Traphekjes.nl

855 reviews in totaal   288 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice, die goed bereikbaar is via mail, telefoon en WhatsApp. Ook worden de snelle en correcte levering, de duidelijke handleidingen en de eenvoudige montage van de hekjes gewaardeerd. De kwaliteit van de hekjes wordt als stevig, degelijk en veilig ervaren, en in de meeste gevallen passen ze goed in verschillende situaties. Er zijn echter enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren verwarring of onduidelijkheid bij het installeren van specifieke of complexere modellen, en niet alle handleidingen zijn even duidelijk in bijzondere gevallen. Daarnaast worden er incidenteel problemen gemeld met beschadigde of tegenvallende producten, en zijn er klachten over vertragingen en afwijkingen van de levertijd. Ook kan het voorkomen dat het hekje niet goed past bij afwijkende trappen of maten.

ReviewsTraphekjes.nl

Doet wat het moet doen, makkelijke montage
snel verzonden en ontvangen, prima traphekje
Fijn traphekje makelijk te bevestigen was een kleine moeite we hebben er veel plezier ermee!
Prima traphekje. Makkelijk te monteren.
De traphekjes zijn bezorgd nog niet uitgepakt.. heb nog niemand die ze voor mijn plaats.

Heldere website en snelle levering.
Slechte nstructies. We kochten het product voor de trap op de eerste verdieping. De instructies waren echter niet duidelijk voor welk onderdeel ze bedoeld waren.

Antwoord van Traphekjes.nl

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de instructies niet duidelijk genoeg waren. Elke trapsituatie is anders. Voor sommige trappen bieden wij daarom een combinatiepakket aan. Bij een zelf samen te stellen traphekje kunnen de onderdelen in verschillende volgordes worden geplaatst. Daardoor is één specifieke handleiding per situatie helaas niet mogelijk. De basis van de montage blijft wel hetzelfde. Mocht er iets onduidelijk zijn, dan mag u altijd contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wij kijken graag met u mee en leggen het graag per situatie uit. Met vriendelijke groet, Team Traphekjes.nl
Tophekjes. Makkelijke bevestiging, werkt super

Goed geslaagd

We zijn goed geslaagd voor een traphekje! We hadden nog wat vragen die via WhatsApp goed zijn beantwoord. Het hekje (babydan flex) is ook makkelijk te monteren.
Helder en duidelijke site met goede uitleg over de verschillende soorten hekjes met de voor en nadelen. Bij traphekjes gaat t mij vooral om de veiligheid en pok daar was men duidelijk in. Vlotte levering ook
Hele fijne en degelijke traphekjes. Totaal hebben we er al 7 gekocht. 3 bij mijn zoon, 2 bij mijn dochter en 2 bij ons voor de 3 kleinkinderen. Heel makkelijk toepasbaar en te verplaatsen naar een ander plekje met extra setje ophang materiaal. Bevestiging met schroeven vinden wij toch de veiligste manier.
Klantenservice is top! Erg behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht! Bestelling was niet zoals de website zei volgende dag, maar dag erna. Kanttekening is dat traphekjes.nl wel dezelfde dag als bestelling heeft opgestuurd en dpd daarin verzaakte
Het wat prima. Aan het hekje zou voor mij. Een stel mogelijkheid fijn zijn om onder of boven een schuif hechting te Je mag hierover contact met me opnemen
Top service Vooraf via whatsapp, wat foto’s gestuurd zodat ik de juiste traphekjes zou hebben. Helaas paste er 1tje alsnog niet. Kon deze zonder kosten terugsturen. Kreeg netjes me geld terug, waardoor ik een andere kon kopen. Deze met behulp van wat hout pasend gemaakt
Goede kwaliteit traphekje. Fijne beschrijving en mal om op de juiste hoogte te hangen. Wat voor ons heel fijn is, is dat we het traphekje makkelijk kunnen afhalen als de kleinkinderen er niet zijn.
Snelle en correcte afhandeling!!!
H N
H N.
Snel geleverd en alles prima in orde.