rebike.nl

55 reviews in totaal   55 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid, netheid en betrouwbaarheid van de levering. De staat en kwaliteit van de geleverde fietsen worden vaak geprezen, met omschrijvingen als 'als nieuw' of uitstekend onderhouden. De verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt als eerlijk en voordelig ervaren. Ook de behulpzaamheid en bereikbaarheid van de klantenservice wordt gewaardeerd, vooral bij vragen of problemen. Klanten geven daarnaast aan dat zij Rebike zouden aanraden aan anderen, wat wijst op een hoge mate van tevredenheid. De communicatie wordt doorgaans als duidelijk en correct ervaren. Toch zijn er enkele klachten over bezorgtijden en het gebrek aan communicatie bij leveringsproblemen, waarbij klanten vooral meer updates hadden willen ontvangen.

Reviewsrebike.nl

Fiets is top maar levering om te janken

Het bestellen verliep prima en ook met de fiets ben ik helemaal tevreden. Toch geen 5 sterren omdat ik online al heel veel reviews had gelezen over de levering en ook bij mij ging die ontzettend moeizaam. Rebike heeft de fiets dezelfde dag meteen verstuurd maar hun bezorgpartner kwam steeds niet. Uiteindelijk heb ik gemaild met iemand van de transportdienst en daar een telefoonnummer van gekregen. Toen heb ik een mevrouw gesproken die er werk van heeft gemaakt en toen ging het goed. In totaal heb ik 3 bezorgafspraken (woensdag, vrijdag en dinsdag) waarbij ze op 2 dagen niet kwamen opdagen, de afspraak was wel via de mail bevestigd. Ik had hiervoor wel vrijgekomen van werk om de fiets in ontvangst te nemen. Omdat dit een veelvoorkomende klacht is bij de reviews van Reliek (trustpilot) lijkt het met goed dat ze eens gaan kijken naar een andere bezorger. 69 euro betalen voor zo'n levering is niet ok. Daarnaast had deze review hier niet over moeten gaan maar over hoe blij ik ben met mijn nieuwe fiets.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw e-bike. Des te meer betreuren wij de herhaalde problemen met de levering. We begrijpen goed hoe vervelend het is wanneer afgesproken bezorgmomenten niet worden nagekomen en u hiervoor zelfs vrij moest nemen. Uw feedback hebben wij al doorgegeven aan het verantwoordelijke team en nemen dit ook mee richting onze logistieke partner. Dergelijke ervaringen helpen ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wij wensen u veel mooie fietstochten en altijd een veilige rit. Uw REBIKE-team

Prima fiets via Rebike

Enkele weken geleden een fiets via Rebike.aangeschaft. Beschrijving van de fiets op de website was goed. Fiets is perfect in orde. Tegen een voordelige prijs. Goed ingepakt thuisbezorgd. Heel tevreden en aanrader voor iedereen die een goede fiets wil zonder de hoofdprijs te betalen.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw geweldige feedback. Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw e-bike. Uw aanbeveling betekent veel voor ons team. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike en vele mooie fietstochten. Uw REBIKE-team

Alles wat er over de de fiets beschreven is klopt ook echt!…

Alles wat er over de de fiets beschreven is ,is in werkelijk ook uitgekomen! Ik ben er zeer blij mee en zou jullie ook zeker aanbevelen .Nogmaals hartelijk dank .Gr. Sjaak Schotvanger Schoorl

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw feedback. Bedankt dat u de beschrijving van uw e-bike positief benoemt. Een transparante presentatie van onze e-bikes vinden wij belangrijk, zodat onze klanten precies weten wat zij kunnen verwachten. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw e-bike. Dat u ons aanbeveelt, is een mooie waardering voor ons werk en motiveert ons team elke dag opnieuw. Uw REBIKE-team

Een echte aanrader!

Ik heb nu al de tweede elektrische fiets bij rebike gekocht (de eerste is helaas gestolen...), elke keer een fantastische fiets voor een goede prijs. Goede kwaliteit, gaat heel lang mee en is bijna zo goed als nieuw. Levering was ook elke keer precies zoals gepland.

Antwoord van rebike.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij dat u weer bij ons hebt gevonden wat u zocht en dat u onze fietsen en onze service waardeert. Het spijt ons dat uw eerste e-bike is gestolen. Des te meer wensen we u nu veel plezier met uw nieuwe fiets en altijd een veilige rit! Het Rebike-team
Sehr zufrieden. Sehr sicher verpackt und ordentlich mit dem Versanddienstleister verschickt. Ich wünsche Ihnen weiterhin viel Erfolg. Herzliche Grüße, Ihre westlichen Nachbarn

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw feedback. Fijn om te horen dat uw e-bike snel en goed verpakt is geleverd. Een veilige verpakking en een betrouwbare levering maken deel uit van onze kwaliteitsstandaard. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike. Uw REBIKE-team
Goede advies aan de telefoon. En alles duidelijk uitgelegd. Er is rustig tijd genomen voor het gesprek. Ga zo door.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve reactie. Dat motiveert ons om zo door te gaan. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike en altijd een veilige rit. Uw REBIKE-team
De levering was snel en dankzij de montagevideo was de fiets snel opgebouwd. Toen ik vervolgens een specifieke vraag over het display had, kon de klantenservice mijn vragen heel snel beantwoorden. Ik zal mijn volgende fiets ook bij Rebike kopen!

Antwoord van rebike.nl

Hallo! We zijn blij met uw 5 sterren en uw feedback. Hartelijk dank! We blijven ons best doen. Het REBIKE-team
Er waren toch nog wat kleine beschadigingen zichtbaar die niet vermeld stonden. Maar bovenal toch zeer tevreden met mijn aankoop.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw feedback. Fijn om te lezen dat u over het geheel genomen zeer tevreden bent met uw aankoop. Tegelijkertijd danken wij u voor uw opmerking over de beschadigingen die niet waren vermeld. Een zo transparant mogelijke beschrijving van de staat van onze e-bikes is voor ons belangrijk, daarom nemen wij uw feedback graag mee. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike. Uw REBIKE-team
Op de website staat dat jullie de fietsen wassen, echter ik kreeg mijn fiets met diverse smeer afdrukken.
Prima gereviseerde fiets ,heb 'm nú 4 weken en heb er al ruim 700 km met volle tevredenheid op gereden. En ook de batterij en alle onderdelen in prima staat geleverd.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent. Ons team blijft zijn uiterste best doen en wenst u altijd een fijne en veilige rit! Het REBIKE-team
Fiets werd snel geleverd een klein garantie probleempje werd snel opgelost

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat wij uw garantieprobleem snel hebben kunnen oplossen. Wij wensen u veel mooie fietstochten en altijd een veilige rit. Uw REBIKE-team
Goed geleverd, alles zat erbij.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw vijf sterren en uw positieve feedback. Het REBIKE-team
Fiets werd snel geleverd. Zag er goed uit en alle belangrijke slijtage onderdelen waren onderhouden of vervangen voor nieuwe onderdelen.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw vijf sterren en de positieve feedback. Ons team wenst u veel plezier met uw e-bike en altijd een fijne en veilige rit! Het team van REBIKE
Netjes verpakt en ziet er perfect uit

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve reactie. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike en veel mooie fietstochten. Uw REBIKE-team

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw vijf sterren en we wensen u altijd een prettige en veilige rit! Het REBIKE-team

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5 sterren. We wensen u altijd een prettige en veilige rit! Het REBIKE-team
Snelle levering, goede qualiteit en service

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw feedback. Dit soort reacties bevestigen ons streven om hoogwaardige e-bikes te combineren met een betrouwbare service. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike. Uw REBIKE-team
Prima geleverde fiets Super blij mee

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw e-bike. Dit soort reacties bevestigen ons streven om hoogwaardige e-bikes betrouwbaar bij onze klanten af te leveren. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike. Uw REBIKE-team
Hele fijne fiets gekocht bij Rebike. Service is prima. Goed en snel geleverd.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5 sterren! Uw feedback motiveert ons enorm. We wensen u altijd prettige en veilige ritten toe. Het REBIKE-team

Tevreden

De fiets was netjes bezorgt en kwam overeen met de foto's.

Antwoord van rebike.nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw feedback. Bedankt dat u de levering en de presentatie van de e-bike positief benoemt. Duidelijke en transparante foto's vinden wij belangrijk, zodat onze klanten vooraf een realistisch beeld van de fiets krijgen. Wij wensen u veel plezier met uw e-bike. Uw REBIKE-team