Hatland.nl

3.294 reviews in totaal

3.294 beoordelingen sinds 25 mrt 2024

Gecertificeerd sinds: 19 apr 2024
hatland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen, die vaak al binnen één dag arriveren. De kwaliteit van de hoeden en petten wordt veelvuldig geprezen, met nadruk op duurzaamheid, mooie materialen en nette afwerking. Ook de klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, met prettige communicatie via telefoon en e-mail. De website wordt als overzichtelijk en informatief omschreven, en het retourproces verloopt voor de meeste klanten soepel en klantvriendelijk. Bestellingen zijn doorgaans netjes en stevig verpakt. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren onjuiste maatvoering bij de pasvorm, en geven aan dat virtueel passen gewenst zou zijn. Daarnaast worden retourkosten en onduidelijkheid over het retourproces genoemd, samen met het ontbreken van bevestigingsmails of duidelijke retourinstructies. Ook is er af en toe kritiek op de verpakking, zoals te grote of te kleine dozen.

ReviewsHatland.nl

Cap zit geweldig, lichtgewicht enademende stof. Fantastisch dat je de cap eenvoudig opkam vouwen en op kan bergen in broekzak of (rug)tas/zak. Mooie sprekende kleuren.

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo blij bent met het artikel! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

Voorraad verschil

Helaas was de hoed die ik bestelde niet meer op voorraad. De site gaf aan dat er nog 1 beschikbaar was, Daarna heeft de medewerker wel geprobeerd om ergens anders de hoed te regelen. Dit is helaas niet gelukt. Ze gaven daarna een goede tip om een andere hoed, zelfs bij een ander bedrijf te bestellen. Ook te terugbetaling stond de volgende dag al op mijn rekening. Dus de afhandeling was prima, maar helaas was het artikel niet meer leverbaar

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Hoe gemakkelijk kun je bij jullie overzichtelijke website een product kiezen, top! Na de keuze en betaling, direct de bevestiging in mijn mailbox en binnen twee dagen het product netjes verpakt in huis. Chapeau, dit was top gerealiseerd. Een blije vader met een prachtige zomerpet. Dank!

Antwoord van Hatland.nl

Mooi product, verbetering bestelwijze is gewenst

De flatcap die ik gekocht heb, ziet er prachtig uit en ik ben er heel tevreden mee. Minpunt bij de bestelling is dat je niet direct kunt kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt. Dat zou een verbetering van de service zijn die ik zou waarderen

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Wij gana zeker meedenken over aan afhaalpunt optie! Met vriendelijke groet, Team Hatland

Goede hoed goede service.

Ik vond het fantastisch maar merk dat voor mij via een plaatje kopen toch lastig is om de hoogte van de hoed en hoe deze je zou staan goed in te schatten.

Hatland is oke, GLS niet

Hatland is oke, GLS is een slechte dienst verlener zonder overleg werd mijn pakket bij het dichts bij zijnde ophaal shop neergelegd die 4 dagen per week open is en openingstijden heeft van 11.00 tot 15.00 uur, waar door het voor mij onmogelijk was het pakket op te halen

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. de bezorging nemen we zeker mee! Met vriendelijke groet, Team Hatland
Dat jullie snel gereageerd hebben dat de kleur er niet was,wat jullie beter kunnen doen wat duidelijker te zijn in het retourneren van het pakket Wij wachten nog op een code Groetjes

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Helaas konden wij geen andere kleur aanbieden en hebben wij u alsnog een retoursticker opgestuurd. Dit was bij het plaatsen van de review nog niet ontvangen maar gelukkig is de retour afgerond. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

Prima product, ga zeker weer kijken als ik wat nodig heb!

Makkelijk besteld, snel geleverd, mooi verpakt. Ziet er goed uit, denk dat diegene waar het een kadootje voor is erg blij zal zijn!

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat uw ervaring zo positief is geweest en wij hopen u in de toekomst zeker weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

ondanks een bestelde niet goed passende…etc..etc

ondanks een bestelde niet goed passende cap, ivm een een ietwat forse maatvoering van get hoofd van ondergetekende, was HATLAND direct bereid te zoeken naar een grotere maat cap!! Chapeau !!!

Antwoord van Hatland.nl

Fijne webshop voor o.a. grotere maten petten

Fijne webshop en zeker als je grotere maten petten zoekt. Verder prima afhandeling en communicatie. Je weet precies wanneer je bestelling aankomt.

Antwoord van Hatland.nl

Jammer dat mijn man iedere keer zijn favoriete petje van jullie verliest, maar daar kunnen jullie niks aan doen, dus nu al 3 keer tevreden met dezelfde pet én snelle verzending!

Antwoord van Hatland.nl

Helaas een artikel (wat snel bezorgd was) te groot aangeschaft. Goede retour voorwaarden. Hopelijk weer een snelle afhandeling maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Antwoord van Hatland.nl

Gemakkelijk te bestellen en het zijn hele fijne petten Alleen jammer dat het met GLS verstuurd wordt , ze hadden het pakket onder de airco gezet, onder de afvoer met het gevolg dat het pakket nat was

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review over het bestellen bij Hatland. Helaas is het niet netjes afgeleverd door GLS. We zullen deze melding dan ook noteren voor onze overleggen met GLS. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland

Chapeau.

Het ontwerp van de cap, met een opvouwbare klep is uniek en enorm handig in het dagelijkse gebruik. de verzending ging perfect, alleen de doos was wat groot tov. de inhoud.

Antwoord van Hatland.nl

Eindelijk een passende cap gevonden bij Hatland. Duidelijke maatvoering en goede foto’s maken de aanschaf gemakkelijker.

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat de communicatie in onze webshop naar wens is geweest! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Snelle levering, pasvorm van de pet is top. Nu afwachten hoe het bevalt met de zon in Namibië. Zal vast goedkomen.

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review en veel plezier in Namibië namens ons gewenst! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Pet is verstelbaar dat is erg handig. Gemaakt van jatten, lekker luchtig. Past perfect ! In mijn geval voir een groot hoofd goed gepast kunnen maken ! Nog niet eerder zo'n goede pet gevonden !

Antwoord van Hatland.nl

Prima product, zag in een andere hoed dat ik jaren geleden al een hoed bij ze had besteld. Fijn dat er grote maten zijn. Top!

Antwoord van Hatland.nl

Het proces bestellen op de site verliep eenvoudig.de levering was binnen de aangegeven termijn. Wel jammer dat ik geen track en trace gekregen heb.

Antwoord van Hatland.nl

Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Wij gaan direct controleren waarom u geen track en trace heeft ontvangen Met vriendelijke groet, Team Hatland
H S
hennie s.

Zeer goede kwaliteit

Mooie hoeden in mijn geval van zeer goede kwaliteit. De prijs is ook oke. Snelle en keurige verzending.

Antwoord van Hatland.nl

Hatland ontwikkelt functioneel en fashionable headwear dat positief bijdraagt aan jouw ultieme outdoor ervaring. Elke dag, ongeacht het weer!