nijhofbaarn.nl- Logo - Beoordelingen

nijhofbaarn.nlReviews

: 2.270Uitstekend

4,58

Beoordelingen voor nijhofbaarn.nl

236 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.270 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jan. 2022 
Beste mensen, Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Even een korte reactie op deze bestelling, wat hebben jullie dat keurig verzorgd! We bestelden via de website een fraaie Philon tafellamp, práchtig ding. We hebben al enige tijd een vloerlamp uit dezelfde serie in ons bezit, naar meer dan alle tevredenheid. Ook deze zal goed gaan bevallen. Speciale dank voor de manier waarop jullie het pakket verzorgd hebben. Keurig en stevig verpakt met bijgevoegd een kortingsbon van 10% op een voorraadartikel in jullie winkel en op de koop toe twee koffiebonnen, heel attent! We komen zodra het corona-technisch weer mag, snel een bakkie doen en ff shoppen! Heel hartelijk dank en ga zo door! Toppertjes!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 feb. 2022
Nijhof verkoopt artikelen onder een merknaam, vervolgens wordt niet dat merk geleverd maar een goedkoop alternatief. Ik kocht een Altrex-trap, zo wordt deze in ieder geval verkocht op de website. Vervolgens krijg ik een B-merk opgestuurd. Contact opgenomen met de klantenservice, maar die blijft volhouden dat ze het goede artikel hebben opgestuurd, en dat het echt een Altrex-trap is. Op de website stelt Nijhof gratis retourverzending, maar dit pakket blijkt daarvoor te groot. Nijhof wil niet meedenken over het gratis terugnemen van het product, ik zou dan een rekening moeten betalen voor het terugsturen van 40 euro. Dat is geen gratis retourneren. Contact met de klantenservice mag niet baten, ze hebben hun product verkocht en verder willen ze er niks meer mee te maken hebben. Al met al: mij zijn ze kwijt als klant. Zie deze review als een waarschuwing niet met dit bedrijf in zee te gaan!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor nijhofbaarn.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Bestelling was voor 16.00u geplaatst, maar in tegenstelling tot "vandaag verstuurt", is het pas de volgende dag verstuurt. Product is TOP!
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
10 nov. 2022
Onze excuses voor de vertraging. Fijn dat het product bevalt en bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Gebeld met hun (afdeling) webwinkel. Zeer behulpzaam bij voorraad check. Artikel is vervolgens volgens afspraak direct verstuurd!
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
6 dagen geleden
Goed om te horen. Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
De prijzen van de artikelen die ik heb besteld waren dik in orde en alles is keurig verpakt en snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
8 nov. 2022
Dat horen we graag! Bedankt voor je beoordeling en alvast een fijne Kerst. Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
communicatie verliep goed. Vooral omdat de bestelling niet meteen geleverd kon worden.
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
7 dagen geleden
Dat horen we graag. Bedankt voor je beoordeling, Ton. Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Super klantenservice en een mooi Sortiment in de webshop en de winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
8 nov. 2022
Warme woorden, Anne. Dankjewel! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Duidelijke website, snelle en correcte levering, doen wat ze beloven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
snelle en keurige verzorging van het bestelde artikel.
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
3 dagen geleden
Goed om te horen. Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
Duidelijke website, goede prijzen en keurige levering.
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
16 nov. 2022
Goed om te horen. Bedankt voor je beoordeling, Erik! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
Mooi aanbod, goede service, prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
14 nov. 2022
Bedankt voor je, Victor. Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
mooi assortiment, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
5 dagen geleden
Dat horen we graag. Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Heel goede en snelle service!
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
11 nov. 2022
Goed om te horen! Veel plezier met je aankoop. Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Mooie spullen snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
4 dagen geleden
Dat is fijn! Veel plezier met je aankoop, Tanja. Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling, Ingrid! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling, Marieke! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling, Babette! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
21 nov. 2022
Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
18 nov. 2022
Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Mischa van Nijhof
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van nijhofbaarn.nl
17 nov. 2022
Bedankt voor je beoordeling. Groetjes, Mischa van Nijhof