www.nijhofbaarn.nl

3.494 reviews in totaal   279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, evenals de zorgvuldige en nette verpakking van hun bestellingen. Het personeel wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en deskundig omschreven, en de service wordt doorgaans als klantgericht ervaren. Daarnaast waarderen consumenten het ruime assortiment en de aantrekkelijke prijzen. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten benoemen vertragingen in de levering en negatieve ervaringen met de communicatie, met name over voorraad en levertijd. Daarnaast is er teleurstelling bij klanten wanneer prijzen kort na aankoop dalen. Hoewel de service doorgaans positief wordt beoordeeld, zijn er uitzonderingen waarbij klanten minder goed geholpen zijn.

Reviewswww.nijhofbaarn.nl

Ik had 10 stuks Byron beldrukkers besteld, Maar er waren er maar 3 op voorraad. Nijhof heeft dit direct gemeld en heeft bij de leverancier de overige besteld. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en heb binnen 14 dagen de totale bestelling ontvangen. Ik zie geen verbeterpunten voor Nijhof👍

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je tevreden bent en dat de communicatie vlot verliep. Groet, Hille, webcare Nijhof
E S
Ellen S.

Snelle bezorging en prima wekker

Snelle bezorging en de wekker was supergoed ingepakt. De wekker bevalt prima, alleen ‘‘s ochtends als die afgaat ben ik er niet altijd even blij mee 😉

Dank voor je mooie en leuke review! Groet, Hille, webcare Nijhof

Bestelling beoordeeld

Enige winkel waar we het gewenste artikel konden vinden. Soepel bestelproces, duidelijke communicatie, snel geleverd.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Wat een mooie review en beoordeling. Dank daarvoor en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof

Goede kwaliteit en precies zoals ik het…

Goede kwaliteit en precies zoals ik het vond op de site. Het licht straalt naar boven en beneden, diffuus licht door de lijnen aan de voorkant. Direct hue erbij gekocht en dat is ideaal voor het lichtplan, en dimbaar.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Graag gedaan. Mooi dat jet tevreden bent en dat alles naar wens functioneert. Groet, Hille, webcare Nijhof
Mooi bedrijf, groot assortiment, goede kwaliteit artikelen, vriendelijk personeel, gratis parkeren!

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Wat een mooie opsomming. Daar worden we blij van, dank! Groet, Hille, webcare Nijhof
V H
Victor H.

Fijne winkel

Ruime winkel, veel aanbod, goede kwaliteit, voldoende gratis parkeergelegenheid.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je ons waardeert. Dank daarvoor en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof

Alles helemaal prima

Uitgebreid assortiment. Aantrekkelijke prijzen. Duidelijkheid over voorraad/geen voorraad en verwachte levertijd. Duidelijke communicatie zodra pakket verzonden wordt en onderweg is. Fijn dat het pakket naar een afhaalpunt verzonden kon worden. Pannen en deksel waren goed verpakt en onbeschadigd.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Jij blij, wij blij! Dank voor je mooie review en beoordeling en uiteraard veel kookplezier geenst! Groet, Hille, webcare Nijhof

B&D Powerfile goedkoper dan bij de bouwmarkt

Snelle levering en het bestelde artikel was goed en stevig verpakt.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

We zijn blij met je mooie review en beoordeling. Dank daarvoor! Groet, Hille, webcare Nijhof
Heel zorgvuldig en netjes ingepakt Met alle garantie papieren erbij Fantastisch mooie water koker , en niet te vergeten de prijs die met kop en schouders boven uit stak

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je tevreden bent. Dank voor je review en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof

Bestelling tijdens voorraaddeals blijkt niet op voorraad?

Bestelling gedaan tijdens de campagne voorraaddeals. Blijkt 2/3 van de bestelling niet voorradig te zijn nadat ik besteld had. De mededeling ontving ik 3 dagen na bestellen en als info werd aangegeven 1-2 weken vertraging in levertijd. Na 1,5 week een vraag gesteld wanneer de te verwachte levertijd zou gaan worden. Zou nog 1,5 tot 2,5 week duren. Vervolgens binnen 2 dagen na dit antwoord onverwachts als of in huis. Uiteindelijk blij met de bestelling, maar communicatie en duidelijkheid niet echt sterk, jammer. Deze ervaring heb ik zeker niet in de fysieke winkel zelf, dat wil ik dan ook zeker bij deze ook vermelden!

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank voor je review en beoordeling. Vervelend dat de communicatie niet soepel is verlopen, mijn excuses hiervoor. Oorzaak hiervan was de enorme drukte vanwege desbetreffende actie. We hebben ervan geleerd en gaan onze procedures nog meer aanscherpen om dit soort ervaringen in de toekomst te voorkomen. Groet, Hille, webcare Nijhof
Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. En de volgende dag een nieuwe stofzuiger in huis, erg fijn, Vriendelijke groet, Suzan

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank voor je fraaie review en fijn dat je tevreden bent! Groet, Hille, webcare Nijhof
R H
Ron H.

doet wat wordt beloofd 👍

doet wat wordt beloofd, alles helder en transparant 👍

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Wat een mooie review en beoordeling. Dank daarvoor! Groet, Hille, webcare Nijhof
Eerste keer besteld en keurig afgeleverd

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Het blijft dan waarschijnlijk niet bij die ene keer :-) Dank voor je mooie beoordeling en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof

Levering als van een goede winkelketen verwacht mag worden.

Besteld, snel en goed verpakt geleverd en een aardigheidje voor als in de toekomst de winkel bezocht wordt!

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank voor je mooie worden en topbeoordeling. En uiteraard graag tot ziens in ons woonwarenhuis! Groet, Hille, webcare Nijhof
snelle levering, voordelige prijs.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Overal naar deze rubber gezocht. Snelle levering en topprijs

Mooi dat je het bij ons hebt gevonden! Groet, Hille, webcare Nijhof
Eerste keer besteld super gegaan

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi. En uiteraard gaan we ervoor dat het de 2e keer ook weer super gaat :-) Veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
Heel vriendelijke en goeie service

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank voor je fraaie review en beoordeling. Heel fijn! Groet, Hille, webcare Nijhof
Goed gegaan overal was het artikel uitverkocht maar nijhof had het mijn zoon ook weer blij met het product

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je tevreden beent en dank voor je fraaie review. Groet, Hille, webcare Nijhof
Fijn bedrijf met kwaliteit artikelen, goede service en bekwaam personeel

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Hartelijk dank voor je mooie review en topbeoordeling! Groet, Hille, webcare Nijhof