bestecanvas.nl

54.113 reviews in totaal

54.113 reviews since 30 mrt 2011

Gecertificeerd sinds: 22 mrt 2013
bestecanvas.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, met veel lof voor de scherpte, kleuren en afwerking. De prijs wordt vaak als scherp en in verhouding tot de kwaliteit ervaren, wat regelmatig leidt tot herhaalaankopen. Ook het eenvoudige bestelproces, de overzichtelijke website en de makkelijke upload- en ontwerpmogelijkheden worden gewaardeerd. Veel klanten prijzen de degelijke verpakking en de tijdige, nette bezorging. Daarnaast wordt een meegeleverd ophangsysteem en een oplossingsgerichte, vriendelijke klantenservice als positief ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten. Sommige klanten melden kleine defecten of afwijkingen aan hun producten. Er zijn meerdere klachten over beschadigde of onvoldoende beschermende verpakkingen en onduidelijkheid bij specifieke bestelopties. Klachten over langere levertijden of vertragingen komen regelmatig voor, evenals ontevredenheid over externe bezorgdiensten zoals DPD en UPS en foutieve aflevering. Verder wordt soms het ontbreken van een ophangsysteem of verwarrende communicatie hierover genoemd, en zijn er negatieve ervaringen met trage of onbevredigende afhandeling door de klantenservice.

Reviewsbestecanvas.nl

Mooie foto's op canvas

Makkelijk om foto's te uploaden en het formaat te kiezen. Heel veel mogelijkheden. Keuze wel/niet ophangsysteem. Prachtig resultaat op canvas. Keurig verpakt. Ophangsysteem makkelijk te bevestigen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat het hele proces zo soepel verliep! Bij bestecanvas is een mooie canvas én een goede verpakking vanzelfsprekend. Bedankt voor je review!
Ik vond het allemaal goed tevreden. Makkelijk bestellen, makkelijk om foto te uploaden, goede communicatie. En het resultaat is mooi. Juiste formaat als het groter zou zijn was kwaliteit foto mogelijk teveel afgenomen, maar het is nu prima zo.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat het canvas precies goed uitgevallen is! De keuze voor het juiste formaat maakt inderdaad een groot verschil voor de uiteindelijke kwaliteit. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!

Prima service

Al meerdere keren besteld. En naar tevredenheid. Bestelling komt uit het buitenland, dus iets langere levertijd. Bij mij iets van 3 a 4 dagen. Dus nog zeker vlot. Goed en degelijk verpakt. Let wel op dat de afdruk (bij mij op acrylglas) iets donkerder kunnen uitpakken dan op je scherm lijkt. Mijn scherm is ook niet gekalibreerd. Dus wel iets om rekening mee te houden. Verder dik tevreden.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je al vaker bij bestecanvas hebt besteld! De levertijd van 3 à 4 dagen is inderdaad prima. Bedankt voor de tip over kleurverschillen bij acrylglas prints - dat kan anderen helpen bij hun bestelling.
Erg mooi afgedrukt en ingelijst, ook de manier van verpakken is super. De website werkt fijn en is overzichtelijk. Iets sneller leveren zou fijn zijn, voor de rest niets te klagen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de ingelijste foto en verpakking in de smaak zijn gevallen! De opmerking over levertijd nemen we zeker mee. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen!

Mooie muismat, goed gelukt!

Op goed geluk een muismat gemaakt van een eigen foto. Aantrekkelijke prijs dus de gok genomen. Duurde een aantal dagen voordat ik iets hoorde en wel een dag of 10 tot de levering. Maar het resultaat mag er zijn, ik ben er zeer tevreden over. Dus zeker een aanrader als je je product niet al te snel nodig hebt.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de muismat zo goed is uitgevallen! De levertijd is waardevolle feedback die we meenemen. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen — het resultaat telt!
Wij zijn uiterst tevreden over de producten en de vlotte levering. Inmiddels meer dan 30 bestellingen gedaan dus als het niet goed was!!!

Antwoord van bestecanvas.nl

Meer dan 30 bestellingen zegt genoeg! Fijn dat de kwaliteit en levering keer op keer aan de verwachtingen voldoen. Bedankt voor je trouwe vertrouwen in bestecanvas!
Ik bestel al mijn foto’s, canvas etc hier. Eenmaal was het product niet goed, maar dat is opgelost. Dus: goede kwaliteit, service en prijs.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je steeds terugkomt voor je foto's en canvas! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Privéprofiel
Schilderij op acryl plaat laten maken op de website kon je kiezen voor "met ophangset of zonder ophangset" uiteraard gekozen voor ophangset deze was ook gratis. Plaat wordt geleverd zonder ophangset volgens de klantenservice zou ik die niet besteld hebben omdat het niet op de factuur staat want volgens de klantenservice kost de ophangset € 4,95 ?? Maar op de website staat duidelijk gratis. Omdat het niet op de factuur staat hoeven ze geen actie te ondernemen ? Dat had ik moeten zien op de factuur maar de factuur krijg je pas nadat je betaald hebt en meestal staat iets wat gratis is niet op de factuur ook staat er niet op dat ik zonder hangset heb besteld. Voel me bedrogen heb nu een wiebelende plaat plastic met foto erop die ik niet kan ophangen. Voel me bedrogen. Terug sturen kan niet omdat in hun DUITSE levereingsvoorden staat dat het niet kan ik heb in NL en Nederlandse website besteld en betaald. Bedankt voor de reactie bestecanvas.nl ik heb inderdaad een reactie mogen ontvangen en wat blijkt ze snappen de frustratie geven hun fout toe dat het op de website als gratis staat vermeld en wat blijkt, nu kunnen ze wel een ophangset nasturen MAAR wat schets mijn verbazing ondanks dat ze hun fout toegeven ik wel nog even € 10,00 moet overmaken voor de (gratis) hangset en verzendkosten. als bedrijf zou ik trots zijn op deze aftersale Wederom diverse emails mogen ontvangen van bestecanvas.nl en bij iedere email hun excuses enkele voorbeelden. 1 Het is vervelend dat de ophangset ontbreekt bij je acrylprint. We begrijpen dat dit voor frustratie zorgt, zeker als de website dit als gratis optie toont 2 Bedankt voor uw online beoordeling.Ik betreur het dat u deze ervaring hebt gehad. Ik wil mijn excuses aanbieden voor het ongemak. Gelieve meer informatie over de situatie aan te geven zodat we u verder kunnen helpen. Stuur me alstublieft screenshots, foto's of aanvullende informatie die ons kan helpen de situatie te begrijpen en tijdig een oplossing te bieden. We zouden graag uw vertrouwen terugwinnen. 3 Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. Dat was uiteraard niet onze bedoeling. Het aluminium ophangsysteem (aluminium backframe) dient tijdens het bestelproces te worden geselecteerd. Omdat dit onderdeel tijdens de productie wordt gemonteerd, kunnen wij dit achteraf helaas niet afzonderlijk naleveren. Het kleinere ophangsysteem waar mijn collega naar verwees, kan wel apart worden geleverd. Indien u de betaling inmiddels heeft voldaan, zullen wij ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt verzonden. U ontvangt een bevestiging zodra de verzending is verwerkt. Nogmaals onze excuses voor het ontstane misverstand en bedankt voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken. 4 Bedankt voor uw bericht. Wij nemen onze verantwoordelijkheid wanneer een fout aan onze kant ligt. In dat geval zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing. Na controle van uw bestelling kunnen wij echter niet vaststellen dat het aluminium frame onderdeel uitmaakte van de definitieve order. Daarom kunnen wij in dit geval helaas geen kosteloze herdruk, gratis product of extra korting aanbieden. Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt, maar ons standpunt hierover blijft ongewijzigd. Daarmee beschouwen wij deze kwestie als afgehandeld. Zo gaat bestecanvas.nl dus met haar klanten om en de begrijpende lezer kan lezen '' Na controle van uw bestelling kunnen wij echter niet vaststellen dat het aluminium frame onderdeel uitmaakte van de definitieve order" ik heb diverse malen aangegeven dat ik het heb aangeklikt maar dat kunnen ze zelf dus niet vaststellen en is de klant dus een leugenaar. mensen wees gewaarschuwd want dit zijn vreemde praktijken ik heb nu € 100,00 betaald (inclusief een nabesteld ophangsetje waar ik nog geen bevestiging van heb gekregen na betaling) voor een dun wiebelend stukje plastic waar ze een foto op hebben geplakt. Dit verklaard ook hun grote korting is misleidend en geven een vertekend beeld. Wees gewaarschuwd. Ook Trusted geeft niet thuis geen kopersbescherming omdat het gepersonaliseerd product betreft !! Nagenoeg alles wat je bij bestecanvas.nl besteld is gepersonaliseerd je eigen foto op acryl of doek maar daar gaat mijn klacht ook niet over het gepersonaliseerde product is gewoon niet compleet geleverd ZONDER HET MEEBESTELDE OPHANGSYSTEEM dit staat los van de foto op acrylplaat de foto is prima maar het product is gewoon niet compleet dus mensen laat je vooral niet beinvloeden dat Trusted voor je instaat die laten je ook vallen als een baksteen is duidelijk een kwestie wie betaald bepaald
De foto is mooi op het canvas gedrukt, geen afwijkingen t.a.v. de oorspronkelijke foto en dat is natuurlijk belangrijk. Strak opgespannen en goed verpakt. De levertijd was redelijk-goed.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de canvas zo goed is uitgekomen! Bij bestecanvas is scherpe beeldkwaliteit en strakke afwerking een prioriteit. Bedankt voor je bestelling!
Goed en snelle levering , alleen stond er bij de bestelling dat ik na deze, nog korting op nieuwe levering kon krijgen, en kon het niet meer terug vinden Groet Tiny van der Leeuw

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de levering snel was! Voor vragen over kortingen kun je contact opnemen met ons team — zij helpen je graag verder. Bedankt voor je keuze voor bestecanvas!
Helemaal perfect zoals we hadden gehoopt...mooi op canvas , duurde ongeveer 6 dagen dat het geleverd is en goed verpakt ,helemaal blij

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvas precies naar wens is! Snelle levering en goede verpakking zijn belangrijk bij bestecanvas. Bedankt voor het delen van je ervaring!
H V
Hennie v.
Alles was top, alleen duurde het veel dagen voor ik foto in huis had. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn aangenaam. De kwaliteit van de foto op hout is echt mooi!

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de foto op hout zo goed bevallen is! De levertijd is genoteerd als waardevolle feedback. Bij bestecanvas doen we er alles aan om de beste ervaring te bieden. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!
Super scherpe weergave van de ingezonden foto’s. Goede info over de levering en we hebben al veel werk van Beste Canvas naar alle tevredenheid.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvas zo goed is uitgevallen! Bij bestecanvas staat scherpe beeldkwaliteit centraal. Bedankt voor jullie herhaalde vertrouwen — het is mooi te horen dat elk stuk weer naar tevredenheid is.

Uitstekende service

Zowel de bestelprocedure als de afhandeling verliepen vlekkeloos. Het product, in dit geval een foto van 50 x 75cm op acryl, is uitstekend. De acrylplaat was goed verpakt in beschermend karton. Op alle fronten een aanrader.

Antwoord van bestecanvas.nl

Geweldig dat de acrylprint zo goed in de smaak valt! Zorgvuldige verpakking is bij bestecanvas een must. Bedankt voor de aanbeveling!

Een uitvergroting van een foto op acryl

Een uitvergroting van een foto, genomen met een iPhone, op acrylglas laten afdrukken. Onder de indruk van de geleverde kwaliteit van het eindelijke resultaat van het kunstwerkje met een afmeting van 100 bij 75. Hangt nu op prominente plaats in woonkamer. Ook het op de hoogte houden van de status van elke stap in de productie en levering van de bestelling is top.

Antwoord van bestecanvas.nl

Geweldig dat de acrylprint zo'n mooie plek in jullie woonkamer heeft gekregen! Fijn dat de kwaliteit en communicatie tijdens het proces goed bevallen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!

Foto op canvas

Superblij met de foto van mijn ziin op canvas afgedrukt, met mooie zwarte lijst. Afmeting is ook super (80x60) en kwaliteit van de foto is super!

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvas zo mooi is geworden! Bij bestecanvas doen we ons best om elke print scherp en levensecht te maken. Bedankt voor je vertrouwen!
Heel tevreden over het resultaat, mooie print 80x120cm op plexiglas, netjes geleverd, goed verpakt. Het is de actieprijs die mij tot aanschaf heeft gezet, want zonder de actie vind ik de basisprijs aan de hoge kant. Met zo'n actieprijs ga ik vast nog eens een print bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de acrylprint zo goed is bevallen! Bij bestecanvas doen we ons best om kwaliteit en verpakking op niveau te houden. Je feedback over de basisprijs nemen we zeker mee. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Super resultaat!

Ondanks de wat mindere kwaliteit van mijn foto's toch fatastisch mooie prints op canvas binnen gekregen. Zeer tevreden , zowel op het resultaat als op de manier van bestellen als bezorging. Ze hebben er een klabt bij!!!

Antwoord van bestecanvas.nl

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!

Supermooie afdruk op geborsteld aluminium

Zeer tevreden over prachtige afdruk op geborsteld aluminium. Het product wordt ook heel goed verpakt. Al eerder afdrukken laten maken op canvas en plexiglas.

Antwoord van bestecanvas.nl

Mooi om te horen dat de aluminium print zo goed is bevallen! Goede verpakking is bij bestecanvas een must. Fijn dat je ook eerdere ervaringen met canvas en plexiglas positief waren — bedankt voor je terugkerende vertrouwen!
Ik ben heel tevreden met 2 producten, alleen de manier van bestellen vond ik niet helemaal duidelijk. Daardoor heb ik 2 verschillende producten, en dat was de bedoeling niet. Maar we vinden toch allebei erg mooi .

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat beide producten in de smaak vallen! Je feedback over het bestelproces nemen we zeker mee. Bij bestecanvas willen we dat het zo duidelijk mogelijk is, dus dit is waardevolle input. Bedankt voor het delen!

Bij bestecanvas.nl kun je eenvoudig hoogwaardige wanddecoratie en unieke fotogeschenken vinden. Of je nu kiest voor een foto op canvas, een foto op aluminium of een stijlvolle foto op acrylglas, je be...