bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.089 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.700 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Gewoon heel tevreden met alles. De bezorging kan beter. Als je in een appartement woont leggen ze dit gewoon in een hal zodat iedereen het mee kan nemen. Nu weer voor de tweede keer. Ondanks dat ik zeg dat ik het kom ophalen. Slordig

Bestellen gaat vlot en soepel, levering is onder de maat

Bestellen gaat vlot en soepel, al mag de kaderen van de foto wat meer opties krijgen. Nu kun je alleen inzoomen en niet uitzoomen. Levering is een aandachtspunt. UPS zet het canvas (was een grote doos) zomaar aan de deur in de regen, terwijl ze eigenlijk een dag later zouden komen. Om 10:30 uur een mail op donderdag, morgen aan het einde van de dag staat de levering ingepland en een uur later staan ze al aan de (gesloten) deur.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het bestelproces soepel verliep! We nemen je feedback over de zoom-opties mee. Jammer van de levering door UPS - dat had beter gekund. Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas!
Bij toeval kwam ik jullie tegen, en had net een vakantie met een heel goed gelukte foto achter de rug. En dacht what the h.... laat ik het proberen. Wat een super goed resultaat, Ik ga zeker nog meer foto's zo laten afdrukken. Alleen jammer dat al jullie kortingen al komen en verlopen voor je als klant het resultaat in huis hebt, dit bezorgde mij eerder archwaan dan een positief gevoel.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof je een bijzondere ervaring hebt gehad met onze service. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het resultaat van je fotoafdrukken. De timing van kortingen kan soms helaas een uitdaging zijn. We waarderen je feedback hierover en begrijpen dat het enige frustratie kan veroorzaken. Je enthousiasme om meer foto's te laten afdrukken is bijzonder gewaardeerd en we hopen dat je toekomstige ervaringen net zo positief zullen zijn. Bedankt voor het delen van je ervaringen en voor het kiezen van onze service.

De lage prijs maar toch hoogwaardige canvas doeken maken dit een aanrader.

De kwaliteit van de canvas doeken. Het duurde wel wat lang voordat we ze in huis hadden. Vooral het moment dat ze volgens de website klaar waren en uiteindelijk bij de bezorger waren duurde meerdere dagen. Items waren wel heel goed verpakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de canvas doeken en de verpakking! De levertijd nemen we serieus mee. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!

Veel verschillende mogelijkheden

Verschillende keren een foto laten afdrukken op verschillende manieren. Ben zeer tevreden over de mogelijkheden en de kwaliteit. Ook de verpakking is heel zorgvuldig.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat de kwaliteit en verpakking zo goed bevallen! Bij bestecanvas is het geweldig om te zien dat je meerdere producten hebt geprobeerd. Bedankt voor je vertrouwen!
Makkelijk foto's uploaden. En binnen een week geleverd. Tip: zorg dat je hoge resolutie fotos hebt van min 2 mb. Of hoger. Stevig verpakt en mooi resultaat! Ik beveel dit bedrijf aan.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het zo vlot ging met uploaden en dat het resultaat mooi is uitgevallen! Je tip over hoge resolutie foto's is zeker waardevol voor anderen. Bedankt dat je bestecanvas hebt gekozen!

Super goede ervaring

Niets op aan te maken! Niet duur en goede kwaliteit ook de levering was sneller dan ik verwacht had. Ik zal hier zeker nog eens bestellen en raad het familie en vrienden ook aan.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles naar wens was! Snelle levering en goede kwaliteit zijn precies wat bestecanvas wil bieden. Bedankt voor de aanbeveling aan familie en vrienden — dat betekent veel!
FM
Ferry M.

Foto op Canvas

De afbeelding is mooi tot zijn recht gekomen op Canvas. Netjes aangekomen in goede staat ook. Top 👍 De verpakking had iets netter gekund, iets teveel open aan de zijkanten.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas er goed uitziet en heel is aangekomen! De opmerking over de verpakking nemen we zeker mee. Bij bestecanvas doen we ons best om alles zorgvuldig te verzenden — bedankt voor de feedback!
Puzzel foto is mooi. Iets te kleurig, maar de verzending in een bubbel enveloppe is niet helemaal ongeschonden doorgekomen. Eén hoek ad onderkant is enigszins geknakt . Daar we hem in een lijstje plaatsen is dat niet onoverkomelijk, maar ik adviseer om een kartonnen enveloppe te gebruiken voor verzending.
Antwoord van bestecanvas.nl
De puzzel kwam beschadigd aan door de verpakking - we sturen je binnenkort een e-mail. Bedankt voor je suggestie over het verpakkingsmateriaal, die nemen we mee.
Ik bestel hier vaker, de kortingen waren nu mooi meegenomen, de levering duurt iets langer, dat wist ik van te voren, en de fotocadeaus zijn altijd goed.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je terugkeert naar bestecanvas! De kortingen en kwaliteit van de fotocadeaus zijn zeker het wachten waard. Je feedback over de levertijd nemen we mee. Bedankt voor je vertrouwen!

Top bedrijf om foto's op canvas te laten vereeuwigen

Het gehele bestelproces was erg gemakkelijk. Ook de keuzes en de kwaliteitscontrole erg goed. De bestelling was binnen 3 dagen gereed voor verzending, maar helaas kwam ons de bezorgdatum niet gelegen, maar dit kon middels uitgestelde bezorging makkelijk opgelost worden. De foto die we op canvas hebben laten afdrukken (120x60) was boven onze verwachting erg mooi geworden op canvas. Het product werd ook nog eens erg goed verpakt. Echt een aanrader!
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat de kwaliteitscontrole naar wens was. De flexibiliteit van uitgestelde bezorging kan handig zijn in zulke situaties. De canvasafdruk van 120x60 die zo mooi is geworden, zorgt voor een bijzondere aanvulling in een ruimte. De zorgvuldige verpakking helpt bij het veilig aankomen van het product. Bedankt voor de aanbeveling en de positieve feedback! Deze ervaringen maken het verschil.
Mooie kwaliteit, geen haakje of standaard. Dat hadden we ons niet gerealiseerd dus we hebben ze nu neergezet, maar dat is wellicht een punt van aandacht om dit beter te communiceren.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit bevalt! Het ontbreken van een ophangmogelijkheid is nuttige feedback — we nemen dit mee. Bij bestecanvas zijn duidelijke productomschrijvingen belangrijk, dus dit aandachtspunt wordt zeker doorgegeven.
Supergoede kwaliteit canvasafdrukken ontvangen. Elke keer is er wel een gunstige aanbieding en de kwaliteit (kleur, contast, dekking) prima. Echt een aanbeveling waardig.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvasafdrukken elke keer weer aan de verwachtingen voldoen! Kleurweergave en kwaliteit zijn inderdaad iets waar bestecanvas veel aandacht aan besteedt. Bedankt voor de aanbeveling!

Kleurechtheid is zéér goed!

De kleurechtheid van de afbeeldingen is werkelijk zéér goed. De geüploade afbeeldingen en de uiteindelijke print zijn 100% gelijk. Ook al komen de prints uit Duitsland, het hele proces van printen tot levering is gewoon snel 5-6 werkdagen
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat de kleuren zo nauwkeurig zijn afgedrukt en je tevreden bent met de snelle levering! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Ik ben dik tevreden over het resultaat veel beter dan een particulier fotografie winkel jullie zijn stukken beter en ook nog stukken goedkoper dus dik tevreden 👍👍💯gr Peter
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de canvas zo goed is gevallen! Bij bestecanvas combineren we kwaliteit met scherpe prijzen — dat maakt echt het verschil. Bedankt voor je vertrouwen! 👍
De streep bovenaan suggereert het midden, aan de hand waarvan je het canvas ophangt. Deze streep zat niet precies in het midden, zodat de zaak scheef gaat hangen. Dat kan mogelijk beter. Het canvas was mooi afgedrukt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de afdruk zelf naar wens was! De opmerking over de ophangstreep nemen we serieus mee als verbeterpunt. We'll email you shortly om dit verder te bespreken. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Deskundige tips tijdens de voorbereiding en het uiteindelijke resultaat. Het heeft mijn verwachting ruimschoots overtroffen. Ga meteen aan de slag met het maken van een volgende canvasfoto.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig dat de canvas zo goed is uitgepakt! Bij bestecanvas is het fijn om te zien dat de begeleiding én het eindresultaat samen zo'n mooi resultaat opleveren. Veel plezier met je volgende canvas!
Ik ben echt heel blij, want Topdoek.nl heeft hetzelfde werk al eerder gedaan, maar zij hebben slechts 2 van 3 foto's gepubliceerd.Ik heb zij een berichtje gestuurd, maar geen reactie ontvangen. Gelukkig kwam ik op het idee om contact met jullie op te nemen. Bedankt voor jullie werk.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat we alle drie de foto's goed hebben kunnen afdrukken voor je! Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen.
Altijd perfect product. Ik bestel altijd diverse formaten op aluminium, deze worden altijd perfect afgedrukt. Ook de manier van verpakken en versturen krijgt van mij een dikke 10.
Veel keuze in afwerken van de canvas doeken. Diverse maten besteld, waaronder 180 x 100 cm. Stevig frame. Levertijd duurde ongeveer 1 week. Mooie kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvassen zo goed zijn bevallen, inclusief het grote formaat! Bij bestecanvas is kwaliteit én keuze belangrijk. Bedankt voor je bestelling!