WielenOutlet- Logo - Beoordelingen

WielenOutlet
Beoordelingen:

901 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.099 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
WielenOutlet voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wel het is duidelijk dat ik al eerder een pluimpje had gegeven bij Trust pilot omdat ik het nodig vind om mijn bevindingen te delen met andere mensen. Ik weet van me zelf dat wanneer je iets online wilt kopen dat je via een review mensen gerust kunt stellen of waarschuwen. Bij Wielen outlet heb ik dit ook gedaan daarom bij deze 5 sterren zijn mijn waardering waard!! 1 set van 4 steiger wielen geschikt voor o.a. mijn Altrex kamersteiger. Harry.N
HN
Harry N.
LANDGRAAF (NL)

de meest kritische beoordeling

2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Commissie kan verbeteren door duidelijk en tijdig aan te geven wanneer het komt. Transporteur belt niet het opgegeven telefoonnummer bij niet thuis (omdat niet bekend was dat het kwam) maar zet het gewoon voor de deur. Onbehandeld hout voor wand/planfond afwerking in de regen zetten is niet al te slim. Product zelf is goed.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor WielenOutlet

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed Leveren wat gevraagd word.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
MAKKELIJK TE BESTELLEN EN SNEL GELEVERT
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
Beoordeling melden
FP
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
juiste product aan een eerlijke prijs
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer netjes geholpen met een issue.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Ruim assortiment, zeer snel geleverd
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, correcte afhandeling
Beoordeling melden
BG
B G.
Leeuwarden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelheid van leveren binnen 24 uur.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, vlotte service.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed geprijsd
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goede kwaliteit
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzendig, juiste product
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prijs en snelle levering 👍
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en correcte afhandeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering goede priduc

Snelle levering goede producten
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijs.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede wielen , rijden soepel
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid van de levering
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld en snel geleverd
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en perfecte levering.
Beoordeling melden