Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de scherpe prijzen, de zorgvuldige verpakking en de algemene kwaliteit en uitstraling van de producten. Ook de snelle en duidelijke communicatie en het vriendelijke, behulpzame personeel worden vaak genoemd als sterke punten. Daarnaast wordt de goede beschikbaarheid van artikelen gewaardeerd. Sommige klanten ervaren echter vertragingen bij de levering of vinden het jammer als er na aankoop een prijsverschil blijkt te zijn. Er kunnen ook onduidelijkheden of trage reacties optreden bij contact met de klantenservice, en het niet op voorraad zijn of onduidelijkheid daarover kan tot frustratie leiden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.nijhofbaarn.nl
Goede kwaliteit en precies zoals ik het…
Goede kwaliteit en precies zoals ik het vond op de site. Het licht straalt naar boven en beneden, diffuus licht door de lijnen aan de voorkant. Direct hue erbij gekocht en dat is ideaal voor het lichtplan, en dimbaar.
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Graag gedaan. Mooi dat jet tevreden bent en dat alles naar wens functioneert.
Alles helemaal prima
Uitgebreid assortiment.
Aantrekkelijke prijzen.
Duidelijkheid over voorraad/geen voorraad en verwachte levertijd.
Duidelijke communicatie zodra pakket verzonden wordt en onderweg is.
Fijn dat het pakket naar een afhaalpunt verzonden kon worden.
Pannen en deksel waren goed verpakt en onbeschadigd.
Jij blij, wij blij!
Dank voor je mooie review en beoordeling en uiteraard veel kookplezier geenst!
Groet, Hille, webcare Nijhof
Heel zorgvuldig en netjes ingepakt
Met alle garantie papieren erbij
Fantastisch mooie water koker , en niet te vergeten de prijs die met kop en schouders boven uit stak
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Mooi dat je tevreden bent. Dank voor je review en veel plezier met je aankoop!
Groet, Hille, webcare Nijhof
Bestelling tijdens voorraaddeals blijkt niet op voorraad?
Bestelling gedaan tijdens de campagne voorraaddeals. Blijkt 2/3 van de bestelling niet voorradig te zijn nadat ik besteld had.
De mededeling ontving ik 3 dagen na bestellen en als info werd aangegeven 1-2 weken vertraging in levertijd.
Na 1,5 week een vraag gesteld wanneer de te verwachte levertijd zou gaan worden. Zou nog 1,5 tot 2,5 week duren. Vervolgens binnen 2 dagen na dit antwoord onverwachts als of in huis.
Uiteindelijk blij met de bestelling, maar communicatie en duidelijkheid niet echt sterk, jammer.
Deze ervaring heb ik zeker niet in de fysieke winkel zelf, dat wil ik dan ook zeker bij deze ook vermelden!
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Dank voor je review en beoordeling. Vervelend dat de communicatie niet soepel is verlopen, mijn excuses hiervoor.
Oorzaak hiervan was de enorme drukte vanwege desbetreffende actie. We hebben ervan geleerd en gaan onze procedures nog meer aanscherpen om dit soort ervaringen in de toekomst te voorkomen.
Groet, Hille, webcare Nijhof
Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. En de volgende dag een nieuwe stofzuiger in huis, erg fijn,
Vriendelijke groet, Suzan
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Dank voor je fraaie review en fijn dat je tevreden bent!
Groet, Hille, webcare Nijhof
Levering als van een goede winkelketen verwacht mag worden.
Besteld, snel en goed verpakt geleverd en een aardigheidje voor als in de toekomst de winkel bezocht wordt!
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Dank voor je mooie worden en topbeoordeling. En uiteraard graag tot ziens in ons woonwarenhuis!
Groet, Hille, webcare Nijhof
Goed gegaan overal was het artikel uitverkocht maar nijhof had het mijn zoon ook weer blij met het product
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Mooi dat je tevreden beent en dank voor je fraaie review.
Groet, Hille, webcare Nijhof
Makkelijk te bestellen en snel op te halen.
Ging super vlot.
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Fijn dat je tevreden bent!
Groet, Hille, webcare Nijhof
Scherpe prijsaanbiedingen. Perfecte levering!
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Dank voor je topreview en veel plezier met je aankoop!
Klantgericht, goede service
Via de webshop een telescopische spuitlans besteld. Dat bleek niet mogelijk maar één telefoontje was voldoende om het te regelen. Één dag na de bestelling werd al geleverd. Keurig en goed verpakt, compleet voor een scherpe prijs en.. zelfs een bon voor gratis koffie erbij. Super!
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Dank voor je mooie woorden en beoordeling. We zien je binnenkort aan de koffie in ons La Place restaurant.
Snel en goed geleverd
Prima, communicatie kan nog beter.
De bestelling gedaan, maar online was niet te zien dat niet alles op voorraad was, dus kwam er na een nieuwsbrief en een welkomstbrief een mail dat niet alles voorradig was. Daarbij stond niet wanneer het dan wel geleverd zou worden.
Op een mail van mij daarover werd in eerste instantie niet gereageerd.
Op een gegeven moment is er wel geleverd en was de bestelling compleet in orde. Ik ben dus uiteindelijk wel tevreden, maar qua communicatie zijn er nog wat verbeterpunten.
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Dank voor je duidelijke en constructieve opmerkingen. Daar kunnen we wat mee, dank! We gaan de procedures tegen het licht houden.
Veel plezier met je aankoop, fijn weekend gewenst!
Mooie Karlsson klok goud
Een hele mooie Karlsson koekoeksklok gekocht in metaal goud. Zo leuk om het hele uur kont er een vogeltje naar buiten met een fijn vogelgeluid. In de nacht is dat niet. Hij staat echt mooi in mijn kamer en is een echte blikvanger. De verzending was ook super snel. Echt een aanrader.
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Die koekoeksklok van Karlsson is inderdaad een hele leuke klok en inmiddels een klassieker. Mooi dat de klok in de smaak valt en uiteraard dank voor je review!
Groet, Hille, webcare Nijhof
Fijn, behulpzaam personeel en een enorme sortering. Wat een heerlijk winkel, wij komen snel weer.
Bedankt en graag tot snel dan! Groetjes, Mischa van Nijhof
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
We zijn blij met je 5-sterren-beoordeling. Dank daarvoor en veel plezier met je aankoop!
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Dank voor je topbeoordeling!
Groet, Hille, webcare Nijhof
Goed en duidelijke levering en bezorging.
Antwoord van www.nijhofbaarn.nl
Fijn dat je tevreden bent.
Dank voor je beoordeling en veel plezier met je aankoop!
Grot, Hille, webcare Nijhof