Hatland.nl- Logo - Reviews

618 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.755 reviews in totaal

Hatland.nl- Logo - Reviews

Hatland.nl

618 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.755 reviews in totaal

De reviews voor Hatland.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en zorgvuldige levering, de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten, de klantvriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice en de soepele retourprocedure met snelle terugbetalingen. Ook de nette verpakking van de producten, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke communicatie rondom bestellingen worden veelvuldig gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten, zoals klachten over vertragingen, verkeerde bezorging en beschadigingen aan pakketten. Sommige klanten ervaren inconsistenties in maatvoering en productkwaliteit, en vinden de prijs soms aan de hoge kant. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice en logistieke problemen bij retourzendingen. Ook wordt het ontbreken van communicatie via e-mail of onduidelijke app-notificaties soms als storend ervaren.

Reviews voor hatland.nl

Zeer tevreden!

Mooie shop, product super, blij mee. Snel verzonden, betaalbaar. En ook nog eens lokaal. Tevreden!
Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Producten zoals omschreven, handig en erg praktisch toe te passen. Zeer snelle levering.Top!
Antwoord van Hatland.nl
Mooie collectie, snel en zorgvuldig verzonden
De snelle levering en de bekende kwaliteit van de producten.
Antwoord van Hatland.nl
Geleverde petten komen overeen met het aangeboden op de site, snelle levering en goede kwaliteit, ben zeer tevreden.

prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Ruime keus in assortiment. Verbeterpunt is dat aangegeven wordt of het een levering is die in de brievenbus past. DHL stuurt een afspraakbericht. Je zorgt dat je thuis bent. Komt er helemaal niemand en later blijkt dat het pakketje in de brievenbus ligt. Zonde van de wachttijd. Ik weet echter niet of dit aan DHL of Hatland ligt. Mogelijk wel bespreekbaar tussen Hatland en DHL
Antwoord van Hatland.nl
Goedendag Jan, Bedankt voor deze revieuw! He dat is inderdaad zonde van de tijd van het wachten. we gaan dit melden aan DHL of ze een brievenbus melding willen aangeven. Een hele prettige dag gewenst. Team Hatland.
De geleverde en bestelde pet voldeed helemaal aan de verwachting, was goed verpakt en op tijd geleverd, zeer tevreden.
Antwoord van Hatland.nl
Heb al een zonwerende hoed van Hatland en die bevalt zo goed dat ik er nog een heb besteld.
Antwoord van Hatland.nl
alle levering en een top product
Zeer vriendelijke klantenservice en goed materiaal
Antwoord van Hatland.nl
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Mooie en fijne buckethat

Ruime keuze

ruime keuze en de bestelling werd snel geleverd
Antwoord van Hatland.nl
Goed product en volgens afspraak snel onvangen.@
Antwoord van Hatland.nl
Product zoals beschreven en goed verpakt.
Antwoord van Hatland.nl
Perfecte pet, snelle levering, makkelijke betaling
DK
Dick K.
Keurig geleverd en van prima kwaliteit. Wel prijzig maar ik heb talloze teleurstellingen met goedkopen petten en hoeden achter de rug. Ik kijk en koop in feite alleen nog maar bij Hatland. Enige tijd terug een retourprocedure moeten starten en ook die werd netjes uitgevoerd.
Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Fijn dat u voor de kwaliteit van het producten bij Hatland terrecht bent gekomen en ons trouw blijft. Wij staan voor onze kwaliteit en dat kan soms leiden tot prijzen die hoger zijn dan andere merken maar staat volgens ons wel in de verhouding met de kwaliteit. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

Wanneer je een pet bent ga je naar Hatland

Snelle en goede service , goeie petten, super vriendelijk personeel

Beoordeling...

+ Mooi product... Mooi verzonden... - Prijs
Antwoord van Hatland.nl

Pakketje was in verkeerde stad afgeleverd maar de dag daarna nieuwe bezorging.

Pakket in verkeerde stad afgeleverd

Zomerhoed

Precies goed model en maat. Correct geleverd en past goed