Klanten zijn zeer tevreden over het personeel, dat als vriendelijk, behulpzaam en attent wordt omschreven. De service wordt als uitstekend ervaren, mede dankzij extra's zoals cadeautjes en een nette verpakking. Klanten worden snel geholpen zonder lange wachttijden, en ook de sfeer, netheid en extra aandacht in de winkel worden gewaardeerd. Sommige klanten merken op dat er soms kansen worden gemist voor persoonlijk advies en dat de winkel af en toe als te klein wordt ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Hengelo
Goed maar wat krap
Goed service. Winkel is krap, zou wat groter mogen zijn. Nu moet je soms wachten om goed de vitrines te kunnen bekijken
Vriendelijkheid.
Jammer dat we geen gaatjes in de oren konden laten maken voor oorbellen. Al die voorwaarden vond ik wel een beetje bekrompen!
Vriendelijk personeel. Ik ben goed geholpen .
Zeer tevreden
We zijn keurig geholpen door een zeer vriendelijke dame
Als er in de winkel niets te doen is, klanten begroeten als ze binnen komen en niet met je collega’s verder kletsen
Aardig personeel lief geholpen. Daar heb je nog eens wat aan.
Goed geholpen
Ik ben prettig en professioneel geholpen en de dames onderling wisselden elkaar keurig af toen 1 van de dames haar werkdag afsloot.
De korting van 25./.
Antwoord van Lucardi Juwelier Hengelo
💜
We hebben een bedel armband gekocht en van die kinder bedels ze hebben het voor me aan de armband gemaakt was er heel blij mee personeel was ook spontaan en vriendelijk
Snel geholpen en de verkoopster wist feilloos wat ik wou als sieraad 🤗
Super goede en vriendelijke service.
geweldige dames
Meer van deze dames die er vandaag waren. Zeer klantvriendelijk dat had ik al een tijdje niet mee gemaakt hier.
Heel goed geholpen fijne winkel. 👌😊
Netjes en goed geholpen
toppers
hele lieve dames en zeer goed geholpen!