happy-size.nlReviews

: 5.363Goed

Beoordelingen voor happy-size.nl

1.579 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.363 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

30 aug. 2022

Ben aan de telefoon heel vriendelijk geholpen, zat met een probleem van ruilen. De mevrouw aan de telefoon rade mijn aan terug te sturen en via haar de nieuwe maten te bestellen, zodat alles verrekend kon worden met de nieuwe bestelling. jullie zijn een van de weinige bedrijven voor mannen met een buik, die een goed zittende broek verkopen. Heb een min puntje, moest wel 2 weken wachten op de bestelling.

de meest kritische beoordeling

20 aug. 2022
slechte communicatie. Zit al tijden op een bestelling te wachten. In de status blijft de melding "in behandeling" staan. na een telefoontje van mijn kant vertelde de medewerkster dat er logistieke problemen waren maar dat alles nu was verstuurd, dus ik kon het dezelfde dag of een dag later verwachten. Helaas was dat niet het geval. Toen een mail gestuurd, daar wordt gewoon niet op gereageerd. Net weer gebeld en krijg weer zo'n beetje hetzelfde verhaal, met de kanttekening dat de vorige medewerkster niet had mogen zeggen dat het er snel zou zijn. Ik had het netjes gevonden als ik zou worden geïnformeerd als dingen anders lopen dan verwacht. Sterker nog, nu moet ik tot drie keer aan toe zelf er achter aan en weet ik eigenlijk nog niets,

Beoordelingen voor happy-size.nl

Jullie hebben mooie originele kleding maar de prijs vind ik nog wel hoog door kortingcodes word het nog betaalbaar. Ik had een broek bij jullie besteld was totaal niet wat ik dacht op plaatje mooier dan in echt ook de stof niet wat ik dacht glad stug valt klein loopt klein in de pijpen af jammer. Ook een shirt met lange mauwen mooie print mooie kleur helaas vage witte vlekken erin valt ook klein ik heb een v hals nodig dit heeft ronde hals jammer net niet. De rest was wel goed.
Antwoord van happy-size.nl
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Happy Size

De uitstekende service als je telefonisch contact opneemt. Vriendelijk geholpen en ik heb nu het juiste artikel ontvangen. Een mooi oranje vest dat bij het T-shirt past wat ik eerder had besteld. Ik kreeg nadat ik het vest samen met het T-shirt had besteld een oranje trui. Direct gebeld en het werd dus meteen opgelost. Uitstekende service dus!
7 mei 2023
Heb schoenen besteld. In mijn (dames!)maat 46. Geweldig! Ze passen prima en zijn nog leuker dan dat ik al dacht. Daarnaast: super snel bezorgd. Uitstekend dus. Jammer: ik heb ze via een spaarprogramma besteld waarbij ik spaarpunten zou verdienen (Euroclix). Die spaarpunten zijn tot nu toe echter niet bijgeschreven. Hopelijk komt dat nog
8 mei 2023
Bedankt voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Happy Size
5 mei 2023

van Bea R.
Vindt de artikelen bij Happy size een beetje tegenvallen! En als je 15,00 korting krijgt lijkt dat mooi maar is niet zo, 15 00 - 5,95 verzendkosten dan heb je maar een korting van 9 05. En duurt vrij lang voor hé het in huis hebt!
8 mei 2023
Op site staat netjes hoe lang je moet wachten wanneer je een artikel wilt bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Kleding is kwalitatief goed.
Antwoord van happy-size.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Happy Size Team
8 mei 2023

De kleding is van goede kwaliteit,en de pasvorm is ook prima. En heb je een vraag of een probleempje dan wordt dat heel snel opgelost. Echt een aanrader.
Mooie beoordeling, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team Happy Size
Snelle levering. Prijs kwaliteit is super. Klein minpuntje is dat je account qua betalingen lang duurt voordat het is bijgewerkt,.
Antwoord van happy-size.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en feedback over Mijn account. Met vriendelijke groet, Team Happy Size

Mooie kleding die precies voldoet aan de beschrijving. Goede maatvoering. Prima prijs/kwaliteit verhouding. En snel bezorgd!
Antwoord van happy-size.nl
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Happy Size

De service is prima. De prijzen zijn aan de hoge kant en de modellen vrij 'gewoontjes', uitzonderingen daar gelaten.

van Jan S.
Met betalen zijn ze niet dwingend. Maar de kwaliteit laat soms te wensen over. Broeken gaan snel kapot op naden
Antwoord van happy-size.nl
Dank u wel voor uw score en uw feedback. Met vriendelijke groet, team Happy Size

van N v.
Er staan leuke dingen op de site, maar dan moeten de foto's wel overeen komen met de geleverde artikelen.
15 mei 2023
Als de maat niet goed is , kun je het altijd terug sturen. Je krijg het geld ook altijd terug gestort.
16 mei 2023
5 mei 2023
Veel grote maten kleding en onderkleding. Een winkel waar volslanke mensen ook kleding kunnen halen .
30 apr. 2023
Snelle levering ..helaas retour gestuurd omdat het niet paste en de afhandeling was ook snel !
1 mei 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat jammer dat de bestelling niet naar wens is geweest. Wij hopen u een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Happy Size
3 mei 2023

belangrijk voor mij dat de opgegeven n maten kloppen en niet heen en weer te hoeven zenden
3 mei 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Happy Size
6 mei 2023

van Leo v.
Prettige site, snelle levering. Goede service bij retour. Zelf helaas niet kunnen slagen.
10 mei 2023
Kwaliteit kleding voor een goede prijs. De service is prima, dus ik koop hier vaker
11 mei 2023
Hartelijk dank voor uw mooie vijf sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Happy Size
Toen ik net kennis maakte met Happysize waren de prijzen wel wat lager dan heden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Happy Size
10 mei 2023
Kwaliteit en prijsverhouding is goed, pasvorm perfect en leuke modieuze kleding
11 mei 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Happy Size

Diverse keren iets gekocht en keurig geleverd... tot nu toe geen enkele klacht