Hatland.nl

3.197 reviews in totaal   813 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 19 apr 2024

hatland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn enthousiast over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit en afwerking van de producten, en de behulpzame, meedenkende klantenservice. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, en het retourproces verloopt doorgaans soepel en klantvriendelijk. Ook wordt de communicatie vaak als snel en professioneel gewaardeerd. Veel klanten vinden eenvoudig de juiste maat en pasvorm. Toch ervaren sommige klanten problemen met de bezorgdienst of de communicatie rondom de levering. Enkelen zijn teleurgesteld als de productkwaliteit niet aan de verwachtingen voldoet. Er zijn incidenteel teleurstellingen rondom de klantenservice. Sommige klanten missen bepaalde functionaliteiten op de website. Voor een deel van de klanten is het lastig om de juiste maat te vinden, wat kan leiden tot retouren. De kosten of het beleid rond retouren worden soms als minpunt gezien, en het ontbreken van bevestigingsmails of communicatie kan als storend worden ervaren.

ReviewsHatland.nl

Jammer dat mijn man iedere keer zijn favoriete petje van jullie verliest, maar daar kunnen jullie niks aan doen, dus nu al 3 keer tevreden met dezelfde pet én snelle verzending!

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

Chapeau.

Het ontwerp van de cap, met een opvouwbare klep is uniek en enorm handig in het dagelijkse gebruik. de verzending ging perfect, alleen de doos was wat groot tov. de inhoud.

Antwoord van Hatland.nl

Gemakkelijk te bestellen en het zijn hele fijne petten Alleen jammer dat het met GLS verstuurd wordt , ze hadden het pakket onder de airco gezet, onder de afvoer met het gevolg dat het pakket nat was

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review over het bestellen bij Hatland. Helaas is het niet netjes afgeleverd door GLS. We zullen deze melding dan ook noteren voor onze overleggen met GLS. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Prima product, zag in een andere hoed dat ik jaren geleden al een hoed bij ze had besteld. Fijn dat er grote maten zijn. Top!
Pet is verstelbaar dat is erg handig. Gemaakt van jatten, lekker luchtig. Past perfect ! In mijn geval voir een groot hoofd goed gepast kunnen maken ! Nog niet eerder zo'n goede pet gevonden !

Antwoord van Hatland.nl

Het proces bestellen op de site verliep eenvoudig.de levering was binnen de aangegeven termijn. Wel jammer dat ik geen track en trace gekregen heb.

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Wij gaan direct controleren waarom u geen track en trace heeft ontvangen Met vriendelijke groet, Team Hatland
Ik ben tevreden over het product, de snelle levering en de telefonische klantenservice. Jammer is dat ik GEEN mails ontving na mijn bestelling: GEEN mail met de couponkorting nieuwe klant, GEEN bestelbevestiging, GEEN betalingsbevestiging en GEEN leverings-aankondiging. Ik heb dus geen enkele mail ontvangen, behalve deze mail met klanttevredenheidsonderzoek en dus ook de aangeboden 10 % korting NIET ontvangen. Wel tevreden, maar mail-verkeer is aandachtspunt. groet, Freek Klein

Antwoord van Hatland.nl

Hallo Freek. Bedankt voor het bericht. He dat is erg vervelend om te horen! de 10% korting hebben we direct met terugwerkende kracht terugbetaald. Onze ICTers zijn ingeschakeld om naar het probleem te kijken. Ook de kortingscode voor een volgende keer stuur ik nu naar u toe. wellicht de ongewenste e-mail boxen zijn nog de moeite waard om te checken. Maar zijn zeker met u eens dat dit beter moet. Met vriendelijke groet, Team Hatland
We hadden een bruine hoed besteld,maar kregen een zwarte. Wel snel geleverd. Maar ze wilde het meteen oplossen door een bruine te sturen met een retour doos met label Heel vlug en netjes opgelost

Antwoord van Hatland.nl

Per abuis verkeerde kleur hoed gekocht. Zonder kosten kunnen terugsturen. Top service en ik draag alleen hoeden van Hatland. Topproducten

Antwoord van Hatland.nl

Contact zowel per e-mail als telefonisch is uitstekend. Jammer dat de verkeerde kleur van hoed is opgestuurd maar dit zal opgelost worden.
Vishoedje katoen, supersnel geleverd en precies zoals op de site. Ik heb de maattabel gebruikt en die klopt aardig.. Kortom: prima!

Uitstekende service

Snelle reactie, snelle verzending, uitstekende service en n goed transportbedrijf (GLS) dat gewoon op tijd levert en uitsluitend communiceert over echte bezorginformatie (en niet over alle verdeelstations waar iets is aangekomen of vertrokken).

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review en fijn dat de informatie vanuit GLS ook duidelijk is geweest! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

Super service

Ik heb een bestelling gedaan en betaald maar de bezorging werd steeds uitgesteld door GLS. Van Hatland een heel vlotte reactie en geld teruggekregen. Inmiddels de bestelling alsnog ontvangen en blij met de petten en de service!

Antwoord van Hatland.nl

Mooie kwaliteit en top service.

Ik had twee "vissershoedjes" besteld. 1 was de maat niet juist, deze werd netjes en snel omgeruild.

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Nogmaals onze excuses voor het ongemak maar fijn dat het naar tevredenheid is opgelost! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

Meer dan goed

Ik kreeg antwoord op mijn vragen en kon daardoor goed kiezen. Wat ik kocht is van uitstekende kwaliteit. Een hoedje dat ik eerder kocht, draag ik al vijf jaar. Wát een uitstekende kwaliteit.

F S
Francis S.
Snelle levering. Zijn van goede kwaliteit. Zitten perfect. Waar ik zeer tevreden over ben is de zweetband die perfect het zweet opvangt.

Antwoord van Hatland.nl

Snelle reakties en meedenkend medewerker! Gelukkig bestaat dit nog. Zal zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Antwoord van Hatland.nl

De aflevering was correct zoals in de informatie was aangegeven. Betrouwbaar , fijn
G B
Gerard B.
Na de bestelling was het de volgende dag al in huis. Prima kwaliteit en pasvorm.
Geleverde hoeden en petten passen perfect. Was ook blij met de snelle levering. 's Middags besteld en volgende morgen al afgeleverd, waarvoor dank. Vriendelijke groet Anja Molendijk

Hatland.nl

Hatland ontwikkelt functioneel en fashionable headwear dat positief bijdraagt aan jouw ultieme outdoor ervaring. Elke dag, ongeacht het weer!