Beoordelingen voor coccinelle.nl



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 230 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft coccinelle.nl al 328 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
18-07-2018
Super geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
18-07-2018
Leuke kleding, goede kwaliteit, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
18-07-2018
Ik wist niet dat het ophalen van het pakketje in Rotterdam was, graag vermelden bij het bestellen dat het opgehaald moet worden in Rotterdam.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
17-07-2018
De tas was nog helemaal in papier verpakt heel netjes en goed verpakt verstuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
17-07-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
17-07-2018
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
17-07-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
17-07-2018
Alles was netjes op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
16-07-2018
Goede ervaring. Snelle levering ik ben zeer tevredenb
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
16-07-2018
Ik heb tijdens een bestelling contact opgenomen via de chat met een werknemer. Mijn vragen werden zo goed beantwoord. En precies zoals ik alles wilde ontvangen heb ik ook ontvangen. Mijn bestelling was een cadeau. De kleertjes zijn vanuit de magazijn opgestuurd en de cadeau verpakkingen en een winkeltasje hebben ze mij vanuit het winkel toegestuurd. Ontvangen zoals ik dat wilde Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
16-07-2018
Snelle levering en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
16-07-2018
Super bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
15-07-2018
snelle levering alleen jammer dat je soms besteld en betaald , dan een mail krijgt dat het artikel er niet meer is.
ook vind ik de (dure) verzendkosten voor retour belachelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
15-07-2018
Mooie collectie,ook voor de allerkleinste.
Erg jammer,dat jezelf moet betalen voor
retourzending.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
15-07-2018
Het zou helemaal mooi zijn als je het bestelde artikel ook gratis kan retourneren.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
15-07-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
15-07-2018
Fijne medewerkers heel behulpzaam en kunnen vaak helpen bij de beste keus voor een schoen met name gladice groetjes
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
15-07-2018
Ik ben gewoon super tevreden , goede winkel services personeel collectie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
14-07-2018
Ben zeer tevreden met het bestelde jurkje voor mijn dochter goede kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
14-07-2018
Omdat de online shop niet uptodate is..
Ik besyelmiets en betaald het krijg een dage layer een bericht dat het niet meer op voorraad is. Dat vind ik een slechte zaak
1.00
Slecht

coccinelle.nl antwoordt: 18-07-2018
Beste klant, bedankt voor uw review. Wat ontzettend jammer dat uw eerste ervaring met ons niet goed is verlopen. Helaas kan het tijdens de sale incidenteel voorkomen dat de voorraad online niet juist wordt weergegeven. Mijn oprechte excuses hiervoor. Uiteraard is het bedrag direct teruggestort op uw rekening. Heel graag tot de volgende keer en een fijne dag verder.

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
13-07-2018
erg snelle service en keurig verpakt 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
13-07-2018
Goede service
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
13-07-2018
Wij zijn vaste klant bij coccinelle. We worden altijd goed en ruim geholpen. Super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
13-07-2018
Super Niet de eerste keer dat ik daar bestel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
13-07-2018
Top winkel
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
12-07-2018
Super tevreden. Met de mooie kleertjes
Netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
10-07-2018
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
10-07-2018
De status van de levering is zeer onduidelijk en ook nog eens onjuist. Er staat duidelijk dat indien je op werkdagen voor 21.00u besteld je het de volgende dag ontvangt. Het is nu al een paar keer voorgekomen dat het 3 dagen later binnen komt. Daarnaast als je info vraagt via de chat duurt het lang voordat er een antwoord komt en het is ook niet bepaald klantvriendelijk (compensatie)
2.00
Matig

coccinelle.nl antwoordt: 12-07-2018
Beste klant hartelijk dank voor uw review. Een negatieve ervaring is niet fijn en absoluut niet onze bedoeling. Wij hebben al contact met u opgenomen en meer duidelijkheid gegeven over het verschil van de levertijd als een artikel uit de winkel komt of vanuit het magazijn. Ook over de mogelijk langere levertijd tijdens de sale. Alsnog veel plezier met de aankopen en graag tot de volgende keer.

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
10-07-2018
De bestelling werd snel geleverd en ook op de aangegeven tijd via de koerier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
09-07-2018
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
09-07-2018
vind het jammer dat je soms besteld en betaald en dat een dag later wordt gemaild dat het produkt er toch niet is.
je krijgt dan gelijk je geld terug maar had dan liever de bestelling gehad.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
09-07-2018
Betrouwbaar, altijd netjes op tijd en kwaliteit van de spullen zijn altijd super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
09-07-2018
Fast delivery, nicely packed items and you can earn points from your purchases.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
09-07-2018
Zeer tevreden over de winkel en service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
09-07-2018
Uitstekend. Kleding komt netjes op tijd.
Wordt telefonisch snel geholpen als er iets is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
09-07-2018
NEtjes en overzichtelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
08-07-2018
Helemaal blij met alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
08-07-2018
Mooi jurk heb ik gekocht en de stofen is prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
08-07-2018
Altijd tip top in orde. Hele snelle levering. Mooi verpakt. Echt 'n aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
08-07-2018
Helaas zijn de bestelde sandaaltjes voor mijn kleindochter te smal. Ik maakte bij het bestellen een foutje en dit werd middels online chat meteen verholpen en zeer correct afgehandeld, waarvoor dank.
5.00
Uitstekend

coccinelle.nl

Exclusieve merken voor kids en volwassenen.

Exclusieve kindermerkkleding, baby merkkleding, designertassen, herenschoenen en damesschoenen van designer merken. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en achteraf betalen!

Contact
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
info@coccinelle.nl
coccinelle.nl
Winkel-exploitant
Coccinelle Online B.V.
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M. Bakker
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met coccinelle.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.