Beoordelingen voor coccinelle.nl



Uitstekend

5.00/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 38 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-03-2018
Besteldatum
18-04-2018
09-03-2018
Lief en vriendelijk, goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2018
Besteldatum
18-04-2018
08-03-2018
Super snel levering zeer tevreden en
top kwalitiet van de product . Heel goed .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2018
Besteldatum
18-04-2018
06-03-2018
Zeer goede klantenservice
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-03-2018
Besteldatum
18-04-2018
04-03-2018
Product nog niet ontvangen - niet vandaag bestellen morgen in huis
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-03-2018
Besteldatum
18-04-2018
03-03-2018
Ik vind dit bedrijf eengeweldig bedrijf Ik had wat besteld de ( micheal kors sandelen) , die bleken uit het assortiment te zijn .. het was overigens een verjaardag cado en als ik een andere zou bestellen zou die pas , NA de verjaardag van de jarige komen. Ik heb toen contact opgenomen met coccinelle en zij hebben mogelijk gemaakt dat ik het pakketje toch op de dag van de verjaardag zelf heb kunne
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2018
Besteldatum
18-04-2018
01-03-2018
Snelle levering, klarna samenwerking, online chat, snel ruilen/retour service. Erg jammer dat de winkel in de magna plaza is gesloten Misschien een idee om er een weer in Amsterdam te openen?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-02-2018
Goede webshop, echter vind ik dat gratis retourneren een optie moet zijn zoals bij veel webshops.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-02-2018
Mooie kleding maar rommelig in de winkel geen overzicht .
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
24-02-2018
snelle afhandeling, behulpzaam en snelle reactie. goede kwaliteit kleding en mooi assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
23-02-2018
5sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
22-02-2018
leuke kleding snelle sevice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
21-02-2018
Prijs. Personeel ontzettend onbekwaam locatie plaza . Kijken niet eens op als iemand binnen komt, groeten niet , antwoorden onbeschoft en kort . Geen leuke sfeer voor zon leuke locatie
2.00
Matig

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
20-02-2018
Snelle services._x000D_
Fijn telefoongesprek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
18-02-2018
Thanks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
17-02-2018
Goeie aanbieding, kwaliteit van de kleding TOP Ik vind het jammer dat er maar 1 Coccinelle winkel is, liever meerdere plaatsen zoals Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of Almere
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
16-02-2018
toppersss
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
15-02-2018
Het pakketje was snel geleverd. Ik kreeg een mailtje dat ik een track en trace code zou krijgen, deze heb ik helaas niet gehad.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
15-02-2018
Bij binnenkomst wordt je altijd vrolijk begroet, uitgebreide collectie, goed advies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
15-02-2018
Makkelijk te bereiken. Super en vriendelijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
15-02-2018
Altijd mooie kleding en perfecte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
15-02-2018
Klantvriendelijkheid in de shoestore ten topSnelle levering waardering 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
14-02-2018
Leuke en snelle afhandeling als je iets wilt vragen aan de klantenservice.Altijd snel verzonden en luxe ingepakt_x000D_Leuke attentie op de verjaardag van mijn jongens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
13-02-2018
Snelle levering, gratis verzenden, mooie kleding en schoenen Overzichtelijke website en zeer betrouwbaar. Al enkele jaren klant bij Coccinelle nog nooit een slechte ervaring gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
13-02-2018
Klanttevreden heeft dit bedrijf hoog zitten denken mee met de klant en dat waardeer ik enorm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
12-02-2018
Julie zijn de beste goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
12-02-2018
Slechte administratie Ben een vaste klant en bestel vaak op de site. Heb dan ook een bestelling geplaatst en een bevestiging ontvangen. Een aantal dagen moeten wachten op mijn bestelling, eenmaal binnen bleek dat een artikel niet in bij de zending zat, maar wel op de bijgeleverde factuur. Gebeld met de klantenservice, waarop ik een afmelding kreeg dat het artikel niet meer op voorraad was, vond d
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
09-02-2018
Vlotte afhandeling van de goederen.. mooi verpakt Bij niet thuis zijn wordt de levering naar het postkantoor doorgestuurd (heel veilig)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
18-04-2018
07-02-2018
mooie spullen en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
01-02-2018
gooooood
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
18-04-2018
31-01-2018
Brede assortiment, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-01-2018
Jammer dat je retourkosten betaald
4.00
Goed

coccinelle.nl

Exclusieve merken voor kids en volwassenen.

Exclusieve kindermerkkleding, baby merkkleding, designertassen, herenschoenen en damesschoenen van designer merken. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en achteraf betalen!

Contact
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
info@coccinelle.nl
coccinelle.nl
Winkel-exploitant
Coccinelle Online B.V.
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M. Bakker
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met coccinelle.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.