Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering van hun bestellingen. Het ruime en gevarieerde assortiment, inclusief alcoholvrije opties, wordt als onderscheidend en positief ervaren. De service wordt als uitstekend en klantgericht omschreven, en problemen of vergissingen worden snel en naar tevredenheid opgelost. Klanten waarderen het deskundige, persoonlijke en eerlijke advies bij hun aankoop. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als zeer goed ervaren, met betaalbare wijnen en nette prijzen. De website wordt over het algemeen als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gezien, al worden er enkele kleine verbeterpunten genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBrander Wines
Prachtige wijnen en betaalbaar
Prachtige wijnen! Goede service deskundige uitleg en ze komen hún afspraken na!!
Kortom 5 sterren dubbel en dwars waard
Branderwines bedankt!!
Zeer goede prijs kwaliteit en service!
Antwoord van Brander Wines
Tja, daar zijn we even stil van. Meer kunnen we ons niet wensen. Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Zeer tevreden!
Bestellen en betalen gingen makkelijk en bezorging in een nette verpakking en volgens afspraak bezorgd.
Smaak en fles top!
Keurig verzonden!
Blij met de service en jullie persoonlijke aanpak. Er bleek iets mis te zijn gegaan met onze bestelling, jullie belden keurig na om dit even te checken. Wij bestellen de volgende keer weer bij jullie!
+ Het brede assortiment goede betaalbare wijnen tussen de Euro 7,--/9,-- per fles
+ De mogelijkheid diverse wijnen per fles (!) te kunnen kopen ipv per 6/doos: hierin zijn jullie uniek !
Voor de toekomst: zo door blijven gaan.
Prima wijn en top service!
Mooi assortiment top tevreden
Antwoord van Brander Wines
Al jaren lang zijn we wijnpartners. Dan is zo'n mooie beoordeling extra fijn!
Ruim assortiment, behulpzaam personeel. Aanwinst voor onze regio.
Het is heel fijn dat je met zo'n proefpakket van alles kan proberen. Keurig verpakt en verzonden.
Goed advies, snelle levering, lekkere wijn. En uitstekende plek voor alcoholvrije dranken.
Antwoord van Brander Wines
Wij doen elke dag ons best om bij elke bestelling een 5 sterren service te leveren. Gelukkig is het bij jou weer gelukt 😁
Goede communicatie en snelle levering. Persoonlijk de bestelling thuis bezorgd door een medewerker. Echt top!
Antwoord van Brander Wines
Yes! Super bedankt voor de mooie beoordeling
Kwaliteit en service zijn top!
Antwoord van Brander Wines
Yes!!! Vijf sterren ... fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service!
Prima service en verrassende 0% smaak
Een snelle uitlevering van de wijn