HMG Benelux Shop

5.370 reviews in totaal   122 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de degelijke, sterke en nette kwaliteit van de producten. Ook wordt het brede en complete assortiment gewaardeerd, waardoor alles voor een project in één keer kan worden besteld. De prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als goed ervaren. Daarnaast prijzen veel klanten de snelle en stipte levering, de duidelijke communicatie en updates, en vinden zij de producten eenvoudig en snel te plaatsen en te verwerken. De klantenservice wordt vaak omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Er zijn echter ook klachten over vertragingen en onduidelijkheid rond de bezorging. Sommige klanten ervaren verwarring of gebrekkige informatie over de levering en het bestelproces. Verder wordt genoemd dat de producten of vooral de verzendkosten soms aan de hoge kant zijn. Er zijn enkele negatieve ervaringen met de klantenservice.

ReviewsHMG Benelux Shop

Aanrader, compleet kanaalplatendak van HMG

Erg fijn werkende site. Daken ook compleet geconfigureerd te bestellen. Kwaliteit van het geleverde is uitstekend evenals de verpakking. Track&Trace is niet helemaal helder maar chauffeur belt netjes een half uurtje van tevoren en is ook erg behulpzaam. Al met al een goede ervaring en daarom een aanrader.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Beste klant, Super bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze site, kwaliteit en service. We doen ons best voor een top ervaring bij HMG Benelux! Groetjes, HMG Benelux

Bestelling ging prima, levering nog niet gebeurd

Bestelling ging prima alleen levering heeft nog steeds niet plaats gevonden. Erg jammer voor een product waar je relatief veel geld voor betaalt èn nog extra transportkosten betaald.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hallo, Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat de levering nog niet heeft plaatsgevonden. Bij HMG Benelux zetten we ons in om je bestellingen snel en zorgvuldig te bezorgen, en we begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. Neem gerust contact op via info@grimberg-shop.com zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, Leonie Grimberg
Keurig geleverd, en zeer vriendelijke chauffeurs, nu alleen nog even de overkapping in elkaar zetten. Zeer vriendelijk geholpen via de chat. Vandaar ook onze aankoop.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Super bedankt voor je enthousiaste bericht! Bij HMG Benelux vinden we het heel belangrijk dat onze chauffeurs vriendelijk zijn en dat je met plezier geholpen wordt, ook via de chat. Fijn om te horen dat dit voor jullie zo goed heeft uitgepakt. Geniet straks van de overkapping! Hartelijke groetjes van het HMG Benelux team

Prima damwandplaten voor een strak resultaat

De damwandplaten bevallen erg goed. Ze voelen stevig aan, zijn netjes gevormd en laten zich prettig verwerken. Ik heb ze gebruikt voor een bijgebouw en alles sloot direct goed aan. Geen gedoe, gewoon degelijk materiaal dat doet wat het moet doen.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Super dat je zo tevreden bent met onze damwandplaten! Bij HMG Benelux vinden we kwaliteit en gebruiksgemak heel belangrijk, dus fijn om te horen dat het materiaal precies doet wat het moet doen. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je bijgebouw!
Gemakkelijke website duidelijke leverdatum zeer positieve leverancier top

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Wat fijn om te horen dat je onze website gemakkelijk vindt en dat de leverdatum duidelijk is. Bij HMG Benelux doen we ons best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken met een betrouwbare en positieve service. Jouw waardering betekent veel voor ons! Hartelijke groet, Leonie Grimberg
Vriendelijke chauffeur, behulpzaam, stipt en lading netjes gekregen. Bedankt

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Bedankt voor je fijne terugkoppeling. We vinden het heel belangrijk dat onze chauffeurs vriendelijk en behulpzaam zijn, en dat alles netjes en op tijd geleverd wordt. Fijn om te horen dat je positieve ervaring hebt gehad met HMG Benelux! Groetjes, Leonie Grimberg
Goede levering. Aardige chauffeur. Goede kwaliteit.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hallo, Bedankt voor je fijne review! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met de levering, de chauffeur en de kwaliteit van onze producten. Bij HMG Benelux doen we er alles aan om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Hartelijke groeten, Leonie Grimberg
Top product! Easy to work with (just need at least two people) very happy!

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hallo! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het product en dat het makkelijk plaatsen is, zeker met z’n tweeën. Bij HMG Benelux doen we ons best om je van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten te voorzien, dus jouw positieve ervaring betekent veel voor ons. En de foto´s zien er echt goed uit! Hartelijke groet, Leonie Grimberg

Mooie dakpanplaten van goede kwaliteit

De dakpanplaten zien er strak uit en zijn netjes afgewerkt. Ze werden correct geleverd en waren eenvoudig te monteren. Het dak heeft nu een mooie uitstraling en alles voelt degelijk aan. Tevreden met deze aankoop.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de dakpanplaten van HMG Benelux. We vinden het super belangrijk dat alles er strak uitziet, makkelijk te monteren is en degelijk aanvoelt. We wensen je veel plezier met je mooie nieuwe dak! Groetjes van het HMG Benelux team!

Leveren materiaal

Is voorzichtiger zijn met de golfplastiek voor beschadiging. Of dit nu de transporteur is of de inpakker dit ter zijde. Maar dit kan voor jullie veel ellende besparen.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Bedankt voor je feedback! Bij HMG Benelux vinden we het belangrijk dat onze producten in topconditie aankomen. We nemen je tip serieus en zullen ervoor zorgen dat onze verpakkings- en transportprocessen nog zorgvuldiger worden, zodat beschadigingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Groetjes van het HMG Benelux team!
Het proces van bestellen tot en met het leveren als verwacht, de afgegeven datum van levering is behaald!

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hey! Super bedankt voor je positieve feedback! Bij HMG Benelux doen we ons best om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en het is top om te horen dat de levering precies op tijd was zoals beloofd. We waarderen je vertrouwen enorm! Tot de volgende keer!

Degelijke golfplaten, precies wat ik zocht

Voor het vernieuwen van het dak van mijn schuur heb ik golfplaten besteld. De levering verliep zoals afgesproken en alles werd netjes en goed verpakt geleverd. De platen zelf zijn stevig, recht en zonder beschadigingen aangekomen. Het monteren ging vlot; de platen sluiten mooi aan en geven een strak resultaat. De lichtdoorlatende varianten zorgen bovendien voor voldoende daglicht binnen, wat voor mijn werkruimte ideaal is. Ik ben tevreden over de kwaliteit en het hele bestelproces. Duidelijke communicatie en een product dat precies voldoet aan de omschrijving. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen voor toekomstige projecten.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Het is geweldig om te horen dat onze golfplaten en het bestelproces aan je verwachtingen voldeden! Het is altijd fijn om te weten dat onze producten bijdragen aan de perfecte werkomgeving. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Bedankt voor je vertrouwen in HMG Benelux.

Ideale sandwichpanelen voor ons kleine magazijn

Voor een klein opslaggebouw hebben we sandwichpanelen besteld. De panelen zijn stevig, goed geïsoleerd en strak afgewerkt. Alles werd correct geleverd en de montage verliep zonder problemen. Zeer geschikt voor dit soort toepassingen.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Beste klant, Super bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat de sandwichpanelen goed bevallen en alles soepel is verlopen. Bij HMG Benelux doen we altijd ons best voor kwaliteit en service. Groetjes, Het team van HMG Benelux

Goede dakgootset voor mijn schuur

Ik heb een dakgoot besteld voor mijn schuur en ben zeer tevreden. De onderdelen pasten precies en de montage was eenvoudig, zelfs zonder veel ervaring. Alles werd compleet geleverd met buizen, beugels en afvoer. De kwaliteit is degelijk en het geheel ziet er netjes uit. De levering was snel en goed verpakt. Geen beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen voor een ander project.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je dakgoot, en dat de montage soepel verliep. Je complimenten over de kwaliteit, de volledigheid van de levering en onze verpakking doen ons goed. We kijken uit naar je volgende project! Bedankt voor het kiezen van HMG Benelux.
Prima track & trace, perfecte kwaliteit producten en snelle responce.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de track & trace, de kwaliteit van onze producten en onze snelle respons. Bij HMG Benelux doen we er alles aan om jou de beste service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit zo gewaardeerd wordt. Groetjes, Leonie Grimberg

Goede golfplaten voor mijn carport

Ik heb golfplaten gebruikt voor het dak van mijn carport. De platen zijn stevig, netjes afgewerkt en eenvoudig te monteren. Levering was snel en alles kwam onbeschadigd aan. Doet precies wat het moet doen.

Antwoord van HMG Benelux Shop

Beste klant, Bedankt voor je fijne review! We vinden het top dat de golfplaten goed bevallen en de levering snel en heel was. Bij HMG Benelux streven we altijd naar kwaliteit en service waar je op kan rekenen. Groetjes, HMG Benelux
De levertijd is lang

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hallo, Bedankt voor je feedback over de levertijd. Bij HMG Benelux doen we altijd ons best om onze producten zo snel en betrouwbaar mogelijk bij je te krijgen. We waarderen je geduld en vertrouwen in ons merk. Met vriendelijke groet, Leonie Grimberg
Snelle, correcte service

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Dankjewel voor je leuke reactie! Bij HMG Benelux doen we ons best om snelle en correcte service te leveren, dus fijn om te horen dat dat goed is bevallen. We waarderen je steun enorm! Hartelijke groet, Leonie Grimberg

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Bedankt voor je enthousiaste review! Bij HMG Benelux doen we er alles aan om jou de beste ervaringen te bieden. We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Leonie Grimberg

Antwoord van HMG Benelux Shop

Hoi! Bedankt voor je positieve reactie! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met HMG Benelux. Jouw tevredenheid motiveert ons om altijd ons beste te blijven geven. Hartelijke groetjes, Leonie Grimberg