VONROC Nederland- Logo - Beoordelingen

VONROC Nederland
Beoordelingen:

2.995 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.344 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed gereedschap voor een scherpe prijs accu.s die op ieder apparaat passen heb de 4 ampère accu.s die het lang volhouden gereedschap zit tussen hobby en pro in

Meest relevante negatieve beoordeling

24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de KOLOMBOORMACHINE gekocht en val mij eigenlijk tegen als ik het spaakwiel gebruikt om de boor naar beneden te bewegen dit gaat schokkerig en zwaar! Ook kan je op foto 3 zien dat blijft hangen zonder dat je met je hand het spaak wiel vast hebt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor VONROC Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Degelijk materiaal. degelijk materiaal aan een scherpe prijs. Ben heel tevreden over VONROC toestellen
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima klantenservice, prettig aanbod . Verbetering zijn gewenst op de accu’s en accu kwaliteit/ duur
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd zoals beloofd , goede en mooie machines , goede informatie na bestelling echt super
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een goede gereedschapstofzuiger voor een schappelijke prijs. Makkelijk bestellen en snelle levering.
Beoordeling melden
IV
Ineke v.
Ruinen
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

vonroc goed

vonroc levert snel en komt afspraken na als er wat is, gereedschap dat ik van hun heb is perfect
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Topmateriaal, verzending en service!!!

Het materiaal is voor een klusser van betere kwaliteit dan andere gekende en duurdere merken .
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was correct en het werkt prima ben er blij mee en lekker snel binnen gekregen bedankt
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima product, supersnel geleverd

Makkelijk besteld, supersel geleverd en een prima product. 1e bestelling, aangenäm verast!
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en super blij met de waterpomp voor de moestuin. Een fantastisch product.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten, goede communicatie, snelle levering, heel nette prijs. Ik ben fan.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid van levering en als er een probleem is met een apparaat, wordt gelijk opgelost
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering, product bevalt goed, goede prijs en prima kwaliteit, ben erg tevreden!
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten voor een fijne prijs. Aftersale ook goed in orde . Snelle verzending
Beoordeling melden
MB
Mona B.
Leiden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi compact. De snelheden zijn super goed. Voelt heel prettig en heerlijk stil.
Beoordeling melden
HW
H W.
Warns
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend product geleverd. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering.
Beoordeling melden
MH
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Een goed en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering. Product in geweldige staat.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig apparaat, alleen jammer dat het 6 dagen duurde dat hij bezorgd werd
Beoordeling melden
NT
Nathan t.
Groesbeek
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
fijne producten en dit prijzen. retouren zijn ook goed geregeld. ga zo door
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfect. Supermooi en van zeer goede kwaliteit parasol. Heel erg blij mee.
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een goede ervaring met Vonroc. Goede service en een promte levering.
Beoordeling melden