WielenOutlet

9.326 reviews in totaal

9.326 reviews since 28 okt 2019

Gecertificeerd sinds: 22 nov 2019
wielenoutlet.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Ook het ruime en diverse assortiment, de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. De communicatie wordt meestal als helder en snel ervaren en de kwaliteit van de producten voldoet over het algemeen aan de verwachtingen. Toch zijn er regelmatig opmerkingen over onvolledige of verkeerd afgeleverde zendingen, vaak veroorzaakt door de bezorgdienst. Sommige klanten merken op dat problemen niet altijd direct worden opgelost door de klantenservice. Daarnaast zijn er enkele klachten over defecten of tegenvallende onderdelen van de producten en over te veel of onduidelijke e-mails.

ReviewsWielenOutlet

De kwaliteit van de wielen ziet er goed uit. Ik heb speciaal 100 mm wielen gekozen met rubber om zware stukken van enkele 100 kgs makkelijk te kunnen verplaatsen. De wielen zijn nog niet gemonteerd omdat de zware stukken nog gebouwd moeten worden. Nog geen foto's beschikbaar.
Snelle levering, mooi product voor een schappelijke prijs. Jammer dat as en wiel compleet gedemonteerd moeten worden om geschikte M10 bout door te kunnen voeren. Maar dit is niet aan de leverancier te wijten.
Duidelijke website snelle levering. Zo als bij alle websites vind ik het lastig dat je voor 1 bestelling heel veel mails krijgt 3 zou prima zijn. 1.met factuur 2. het is verzonden 3.ben je tevreden of kunnen we nog ergens bij helpen.
Het was niet altijd duidelijk of de wielen konden draaien van de hondjes. Ik heb daar ook niet op gelet. Maar gelukkig in mijn geval draaiden ze alle vier.
Correcte levering. Product komt overeen met de bestelling. Stevige wielen conform beschrijving.
J V
J V.
Holwerd
2 kruiwagen wielen besteld 1 met stalen velg en gelagerd, de andere een kunststofvelg en met bussen, ze waren redelijk geprijsd en vlot geleverd, maar het stalen wiel met lagers heeft een bus die een veel te kleine diameter heeft , zodat hij niet op de lagers draagt, en het wiel zwabbert onder de kruiwagen, dit is geen kwaliteit.

Antwoord van WielenOutlet

Bedankt voor je review en je duidelijke feedback. Fijn om te horen dat de wielen vlot zijn geleverd en dat je tevreden bent over de prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het wiel met de stalen velg speling heeft en daardoor zwabbert. We kijken dit graag voor je na. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice, bij voorkeur met een foto van het wiel en de betreffende bus. Dan kunnen we beoordelen wat er aan de hand is en samen naar een passende oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Vivian
Grote keuze en fijne site om te zoeken. Wat ik bestelde was perfect en heel snel hier.
Levering vlot en kwaliteit zoals verwacht. banden hadden alleen opgepompt mogen zijn.

Degelijk product.

Beschrijving van het product, snelheid van het verzenden helemaal top! Of ze echt 350 kg kunnen dragen ga ik ondervinden ;)
Bestelling inderdaad dezelfde dag bij DPD aangeleverd, echter pas 3 werkdagen later bezorgd. De revering bevatte hetgeen bedteld, dus correct. Nu zien hoe widltjes zich houden in de practijk.

Positieve ervaring

We hebben de wielen snel en in goede conditie ontvangen. De service is uitstekend en er is een vlotte communicatie betreffende opmerking betreffende de wielen en bereidheid om mee voor oplossingen te zoeken.

Alles in één keer goed!

Bestellen ging super makkelijk. Order werd snel geleverd. Alles paste gewoon en al het benodigde bevestigingsmateriaal zat er ook gewoon bij.

Functionele website, snelle levering.

Ondanks het enorme assortiment kon ik vrij gemakkelijk het vervangende meubelwiel vinden dat ik nodig had. Maten staan duidelijk en overzichtelijk aangegeven en als je thuis nauwkeurig meet, weet je snel wat je moet bestellen. De prijs + verzendkosten zijn wat je bij een speciaalzaak kan verwachten. Snelle levering via DPD.

Wielen steekkar

De beschikbaarheid en snelle levering van vol rubberen wielen voor steekkar en dit aan een goede prijs. Aangename kennismaking met deze firma.

Prima Service

Was bij het magazijn en men heeft direct gekeken welke wiele het beste zouden zijn. Ze passen perfect en het remsysteem functioneert prima.
Hoeft niks beter te doen jullie website is goed duidelijk de wielen die ik heb besteld zijn top
N A
Nicky A.
Top site! Makkelijk je wiel te vinden. Snel geleverd. Prima prijs. Mooi materiaal.
Snelle levering en goed verpakt, wielen passen uitstekend waar ik ze voor nodig had
Prima bedrijf dat staat voor de klant er ging iets mis met de bestelling het werd onmiddellijk rechtgezet met gevolg snelle levering , Ook goed bereikbaar en toegangkelijk
Producten zijn prima. Bezorging en levering door DPD was erg slecht. Afgeleverd op het verkeerde adres.

Gemakkelijk online zwenkwielen kopen, dat kan bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende zwenkwielen en bokwielen voor diverse toepassingen. We leveren onze wielen ...