arttor.nl [arttor.nl]
Beoordelingen:

24 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden27 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super mooi! En heel goed verpakt dus veilig aangekomen. Hier maakte ik me wel wat zorgen over Het enige wat fijn zou zijn is als je gewoon met ideal kan betalen ipv paypal

de meest kritische beoordeling

5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is een mooi schilderij Alleen hebben we het schilderij geplaatst en nu hangt het niet goed tegen de muur aan 1 kant staat hij 1 cm open het hout aan de achterkant staat enigszins rond Hier ben ik niet blij mee
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor arttor.nl [arttor.nl]

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel, netjes en goed. Is van harte aan te bevelen.
Beoordeling melden
HE
Hanny E.
Vlaardingrn
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering met goede instructies wanneer het wordt geleverd 👍🏼
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klok is goed aangekomen, was goed verpakt. Werkt zoals het hoort. De info over de levering was prima.
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super mooi! En heel goed verpakt dus veilig aangekomen. Hier maakte ik me wel wat zorgen over Het enige wat fijn zou zijn is als je gewoon met ideal kan betalen ipv paypal
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super tevreden over het geleverde schilderij op glas, jammer dat transport langer duurde dan aangekondigd. Daar had men wat duidelijker over mogen zijn
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
glasschilderij kwam gebroken aan maar na mailtje en fotos wordt er net een nieuwe opgestuurd! q
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel blij met canvas schilderij. Past precies in m’n interieur. Goed prijs kwaliteitverhouding.
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Marmer glasschilderij

Heel blij met mijn nieuwe glasschilderij, goede kwaliteit en prijs! Snelle levering
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geïnformeerd vanaf de bestelling tot aan de bezorging.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We zijn zeer tevreden over de decoratie en de service
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
2e bestelling ook weer helemaal oke.
Beoordeling melden
13 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top shop!

Schilderijen zijn goed aangekomen!
Beoordeling melden
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
goeie service en lekker snel
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
very good
Beoordeling melden