Certificaat voor coccinelle.nl

No. X7E39DFA01EE95CED772F9B477098BB4E
 

Geldig vanaf
23-07-2018
Geldig tot
22-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor coccinelle.nl



Uitstekend

4.70/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.329 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft coccinelle.nl al 1.496 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
16-06-2019
Snelle levering
Kontakt over artikel goede service
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
16-06-2019
Zeer tevreden over produkt en levering
Kan het bedrijf aanbevelen bij vrienden. Het is ook mooi ingepakt. Je kunt zien dat er zorg aan is besteed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
16-06-2019
Goede service en goede spullen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Supersnelle levering en het product was hartstikke mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
16-06-2019
Ben heel erg tevreden over alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
16-06-2019
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
16-06-2019
Product was niet op voorraad maar wel besteld en afgerekend, pas toen ik een mail stuurde omdat alles zo lang duurde zijn ze er erachter gekomen ondertussen duurde het meer dan een week voor ik de rest van de producten heb ontvangen.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
15-06-2019
Goed product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Sinds jullie met UPS werken duurt het veel langer voor mijn pakket binnen is. Ik heb 8-6 besteld en nu nogsteeds niks ontvangen. Het ligt niet aan jullie want hij ligt al sinds dinsdag bij UPS
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
Super qualiteit van de prducten en heel snel geleveert.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
15-06-2019
Aanrader
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
Geen toelichting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
15-06-2019
Ondanks dat een product niet meer voorradig was, is dit goed gecommuniceerd en opgelost. Jammer dat de levering 1 dag later was, zonder enige communicatie dan vooraf gepland was. Verder helemaal top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
14-06-2019
Product was prima en precies zoals ik zag op de website . Ik was niet thuis op het bezorgmoment en moest naar een DHL servicepunt. Twee keer zelfs omdat ik niet wist dat ik mijn legitimatie mee moest nemen...
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
14-06-2019
Snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
14-06-2019
Een mooie trui besteld en was precies wat ik ervan verwacht had
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
14-06-2019
Heel fijn de dame te kunnen spreken en advies te krijgen over hoe de maat viel
En ze had het goed,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Supersnel bezorgd
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Super snelle bezorging
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
14-06-2019
Ben altijd tevreden met mijn aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
14-06-2019
Iedreen die ik heb gesproken heeft me heeel goed geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
14-06-2019
bestelling samen met me zus geplaatst en wat is het er slecht aan toe gegaan kinderpadpak zou op voorraad moeten zijn was er niet. Daar is later na dagen een e-mail over verstuurd. Bestelling super laat geleverd Ik had inmiddels al 2 orders geplaatst 2 dagen later is over gebeld ontvang je een grofgebekte medewerker schoenen zijn 4 maten groter geleverd En niet compleet geleverd.GATVER
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
13-06-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
13-06-2019
Levering altijd netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
13-06-2019
Perfecte service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
12-06-2019
alles is goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
12-06-2019
Goed bezig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
11-06-2019
Ben al jaren trouwe klant en ben super tevreden . Klanten service ook altijd behulpzaam . Bestel regelmatig ook vanwege goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
11-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Top service altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
11-06-2019
Super site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
11-06-2019
Goeie service
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Super allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
11-06-2019
Prachtige merken, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Wordt altijd goed geholpen, bij klachten nemen de dames je heel serieus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
11-06-2019
Netjes en op tijd ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
11-06-2019
Al een aantal keer besteld en nog nooit problemen gehad
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
10-06-2019
Prima Service
4.67
Uitstekend

coccinelle.nl

Exclusieve merken voor kids en volwassenen.

coccinelle.nl werd op 23-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Exclusieve kindermerkkleding, baby merkkleding, designertassen, herenschoenen en damesschoenen van designer merken. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en achteraf betalen!

Contact
Stationsplein 45 (Verdieping 7, Unit D133)
3013 AK Amsterdam
Nederland
info@coccinelle.nl
coccinelle.nl
Winkel-exploitant
Coccinelle Online B.V.
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M. Bakker
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met coccinelle.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.