www.nijhofbaarn.nl

3.553 reviews in totaal

3.553 reviews since 1 aug 2017

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering van bestellingen en de scherpe, concurrerende prijzen. Het personeel wordt beschreven als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Daarnaast waarderen veel klanten de zorgvuldige en nette verpakking van hun bestellingen, evenals het brede en uitgebreide assortiment. De service wordt als goed en prettig ervaren en de kwaliteit van de producten wordt regelmatig positief benoemd. De communicatie rondom bestellingen en levering wordt wisselend ervaren, waarbij naast positieve ook enkele negatieve ervaringen worden genoemd.

Reviewswww.nijhofbaarn.nl

Altijd goed ga zo door tweede bestelling perfect en goed verpakt

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank. Veel plezier met je (tweede) aankoop. En door! Groet, Hille, webcare Nijhof
V H
Victor H.

Fijne winkel

Ruime winkel, veel aanbod, goede kwaliteit, voldoende gratis parkeergelegenheid.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je ons waardeert. Dank daarvoor en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
Makkelijk te bestellen goede keuze snel leverbaar

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Hartelijk dank voor je fraaie review en beoordeling. Groet, Hille, webcare Nijhof
Snelle levering en uitstekende producten

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank voor je fraaie review en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
MOOI PAND, LIGT MOOI CENTRAAL

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooie review en een mooie beoordeling. Zijn we blij mee! En ja, we hebben ook best wel een mooi pand :-) Groet, Hille, webcare Nijhof

Alles helemaal prima

Uitgebreid assortiment. Aantrekkelijke prijzen. Duidelijkheid over voorraad/geen voorraad en verwachte levertijd. Duidelijke communicatie zodra pakket verzonden wordt en onderweg is. Fijn dat het pakket naar een afhaalpunt verzonden kon worden. Pannen en deksel waren goed verpakt en onbeschadigd.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Jij blij, wij blij! Dank voor je mooie review en beoordeling en uiteraard veel kookplezier geenst! Groet, Hille, webcare Nijhof
Prima winkel, nette prijzen vlotte levering

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Dank voor je mooie woorden en topreview. Zijn we blij mee! Groet, Hille, webcare Nijhof
De bestelling is erg laat ontvangen. Ongeveer 2 maanden later
Snel en goede prijs voor één service onderdeel

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je tevreden bent en dank voor de mooie review. Groet, Hille, webcare Nijhof

B&D Powerfile goedkoper dan bij de bouwmarkt

Snelle levering en het bestelde artikel was goed en stevig verpakt.

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

We zijn blij met je mooie review en beoordeling. Dank daarvoor! Groet, Hille, webcare Nijhof
duurde erg lang voor ik bestelling binnen kreeg
prima service en snelle levering.

Fijn dat je tevreden bent, daar doen we het voor! Groet, Hille, webcare Nijhof

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Kijk ze stralen die 5 sterren. Hartelijk dank daarvoor en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
Heel zorgvuldig en netjes ingepakt Met alle garantie papieren erbij Fantastisch mooie water koker , en niet te vergeten de prijs die met kop en schouders boven uit stak

Antwoord van www.nijhofbaarn.nl

Mooi dat je tevreden bent. Dank voor je review en veel plezier met je aankoop! Groet, Hille, webcare Nijhof
Snelle bezorging

Graag gedaan! Groet, Hille, webcare Nijhof

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos i...