brasom.nlReviews

: 54Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor brasom.nl

54 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

54 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor brasom.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Goed ogende webshop, heel veel producten met daarbij een omvangrijke en duidelijke handleiding. Wij hebben nu 2x ladegeleiders besteld en deze zijn meteen naar ons toe gestuurd, TOP ! We zijn nog met de montage bezig maar de kwaliteit ziet er uitstekend uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Fijn die uitgebreide productuitleg! De verpakking was na het verzenden beschadigd, mogelijk door het gewicht, maar de geleiders zelf waren echt keurig en vooral heel makkelijk om te installeren. Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
De service, er was een geleider defect en nadat ik een mail had gestuurd met foto werd er binnen een half uur gereageerd en keurig opgelost. Zo kon ik mijn project de volgende dag afronden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
Makkelijke website en snel geleverd. Producten precies zoals omschreven op de website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
Top materiaal en zeer snelle service, ik ben alvast vaste klant geworden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Snelle afhandeling van bestelling en retour. Telefonisch goed bereikbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Wederom een betrouwbaar product ontvangen (net zoals de vorige keer)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Snelle levering, goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Door een fout van de bezorgservice waren mijn geleiders retour gegaan naar Brasom. Nog voordat ik contact met hen kon zoeken werd ik al door Bas gebeld om te informeren of dat allemaal wel klopte. Direct opnieuw de laders naar mij verzonden en nu wel keurig (en stevig verpakt) ontvangen. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Bijzonder prettig en mee willen denken . Blijf zo doorgaan met je klantvriendelijkheid . Goede service en snel geleverd !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Onze rolgeleider sneuvelde en toen is er heel snel actie genomen om ons verder te helpen. TOP!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Uitstekende en actieve communicatie toen een geleider onverhoopt wat later aankwam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Mooie en degelijke producten. Goede prijs en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Correcte service. Tevreden van de kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Goede kwaliteit en een snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Snelle levering, uitstekende kwaliteit
Beoordeling melden