www.nijhofbaarn.nl

3.553 reviews in totaal

3.553 reviews since 1 aug 2017

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering van bestellingen en de scherpe, concurrerende prijzen. Het personeel wordt beschreven als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Daarnaast waarderen veel klanten de zorgvuldige en nette verpakking van hun bestellingen, evenals het brede en uitgebreide assortiment. De service wordt als goed en prettig ervaren en de kwaliteit van de producten wordt regelmatig positief benoemd. De communicatie rondom bestellingen en levering wordt wisselend ervaren, waarbij naast positieve ook enkele negatieve ervaringen worden genoemd.

Reviewswww.nijhofbaarn.nl

Ik had 10 stuks Byron beldrukkers besteld, Maar er waren er maar 3 op voorraad. Nijhof heeft dit direct gemeld en heeft bij de leverancier de overige besteld. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en heb binnen 14 dagen de totale bestelling ontvangen. Ik zie geen verbeterpunten voor Nijhof👍

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je tevreden bent en dat de communicatie vlot verliep. Groet, Hille, webcare Nijhof
Hele fijne winkel met super aardig personeel en klantenservice. Op de website staat helaas niet het hele assortiment maar ik ga graag naar de winkel voor advies en gezellig praatje.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat onze winkel in de smaak valt en dat je de ambiance en sfeer waardeert. En het advies natuurlijk! Groet, Hille, webcare Nijhof
Getipt door een alerte verkoper. Een niet meer op voorraad zijnd afgeprijsd artikel besteld en binnen een week geleverd. En een soepele ophaal actie en ervaring op locatie.

Graag gedaan en mooi dat je tevreden bent! Groet, Hille, webcare Nijhof
Personeel is bijzonder aardig. Maar de mensen zijn erg druk. Dus lang aan de balie moeten wachten voor ik mijn bestelling kon ophalen. Bij het ophaalmahazijn werden de opbergkistjes in de verkeerde maat meegegven. Ook daar zijn we vriendelijk geholpen. Maar opnieuw lang gewacht voordat we de juiste artikelen meekregen.

Dank voor je review. En voor je geduld! Groet, Hille, webcare Nijhof
Snelle levering, keurig verpakt en verzorgd. De gekochte goederen zijn uiteraard perfect. Dank voor alle goede service

Dank voor je mooie review en beoordeling. Groet, Hille, webcare Nijhof
E S
Ellen S.

Snelle bezorging en prima wekker

Snelle bezorging en de wekker was supergoed ingepakt. De wekker bevalt prima, alleen ‘‘s ochtends als die afgaat ben ik er niet altijd even blij mee 😉

Dank voor je mooie en leuke review! Groet, Hille, webcare Nijhof

Bestelling beoordeeld

Enige winkel waar we het gewenste artikel konden vinden. Soepel bestelproces, duidelijke communicatie, snel geleverd.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Wat een mooie review en beoordeling. Dank daarvoor en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
Originele onderdeel tegen een scherpe prijs en snelle levering.
In de mail werd aangegeven, eerst melden bij servicebalie. Daar stond ik een beetje te kijk, baliemedewerkerster vond het opstarten belangrijker. Uiteindelijk had ik gewoon door kunnen lopen naar de afhaalmagazijn.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank voor je review. Jammer dat het ophalen niet helemaal soepel ging. Mijn excuses hiervoor. Hoe dan ook; veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof

Goede kwaliteit en precies zoals ik het…

Goede kwaliteit en precies zoals ik het vond op de site. Het licht straalt naar boven en beneden, diffuus licht door de lijnen aan de voorkant. Direct hue erbij gekocht en dat is ideaal voor het lichtplan, en dimbaar.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Graag gedaan. Mooi dat jet tevreden bent en dat alles naar wens functioneert. Groet, Hille, webcare Nijhof

Kwaliteit van douche stoeltje is goed.

Kwaliteit van douche stoeltje is goed en past goed bij de renovatie van de badkamer

Mooi dat je tevreden bent. Dank voor je review! Groet, Hille, webcare Nijhof

Alles top!

Niets eigenlijk. Alles in orde! Chapeau Inclusief bezorging ! Top

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Hartelijk dank voor je mooie woorden en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
Mooi bedrijf, groot assortiment, goede kwaliteit artikelen, vriendelijk personeel, gratis parkeren!

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Wat een mooie opsomming. Daar worden we blij van, dank! Groet, Hille, webcare Nijhof
Mooie prijs, snel verzonden. Aan te bevelen!

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Graag gedaan! Dank voor je review en veel plezier met je aankoop. Groet, Hille, webcare Nijhof
bestelling en levering verliepen prima

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je tevreden bent en dank voor je fraaie review. Groet, Hille, webcare Nijhof
Goede prijs snelle levering
Snel Verzonden. Mooie prijs
Prettige winkel Met goed advies

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Hartelijk dank voor je mooie woorden en beoordeling! Groet, Hille, webcare Nijhof
Goede informatie over status bestelling en aflevering.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooie review en beoordeling. Dank daarvoor en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
Goede communicatie en het pakket was goed verpakt

We zijn blij met je fraaie review en beoordeling. Groet, Hille, webcare Nijhof

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos i...