pansitenederland.nl
Beoordelingen:

83 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.781 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
pansitenederland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie site, netjes verpakt en snelle levering (incl weekend en feestdag). Klantenservice was goed bereikbaar en werd netjes te woord gestaan. Prima juwelier en ben erg blij met mijn Seiko horloge.
MH
Mike H.
Almere

de meest kritische beoordeling

13 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na bestelling geen communicatie meer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JW
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu toe slecht. Ik heb 28 november een armband besteld. Ik krijg de dag erna een bericht dat het wordt verzonden. Echter een week later nog steeds niks mogen ontvangen. Ik heb het bedrijf al 2x gemaild maar helaas geen reactie. Heel vreemd. Ik ben benieuwd of ik nog iets hoor en/of het armbandje überhaupt wordt geleverd.
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs klopte niet betaalde €35 4 dagen later black Friday €28
Beoordeling melden
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne snelle en goedverzorgde bestelling
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie Sieraden Site

makkelijk en eerlijke site staat precies op wat iets kost over bezorgkosten enz. snelle bezorging en ook leuke acties, vooral bij eerste aanmelding via de nieuwsbrief 10% korting op je bestellingTOP
Beoordeling melden
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzending en keurig

Snelle verzending en ook keurig te woord gestaan toen ik belde met een vraagje, betreffende mijn bestelling. Dit is een goede juwelier
Beoordeling melden
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super vriendelijke geholpen. 2 maal hebben ze gebeld om iets na te vragen over mijn bestelling. Mooi gemaakt en snel geleverd
Beoordeling melden
18 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

prima

heb t terug gestuurd omdat t niet de juiste kleur was al snel mijn geld terug gehad
Beoordeling melden
14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en bezorging. Geen bezorgkosten en keurig verpakt.
Beoordeling melden
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt in de brievenbus, je moet er niet voor thuisblijven.
Beoordeling melden
24 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, en snelle verzending, afspraken goed nagekomen.
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Goed verzorgd ingepakt een aanrader.
Beoordeling melden
17 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede service fijne samenwerking met de medewerkers
Beoordeling melden
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed. Snelle en goede levering.👍
Beoordeling melden
NN
Nn N.
Haarlem
28 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en snelle levering
Beoordeling melden
1 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, mooi ingepakt 💜
Beoordeling melden