Certificaat voor coccinelle.nl

No. X7E39DFA01EE95CED772F9B477098BB4E
 

Geldig vanaf
23-07-2018
Geldig tot
22-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor coccinelle.nl



Uitstekend

4.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 685 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft coccinelle.nl al 783 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
13-12-2018
Snelle en goede services
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
11-12-2018
De producten op vrijdagmiddag besteld en de volgende dag al binnen. Helemaal super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
10-12-2018
Super winkel en webshop vriendelijk personeel en mooie collectie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
09-12-2018
Altijd top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
09-12-2018
Goeie kwaliteit producten voor een goeie prijs , vooral wanneer er zijn sale & snelle bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
09-12-2018
Goed bedrijf. Vriendelijk. En lekker op tijd. Love it Ben altijd tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
08-12-2018
Op tijd geleverd, goed verpakt wat heel belangrijk is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
08-12-2018
netjes op tijd bezorgd en heel leuk t you tube filmpje na de betaling, dit maakt t persoonlijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
07-12-2018
Echt super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
07-12-2018
Leuk mutsje en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
05-12-2018
levering was snel en product was wat er van verwacht had
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
04-12-2018
Heerlijk als alles gaat zoals toegezegd En mooi verpakt, bedankt Cocinelle.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
03-12-2018
Goede service snelle levering , erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
03-12-2018
Je weet wat je besteld hebt, toch voelt t uitpakken als kadootje .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
03-12-2018
Snelle service en hele leuke kleren voor de kinderen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
03-12-2018
n.v.t.
2.67
Redelijk

coccinelle.nl antwoordt: 06-12-2018
Beste klant, bedankt voor de review. De order is in twee zendingen de volgende dag door de vervoerder afgeleverd. Wij horen graag wat er ondanks de correcte aflevering niet naar wens is. Hartelijk dank voor de medewerking en graag tot de volgende keer.

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
03-12-2018
werd op tijd bezorgd heel netjes verpakt kan geen andere mening geven als uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
02-12-2018
de bestelling was heel goed in orde en verzorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
01-12-2018
Geen fijne service
1.00
Slecht

coccinelle.nl antwoordt: 06-12-2018
Ondanks dat wij de retourvoorwaarden zo duidelijk mogelijk communiceren, begrijp ik dat u spijtig genoeg vooraf niet alle informatie had. Bij het verzenden van en naar een webshop worden áltijd kosten gemaakt aangezien verzenden geld kost. Wij kiezen ervoor om de kosten náár onze klanten toe te betalen (vanaf 50,- euro), de retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening.

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
01-12-2018
Jasje gekocht. Kwaliteit is super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
01-12-2018
Kledings zijn perfect, goeie materiaal. Op tijd geleverd . Ik ben totaal te vrede
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
01-12-2018
Bestelling zou geleverd moeten worden op 28/11. Uiteindelijk mail gehad dat er niemand thuis was, terwijl er iemand thuis was. Volgende dag bleek dat het gewoon een brievenbus pakket was.
3.00
Redelijk

coccinelle.nl antwoordt: 06-12-2018
Beste klant, bedankt voor de review. Door de extreme drukte van de afgelopen Black Friday actie zijn er landelijk ontzettend grote vertragingen ontstaan bij de vervoerders. Veel zendingen zijn hierdoor hectisch verlopen ondanks dat wij vooraf rekening met de drukte hebben gehouden. Excuses voor het ongemak en alsnog veel plezier met de aankoop.

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
01-12-2018
Erg tevreden, en ik had vervolgens nog wat vragen, toen ik naar de winkel belde ook een erg vriendelijke dame, met duidelijke uitleg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
30-11-2018
Goede collectie mooie kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
30-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
30-11-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
30-11-2018
Vlotte levering, leuke kledij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
30-11-2018
Duidelijke website, goede info over het verloop van de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
30-11-2018
Ik ben altijd blij met wat ik bestel een 10 geef ik jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
30-11-2018
Heb ontvangen wat ik had besteld, snelle levering. Product voldeed aan verwachting. Ik ga snel weer shoppen hier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
30-11-2018
Alles is zeer vlot en juist verlopen bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
30-11-2018
Jullie service is heel goed en het personeel is altijd vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
30-11-2018
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
30-11-2018
Ben superblij met mijn schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
30-11-2018
Prima levering alleen doos helaas beschadigd
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
29-11-2018
Snel geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
29-11-2018
Klantenservice was makkelijk bereikbaar en medewerkster was netjes en vriendelijk en wou graag helpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
29-11-2018
Goede winkel zeker aan te raden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
29-11-2018
Op de site staatceen foto van een bruine mallet schoen die ik bestel, maar krijg een leger groene geleverd.
2.67
Redelijk

coccinelle.nl antwoordt: 30-11-2018
Beste klant, bedankt voor de review. Wij zien inderdaad dat de kleur van de sneakers er anders uitziet op de foto door de belichting. Deze zijn er niet in het bruin, wel in de army kleur. Onze excuses hiervoor. Mocht je ze niet meer wensen, mag je ze in dit geval op onze kosten retour sturen. Wij horen dan graag van je zodat wij het verder kunnen afhandelen. Hartelijk dank voor de medewerking

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
29-11-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

coccinelle.nl

Exclusieve merken voor kids en volwassenen.

coccinelle.nl werd op 23-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Exclusieve kindermerkkleding, baby merkkleding, designertassen, herenschoenen en damesschoenen van designer merken. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en achteraf betalen!

Contact
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
info@coccinelle.nl
coccinelle.nl
Winkel-exploitant
Coccinelle Online B.V.
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M. Bakker
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met coccinelle.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.