Klanten zijn overwegend positief over de snelheid van levering, waarbij snelle verzending vaak wordt gewaardeerd. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend ervaren, en klanten waarderen de extra inspanning van het team. De kwaliteit van de ontvangen producten wordt meestal positief beoordeeld. Snelle en adequate afhandeling bij fouten of problemen met bestellingen wordt eveneens gewaardeerd. Ook de prijsstelling wordt als gunstig gezien. De communicatie, met name telefonisch, verloopt prettig en adequaat. Enkele klanten melden vertragingen bij de levering en negatieve uitzonderingen in de productkwaliteit.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstttelecomshop.nl
Cover voor mn oude samsung besteld, volgende dag goed verpakt ontvsngen. Past goed ben er blij mee.
Top
De bezorger was netjes en vriendelijk en wenste me nog een fijne avond toe
Nette en deskundige service
De medewerkers van T&T Telecom in Hilversum hebben me geholpen met een kapot Iphone scherm.
Bij binnenkomst kreeg ik gelijk koffie aangeboden. Mijn Iphone werd vakkundig gerepareerd, met vriendelijke en duidelijke uitleg. Daarna werd de telefoon ongevraagd en kosteloos schoongemaakt en werd er een screenprotector geplaatst. Een mevrouw naast mij kreeg eenzelfde deskundige service.
Echt super service!
Antwoord van tttelecomshop.nl
Hartelijk dank voor uw fijne review! Wij zijn blij dat alles naar wens was en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Top alles snel en goed geleverd
Snelle service en goede communicatie.
Ik was heel lang opzoek naar een toestel met een standaard sim en ik heb eindelijk bij jullie gevonden.
Antwoord van tttelecomshop.nl
iPhone scherm was snel verzonden en werkt perfect.
Antwoord van tttelecomshop.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit u snel weer te mogen verwelkomen.
Snelle levering en keurig verpakt
Antwoord van tttelecomshop.nl
Hartelijk dank voor uw waardering. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Snel geleverd, fijne shop
Goed spul dat werkt