Certificaat voor datona.nl

No. X79F1FDE19257CD855A6E96B6499E518C
 

Geldig vanaf
07-03-2018
Geldig tot
06-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor datona.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.474 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft datona.nl al 5.440 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
snelo geleverd,goed produkt,goede prijs/kwaliteitverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Nee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Super doe zo verder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Dik OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Niet het juiste artikel besteld, retour geen probleem en geld snel terug ontvangen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
mooi op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
goed snel en goedkoop
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
werkt uitsteeekendt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Snelle levering uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Van de week de bestelling binnen gekregen. De eerste levering was niet helemaal goed gegaan maar dat is na 1 telefoontje met de klantenservice naar meer dan volle tevredenheid opgelost Fijn dat je een webshop gewoon per telefoon kan bereiken en al helemaal zonder lange wachttijden. Uitermate vriendelijk en komen afspraken goed na Eigenlijk zoals het hoort maar tegenwoordig echt een pluspunt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Wij hebben de oprijplaten noch niet gebruikt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Reeds meerdere malen iets besteld. Altijd een goed product geleverd gekregen in een minimum aan tijd en gratis naar huis gebracht...meer moet dat niet zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
goed snel geleverd ziet er strak uit
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 18-01-2019
Precies zoals u bij ons mag verwachten :D Tot de volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
AAA
4.67
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 18-01-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Tot een volgende keer :) groet, Marcel

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Lijken goede sleutels voor redelijke prijs. Snelle afhandeling
4.67
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 18-01-2019
En in de praktijk zal het blijken dat ze dit niet alleen lijken, maar ook daadwerkelijk zijn :). Veel klusplezier en tot de volgende keer! Groet, Marcel

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Prima producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 18-01-2019
Super! Veel klusplezier gewenst en tot de volgende keer :D Groet, Marcel

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
prima service en materiaal bedankt
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 18-01-2019
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Veel klusplezier gewenst en tot de volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Btw vrije dagen waren net dag na de bestelling. Jammer
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
perfect
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Precies zoals u mag verwachten bij ons! Tot een volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Goede winkel
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Met goede klanten :D Tot een volgende keer! Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
16-01-2019
Vlotte afhandeling en levering. Doch kleine opmerking, ook bij vorige leveringen was er zeer lichte transport beschadiging ( Datona mbleem geschaafd), beter verpakken is mijn suggestie
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Bedankt voor uw feedback Spijtig om te vernemen hoe u dit ervaren heeft. Een volgende keer zouden we wel heel graag foto's hiervan ontvangen, zodat we met een eventuele oplossing kunnen komen. Zoiets mag natuurlijk niet gebeuren. Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
De cilinder was vrij grof aan de buitenzijde.
4.00
Goed

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Bedankt voor uw feedback. Mogelijk kunt u dit verduidelijken d.m.v. foto's via whatsapp (06 2015 5024) zodat wij met een eventuele oplossing kunnen komen. Alvast bedankt! Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
16-01-2019
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding
4.00
Goed

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen! Veel klusplezier gewenst en tot de volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Zeer snelle en goede service, uitstekende communicatie.
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Dit zijn hele goede redenen om een volgende keer toch weer eerst bij ons aan te kloppen :D Veel klusplezier en tot de volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Als jullie verdomme nog één mail sturen koop ik nooit weer wat bij jullie
1.00
Slecht

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Bedankt voor uw feedback Mijn excuses voor het feit dat u dit zo ervaart. Nu heb ik direct contact met u opgenomen om aan te geven dat wij u uitgeschreven hebben van de nieuwsbrieven :) Veel klusplezier gewenst en tot een volgende keer Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
In één woord:top
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Super! Gaaf om te vernemen hoe u dit ervaren heeft. Veel klusplezier gewenst en tot de volgende keer! Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Zeer snelle levering.
De kogelkopjes van de kleine inbussleutels zijn erg zwak.
Ik heb ze eraf geslepen en ze voldoe uitstekend .
Als ik nog iets nodig heb hoef ik niet langer te zoeken want ze hebben alles.
4.67
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te vernemen dat u, net als wij, ontzettend oplossingsgericht bent en direct een oplossing heeft gevonden voor het probleem waar u tegen aan liep. Dit zijn nou de kenmerken van een echte klusser. Tot een volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
16-01-2019
Ben nu al enige tijd klant en ben nog steeds zeer tevreden van het aanbod, de prijs en de kwaliteit van de producten. Levering is steeds supersnel
En mocht het al eens mislopen dan is er steeds de voortreffelijke service.
Bestel zeker nog opnieuw bij Datona
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 17-01-2019
Super leuk om te lezen hoe u dit ervaren heeft! Bedankt voor uw complimenten en lovende woorden. Veel klusplezier gewenst en tot de volgende keer :D Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Snelle levering zoals beloofd degelijke kwaliteit
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Bedankt voor uw complimenten! Wat wij beloven willen we ook waar maken. Fijn om te vernemen dat dit bij u ook weer gelukt is :D Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
top
4.00
Goed

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Super! Veel klusplezier en tot de volgende keer :D Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Snel geleverd en goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Precies zoals u van onze producten mag verwachten. Veel klusplezier en tot de volgende keer :D Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
15-01-2019
Zowel de website als verpakking gaven aan dat de ontvetterbak in blauw geleverd zou worden, echter deze is zwart
3.00
Redelijk

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Bedankt voor uw feedback! We zijn inderdaad bezig met een verandering van onze huisstijl. De foto's worden spoedig aangepast! Onze excuses voor dit ongemak. Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Goede service maar producten die ik heb ontvangen zijn niet echt een top kwaliteit
3.33
Redelijk

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Bedankt voor uw feedback! Het is altijd handig om te kijken naar het specifieke doeleinde, gezien er verschil zit tussen hobbymatig / semi-professioneel en professioneel. Echter kan er altijd nog een andere verwachting zijn. Wanneer items niet bevallen en ongebruikt zijn, mogen ze kosteloos geretourneerd worden! Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
17-12-2018
15-01-2019
Straalketel 50l en grid besteld voor levering de volgende dag. In de middag nog geïnformeerd of de zending volgens planning zou verlopen: "Waarom twijfeld u hieraan. Ik heb toch gezegd dat dit op voorraad is en vandaag wordt verzonden." Volgende dag bericht dat zending vertraagd is; lag in ander magazijn. Na ontvangst bleek ook de 50l ketel een inhoud van minder dan 25l te hebben.
1.67
Matig

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Bedankt voor uw feedback. Spijtig om te vernemen hoe u dit ervaren heeft. Dit had uiteraard anders gemoeten en hiervoor bied ik u mijn excuses aan. Het is voor ons echter wel een raadsel hoe het bij u een inhoud van 25L kan hebben, terwijl dit bij ons 50L is. Mogelijk kunnen we hierover nog even contact hebben :) Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
15-01-2019
Ik ben zeer tevreden met alles (8)
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Super! Leuk om te vernemen hoe tevreden u bent :D Veel klusplezier gewenst en tot de volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
15-01-2019
mooie producten voor een goede prijs.
4.00
Goed

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Bedankt voor uw complimenten! Veel klusplezier gewenst en tot de volgende keer :D Groet, Marcel

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
15-01-2019
Ik wil hier niets invullen
3.33
Redelijk

datona.nl antwoordt: 16-01-2019
Geen enkel probleem. Dit is natuurlijk vrijwillig en geen verplichting. Wij wensen u veel klusplezier en zien u graag de volgende keer weer terug komen :) Groet, Marcel

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 15-01-2019
Super! Tot een volgende keer :D Groet, Marcel

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
uitstekende service en levering
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 15-01-2019
Precies zoals het hoort te gaan :) Veel klusplezier gewenst en tot een volgende keer. Groet, Marcel

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
prima komt afspraken na
5.00
Uitstekend

datona.nl antwoordt: 15-01-2019
Wat we beloven willen we ook waarmaken Super om te vernemen dat dit bij u ook weer gelukt is :) Groet, Marcel

datona.nl

Echt alles voor de werkplaats en garage

datona.nl werd op 07-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op Datona.nl vindt u het grootste online assortiment garageproducten en werkplaatsinrichting. Bovendien levert Datona altijd snel en betaalbaar in heel Nederland en België. Met meer dan 65.000 artikelen op voorraad vindt u bij Datona altijd wat u zoekt Vo

Contact
Turfsteker 49
833HT Haulerwijk
Nederland
klantenservice@datona.nl
datona.nl
Winkel-exploitant
Datona BV
Turfsteker 49
833HT Haulerwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Willem Holman
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met datona.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.