Certificaat voor coccinelle.nl

No. X7E39DFA01EE95CED772F9B477098BB4E
 

Geldig vanaf
23-07-2018
Geldig tot
22-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor coccinelle.nl



Uitstekend

4.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.028 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft coccinelle.nl al 1.128 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
19-02-2019
Super snelle service volgende dag vaak al in huis. Ideaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
18-02-2019
Ik vind het jammer dat de retour zelf betaald moet worden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
17-02-2019
Ik ben altijd zeer tevreden over deze winkel. Service in de winkel is top en ook online. Kom er regelmatig Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
14-01-2019
17-02-2019
Klantvriendelijk, goed geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
17-02-2019
Erg tevreden,leuke merken
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
16-02-2019
Ik mis gratis retouneren
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
16-02-2019
Goede ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
16-02-2019
Niets op aan te merken 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
15-02-2019
Snel, netjes, soms ziet het product er iets anders uit dan op de foto maar dat is maar bij enkele merken die jullie verkopen Verder al jaren top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Supersnelle service en erg attent in het snel versturen van cadeautas en papier.
Ook top dat Elvira zo snel de dingen oppakt via mail. Top top top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
15-02-2019
Snel geleverd. Goed verpakt. Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
15-02-2019
10 leuke kleding en goede servies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
14-02-2019
Goede medewerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
13-02-2019
Prachtige kinderschoenen, goede prijs en super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
12-02-2019
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
12-02-2019
Allea snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
12-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
12-02-2019
Ik heb nu 2 maal een jaa besteld die voor mijn kind te groot zou moeten zijn hij is 8 en bestel 10. Maar beiden jassen passen mijn zoontje van 6 jaar. Mis wat aan jullie maten doen
3.00
Redelijk

coccinelle.nl antwoordt: 13-02-2019
Beste klant, wat vervelend dat de maat niet volgens verwachting is. Bij sommige merken wijkt de pasvorm inderdaad af en dit wordt dan ook vermeld bij het artikel boven de maatbalk. Er kan altijd contact met ons worden opgenomen voor maatadvies als de maat erg afwijkt. Wij helpen je er graag bij.

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
12-02-2019
Snelle levering Leuk verpakt.
Hele fijne service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
12-02-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Als goed ervaren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Een dikke 9 voor de webshop Altijd netjes bezorgt. Retour wordt ook altijd prima afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Zeer snel geleverd, goed verpakt, goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Super snelle levering & topkwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Het beste service en winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Ik vind het gewoon een geweldig service ben elke keer zeer tevreden over de klantvriendelijkheid door de telefoon en de service die ik krijg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Prima webshop, goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
11-02-2019
Top zaak Bestel altijd hier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Prachtige tas in de sale gescoord Fijne korting, snelle levering en goede en mooie verpakkingsdoos.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Dik tevreden over het product en de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
11-02-2019
Ben heel erg tevreden met jullie bestelling
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
11-02-2019
Producten: Een van de schoenen die ik bestelde was een beetje vies aan de zolen en aan de binnenkant.
Service : Ik krijg altijd een snel, duidelijk antwoord op mijn vragen.
Altijd erg aardig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Snelle levering, mooie merken en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Online gaat het altijd goed. In de winkel is de service ook prima. Ik had paar jaar geleden wel moeite met een paar medewerkers, maar die werken gelukkig niet meer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
Super alles
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
11-02-2019
mooie kleding, snelle bezorging, goed verzorgd en stevig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
10-02-2019
Er zat een klein gaatje in mijn shirtje dat ik besteld heb, 2 x telefonisch gebeld en gemaild en na 3 dagen nog geen reactie en oplossing voor mijn klacht. erg jammer

wel blijf ik klant omdat jullie geen standaard merken hebben. en heb ik alweer besteld
2.33
Matig

coccinelle.nl antwoordt: 12-02-2019
Beste klant, bedankt voor de review. Door de drukte van de sale heeft ons antwoord iets langer op zich laten wachten. Excuses daarvoor. Gelukkig hebben wij u inmiddels gesproken en een oplossing voor de kwestie aangeboden. Alsnog veel plezier met de aankoop en heel graag tot de volgende keer.

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
10-02-2019
Mooie winkel vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
10-02-2019
Ik ben zeer tevreden
4.67
Uitstekend

coccinelle.nl

Exclusieve merken voor kids en volwassenen.

coccinelle.nl werd op 23-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Exclusieve kindermerkkleding, baby merkkleding, designertassen, herenschoenen en damesschoenen van designer merken. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en achteraf betalen!

Contact
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
info@coccinelle.nl
coccinelle.nl
Winkel-exploitant
Coccinelle Online B.V.
Delftsestraat 11
3012CW Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M. Bakker
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met coccinelle.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.