Certificaat voor coccinelle.nl

No. X7E39DFA01EE95CED772F9B477098BB4E
 

Geldig vanaf
23-07-2018
Geldig tot
22-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor coccinelle.nl



Uitstekend

4.70/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.373 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft coccinelle.nl al 1.820 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
23-08-2019
Fantastische service en snel met leveren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
22-08-2019
Love them
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
22-08-2019
Heb het geretourneerd maar netjes afgehandeld met ze.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
21-08-2019
Zoals altijd , TOP service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
21-08-2019
Goeie kwaliteit schoenen, binnen een dag kan je je bestelling al ga halen in de winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
20-08-2019
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
20-08-2019
Prima winkel goede sevise
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
20-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
20-08-2019
Goeie service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
20-08-2019
Van solden gekocht maar nog niet aangedaan, maar de prijs, levering, snelheid en verpakking was perfect..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
19-08-2019
Altijd op tijd met de leveringen en hoe het geleverd wordt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
18-08-2019
N.v.t
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
18-08-2019
Altijd perfecte service, klantvriendelijk en top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
18-08-2019
Ben tevreden over de levering en ook als je het retour wilt doen dat er gelijk retort label bij zit super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
18-08-2019
Prima service. Mooie schoenen. Levering was door de drukte iets later.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
17-08-2019
Perfecte service en informatie
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
17-08-2019
Thank u so much I will definitely buy again
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
17-08-2019
Uitstekende service en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
producten worden niet geleverd omdat ze achteraf niet op voorraad blijken te zijn, meerdere keren gebeurd, Ok zetten ze per ongeluk iets in de sale wat niet de bedoeling is en leveren vervolgens niets en maken de klant wijs dat het pakketje zoek is
1.00
Slecht

coccinelle.nl antwoordt: 19-08-2019
Bedankt voor de review. Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt opgedaan. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Helaas kan het soms voorkomen dat pakketten verkeerd of zelfs niet geleverd worden door de vervoerder. Tijdens de drukte van de sale is deze kans groter. Onze excuses hiervoor. In jouw geval hebben wij het direct aan je vergoed. Nogmaals sorry en graag tot de volgende keer.

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
Geweldige winkel met leuke merken voor heel het gezin
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
17-08-2019
Besteld betaald en dan 1 dag later een mail dat er een anulatie was van mijn artikel 2 stuks besteld 1 geanuleerd want was er nimeer het 2 stuk na 5 dagen geleverd meermaals da ik bestel van hier en is ook niet de eerste keer vorige keer strandtas besteld was een heel andere dan op de site zelf nog niet hetzelfde model het gaat toch over verschillende stukken die centen genoeg kosten
1.67
Matig

coccinelle.nl antwoordt: 19-08-2019
Bedankt voor de review. Wij hebben inmiddels al contact gehad en ik heb je uitgelegd waardoor wij iets hebben moeten annuleren uit jouw order. Onze excuses dat wij jou hebben teleurgesteld, dat is niet onze bedoeling geweest. Wij hopen je de volgende keer weer blij te kunnen maken met een leuke aankoop en je de service te bieden die je van ons kunt verwachten. Graag tot ziens.

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
17-08-2019
Beste
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Ik hoop dat je kleding steeds meer stijlen heeft.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Snelle levering en snel het betaalde geld weer terug gestort bij retour.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Het assortiment variëert soms vaak qua merken, ook vind ik het jammer dat het soms lang duurt voor de track & trace code wordt gestuurd. Verder ben ik zeer tevreden
3.33
Redelijk

coccinelle.nl antwoordt: 19-08-2019
Beste klant, bedankt voor de review. Tijdens de drukte van de sale kunnen levertijden inderdaad iets langer zijn dan je van ons bent gewend. Dit vermelden wij er dan bij om teleurstellingen te voorkomen. Wij kijken qua merken veel naar de vraag van klanten en het blijft lastig om aan alle vraag te voldoen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de rest, daar doen wij het voor!

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Een top winkel met mooie kleding en schoenen. Snelle verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Product niet goed
3.33
Redelijk

coccinelle.nl antwoordt: 19-08-2019
Beste klant, bedankt voor de review. Wij hebben contact met je opgenomen om samen te kijken naar een oplossing. Als je in het vervolg ergens niet tevreden over bent, kun je altijd direct contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Geweldige winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Steeds correct en snelle service, een overzichtelijke website en alles komt heel verzorgd toe
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
16-08-2019
Ik koop heel graag voor mijn kinderen hier,zowel in de winkel als onlineal zeker een jaar of 16 denk ik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
16-08-2019
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Ik ben heel erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
16-08-2019
Snelle levering. Vind t ook belangrijk als je tegenwoordig met afterpay kan betalen. Heel mooi ingepakt en de volgende dag in huis.
Geweldig
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
16-08-2019
Mooie collectie altijd een super sale Goede kwaliteit snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
15-08-2019
Service was prima,helaas viel het product tegen.De schoenen vielen helaas veel te smal uit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
15-08-2019
Helaas geen reactie op mijn vraag via de chat daarom voor service 4 sterren ipv 5
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
Altijd dik tevreden over de online bestellingen. Ook in de shop in Rotterdam heb ik altijd goede service ervaren. Al jaren vaste klant bij Coccinelle
5.00
Uitstekend

coccinelle.nl

Exclusieve merken voor kids en volwassenen.

coccinelle.nl werd op 23-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Exclusieve kindermerkkleding, baby merkkleding, designertassen, herenschoenen en damesschoenen van designer merken. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en achteraf betalen!

Contact
Stationsplein 45 (Verdieping 7, Unit D133)
3013 AK Amsterdam
Nederland
info@coccinelle.nl
coccinelle.nl
Winkel-exploitant
Coccinelle Online B.V.
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M. Bakker
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met coccinelle.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.