voor de vertraging Nick | Jaeger Outdoor
Zeer correcte afhandeling ik zal dit bedrijf bij iedereen aanraden!

Geen updates bij uitstel verzending

Belofte is in principe vandaag bestellen de volgende dag verzonden. Ik heb een aantal dagen gewacht na de bestelling en uiteindelijk zelf moeten bellen om de status na te vragen. Was fijn geweest als er een update was gekomen met de mededeling dat er nog artikelen in bestelling stonden.
Ik had een vraagje over de bezorging en dat werd heel netjes opgepakt. Het pakje was nog voor mijn vertrek met vakantie binnen. ;)

Antwoord van Jaeger Outdoor

Dank je wel voor je 5 sterren! Geweldig dat je tevreden bent met Jaeger Outdoor. Melvin | Jaeger Outdoor
Persoonlijk contact, snelle verzending, vriendelijk, en een perfect product. Prachtig mes voor mijn man zijn Spaanse ham gekocht.

Antwoord van Jaeger Outdoor

Dank je wel voor de 5-sterren beoordeling! Mooi om te horen dat alles goed is bevallen. Melvin | Jaeger Outdoor

Prima zaak maar........

Zal wel overmacht zijn geweest maar ik moest wel heel erg lang wachten op mijn bestelling. Het zou fijn zijn geweest als ik dat eerder had geweten. Verder prima geregeld.

Antwoord van Jaeger Outdoor

Beste Fer, Bedankt voor je eerlijke beoordeling. Je hebt gelijk: de levertijd van je bestelling liep flink uit, en dat is vervelend. De Peak Design-artikelen stonden bij ons langer in backorder dan verwacht. Dat neemt niet weg dat je terecht opmerkt dat onze informatievoorziening beter had gekund. We nemen deze feedback ter harte. Fijn dat de rest wel naar wens verliep. Bedankt voor je geduld. Nick | Jaeger Outdoor

Vriendelijk Personeel en goed geleverde bestelling.

Bestelling gedaan. Deze hadden ze zelf nog niet in huis. Even contact gehad met ze. Spontaan gesprek gehad met een zeer vriendelijk persoon. Na dat de bestelling bij ze binnen was werd deze meteen naar ons verstuurd. De Lampen bevallen uitstekend! Dankjewel

Antwoord van Jaeger Outdoor

Dank je wel voor je 5-sterren review! Super om te horen dat je tevreden bent Erwin. Veel plezier met je aankoop! Melvin | Jaeger Outdoor
Goede service. Mijn besteld artikel was niet voorradig maar kreeg een goed alternatief aangeboden.

Bedankt voor je mooie review Laura! Melvin | Jaeger Outdoor
Persoonlijk,zeer vriendelijk, meedenkend en snel 🫶

L N
Liesbeth N.
Makkelijk besteld, was een kadootje kwam ongevraagd heel snel binnen! Erg fijn

Bedankt voor deze review Liesbeth! Melvin | Jaeger Outdoor

vlotte klantenservice

helaas was een item niet op voorraad, er werd gelijk alternatief voorgesteld of levertijd aanvaarden tot item weer op voorraad was. gekozen voor alternatief en dit werd vlot geleverd.

Antwoord van Jaeger Outdoor

Bedankt voor je beoordeling Frans! Hopelijk zien we je snel weer terug bij ons (; Melvin | Jaeger Outdoor
Aan de telefoon super geholpen. Vriendelijk, vrolijk en snel geregeld.

Bedankt voor je 5 sterren review Diederik! Sven | Jaeger Outdoor

Bedankt voor je 5 sterren review Marjan! Melvin | Jaeger Outdoor

Antwoord van Jaeger Outdoor

Bedankt voor je review Rangga! Was leuk je te ontmoeten in de winkel (: Melvin | Jaeger Outdoor

Bedankt voor de 5 sterren review! Nick | Jaeger Outdoor

Jaeger Outdoor

Jaeger Outdoor is de outdoor specialist en levert hoge kwaliteit producten van messen en tools tot gear en kamperen.