Lucardi Juwelier Uden

1.350 reviews in totaal   244 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten ervaren het personeel vrijwel altijd als vriendelijk, gastvrij en attent. Het personeel wordt geprezen om hun meedenken, geduld en actieve hulp bij het maken van keuzes en oplossen van problemen. Klanten waarderen het deskundige, duidelijke en eerlijke advies dat ze krijgen tijdens hun aankoopproces. De snelheid van service en afhandeling wordt vaak positief genoemd, vooral bij reparaties en aankopen. Veel klanten geven aan dat het personeel deskundig is en verstand heeft van sieraden en reparaties. Klanten waarderen dat medewerkers de tijd nemen voor persoonlijk contact en begeleiding, ook bij drukte.

ReviewsLucardi Juwelier Uden

Eerlijkheid mbt aanwezigheid van ringen en bestelbaarheid. Opties aangewezen. Maw goed geholpen
Heel vriendelijk , heel behulpzaam .goed advies . Ik kom zeker terug!

Mooie gold plate oorbellen

Vandaag in filiaal in Uden mooie gold plate oorbellen gekocht, het was er heerlijk koel, ben fijn geholpen door de verkoopster
Vriendelijk personeel, snel geholpen

Super vriendelijk

Ondanks drukte in de winkel, werd er de tijd genomen om ons rustig te helpen en te adviseren. Heel vriendelijk personeel!
Vriendelijk personeel en deden moeite om de goede maat aan te komen.
Leuke verkoopsters. Begripvol en nemen tijd voor je Superrrrttt
Op een Fijne en eerlijke manier geholpen. Ook nog een meevaller met klantenkaart 10% korting Drukke winkel zeg.
De zeer vriendelijke en kundige verkoopmedewerker die mij zeer professioneel hielp bij mijn aankoop.
Ik moest wel even lang wachten voordat iemand naar me toe kwam wat ik heb toen zelf geroepen of ik geholpen kon worden want als ik dat niet deed dan had ik nog steeds niet geholpen geworden dat vind ik wel dat daar volgende keer beter kan
vriendelijke en deskundige hulp medewerkster
Ik werd vriendelijk geholpen. Er was een mooie keuze om iets te kopen.
Wij hadden een heel vriendelijke verkoopster topple.

Klantvriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, geduldig, meedenkend. 2 zeer klantvriendelijke medewerksters.
Vriendelijke medewerkster. Ze nam ondanks de drukte in de winkel en het feit dat er geen andere collega’s aanwezig waren, de tijd om gaatjes te schieten bij onze dochter. Ook kreeg onze dochter daarna een diploma en knuffeltje. De winkel zelf oogt wat ouderwets en kan een opknapbeurt gebruiken.
De behulpzaamheid was super
Netjes geholpen bij aankoop nieuwe horloge, op maat gemaakt en goed uitgelegd.
Fijn personeel zeer goede service
Uitstekend geholpen door de medewerkster. Ging erg klantvriendelijk om met mijn dochtertje.
Alle tijd om leuke dingen uit te zoeken, samen met medewerker heel fijn

Lucardi Juwelier Uden

In Uden is alles lekker dichtbij. Het is overzichtelijk en dus een fijne plek om een middagje te shoppen. Er zijn leuke kleine winkeltjes maar ook de grote winkels zijn van de partij. Op de terrasjes...