Barefoot & More

19.415 reviews in totaal   5.546 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, zowel online als in de winkel. De snelle verzending en nette verpakking worden veelvuldig gewaardeerd. Ook het brede en groeiende aanbod van verschillende merken, modellen en maten wordt positief ontvangen, net als de duidelijke maattabellen en pasvorminformatie. De website is overzichtelijk en biedt handige filters, en het retourproces wordt meestal als eenvoudig en eerlijk ervaren. De fysieke winkel wordt geprezen vanwege de mogelijkheid tot passen en het persoonlijke advies. Verder zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de schoenen en de manier waarop eventuele klachten worden opgelost. Sommige klanten ervaren vertragingen of problemen met logistieke partners. Daarnaast verschilt de maatvoering per merk sterk en zijn breedtematen soms onduidelijk. Een deel van de klanten vindt het jammer dat er retourkosten zijn of dat terugbetalingen soms lang duren. Het online aanbod wordt soms als overweldigend ervaren en enkele klanten missen specifieke zoekopties. In de fysieke winkel kunnen er bij drukte lange wachttijden of chaotische situaties ontstaan. Incidenteel zijn er klachten over slijtage of defecten aan de schoenen.

ReviewsBarefoot & More

Super fijne winkel en webshop waar je met al je schoen-wensen en vragen over barefoot of minimalistisch lopen terecht kan - assortiment is geweldig groot; van sportschoen tot regenlaars van heerlijk casual tot super chic - bij Barefoot and More kun je echt voor al je minimalistische schoen-dromen terecht. Normaal gesproken ga ik langs de winkel maar besteld via de webshop deze keer en de schoenen mega snel ontvangen. Dank jullie wel Barefoot and More!

Naaktvoetlopen van het eerste uur

Eigenlijk direct mijn winkel geworden. Ik begon ooit in een barefoot winkel inTilburg Daar was ik warm gedraaid door de enthousiaste eigenaar. Zo is 15 jaar geleden het avontuur begonnen. Ik draag nog steeds de schoenen van toen. Mega goede kwaliteit, die eerste merken. Tja,... later liep ik tegen barefoot&more aan. De founder droeg al jaren geen schoenen. Een diehardblotevoetenloper. Heerlijke tent. Leuke lui. Zo veel te zien en te proberen. Het enige wat ik wel eens mis is de first bf brand: feelmax. Voor de rest .. geweldig. Ik kan niet wachten wanneer de shop voor de 4de keer nóg groter gaat 😄. Je wordt gretig van barefoot.
Online heb ik positieve ervaringen met de service die aangeboden wordt, zoals antwoorden op vragen, een snelle verzending en retournering. In de winkel is mijn ervaring niet positief, zoals; kleine collectie voor kinderen, slecht geholpen doordat de medewerker lang weg bleef met je gestelde vraag en ik niet meer geholpen werd. Dus km maken om naar de winkel toe te gaan was teleurstellend.

Positief verbaasd

De eerste keer in de winkel positief verrast door de goede persoonlijke service en de tijd die ze voor je nemen. Ook het online afhandelen van defecten etc. ben ik enorm tevreden over. De tweede keer in de winkel (op een maandagmiddag) was het toch wat drukker dan ik had verwacht en daarmee de persoonlijke service ook minder, maar je ziet dat de medewerkers hun uiterste best doen toch kwaliteit te leveren.
Ruim assortiment barefoot schoenen. Zelf heb ik sportschoenen gekocht, met platte zool heb je meer stabiliteit bij squats, lunges, deadlifts, etc. Let wel goed op bij het kiezen van de juiste maat, meet vooral de lengte van je voeten! Nog een tip: haal de veters helemaal los, trek de schoenen aan en stik daarna de veters weer vast. Meestal zijn ze anders te strak & smal. Snelle levering.

Erg tevreden

Gemakkelijk te bestellen, snel bezorgd en goeie kwaliteit. Ik had 3 paar schoenen besteld, alleen heb ik blijkbaar te lang gewacht (ong een uurtje) voor ik de bestelling wilde afronden en toen moest ik de items weer opnieuw in mijn winkelwagentje doen. Hierin zou een punt van verbetering kunnen zitten. Maar voor mij niet erg genoeg om de beoordeling te beïnvloeden. Ik zal ze zeker aanraden

Zeer fijne winkel

Altijd een snelle verzending met goede communicatie over de verzending. Voor mij het zoveelste paar barefoot schoenen. Ik word er zeer gelukkig van. De site is goed, de ‘ aanbiedingen’ aantrekkelijk. En vanuit ervaring in de winkel weet ik dat de service, ook met de online bestelde producten, echt heel erg goed is.
Duidelijke productomschrijving & snelle levering Vindt het echt top dat ze zelf de schoenen nog even na meten en niet van de standaard indicaties van het merk zelf uitgaan. Ik heb het nieuwe model van mijn favoriete merk nu een maatje groter besteld en dat bleek precies goed!

Amazing idea needs better execution

Amazing idea, compilation of a product that is difficult to find. Systems in place for online selling, store returns, and a place to try some shoes on before committing. However, it needs better execution (the system of personal advice only works if there is enough staff to take care of each customer, leaving one foot of a shoe model of one size on the shelf requires customers to wait and have to grab the attention of one of the staff to grab their right size, even if they do not have the time/ do not want advice).

Top service

Ik heb ondertussen al een paar keer bij Barefoot and more besteld, telkens had ik een goeie ervaring. De velcro van de schoenen van mijn zoontje, die ik 3 maanden geleden bestelde, loste telkens en er werd me aangeboden ze terug te sturen en nieuwe te bestellen voor het aankoopbedrag. Heel fijne service!
I really love this company. Their classification of the breadth and thickness of the shoes helps me choose my shoes. Their size measurement is always accurate. I never buy a barefoot shoe from another website. Last month, I returned a shoe (I had bought multiple colors to see which i’d like, knowing i’d return one) but something went wrong in mailing the package (due to my mistake while using DHL self-service), so they didn’t receive the return but they paid me back anyway. Keep up the good work!

Antwoord van Barefoot & More

How wonderful to hear that you’re so satisfied. Thank you very much for your lovely review!
Ik ben erg tevreden over deze winkel. Ze hebben een mooi assortiment en leuke acties. Mijn bestelling werd snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Ook de communicatie over de bezorging was duidelijk. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve trailschoenen en sokken!
M O
maria o.
Barefoot&more heeft een zeer goede service, we hadden probleem met de (niet)levering van een pakje, en dat is op een heel fijne manier opgelost, en ook snel, Vind ook de grote collectie van barefootschoeisel heel mooi, vele merken, veel keuze, veel maten op stock,dus zeer tevreden.
M S
Martina S.

Enthousiast!

Ik heb vrijdag een paar schoenen besteld en ze kwamen dinsdag al in Duitsland aan – ondanks de paasvakantie. De schoenen waren goed verpakt en kwamen in perfecte staat aan. Ze zijn perfect, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat Barefoot & More de binnenzolen van hun schoenen dubbel controleert, omdat de maatinformatie van fabrikanten vaak onnauwkeurig is. Ik ben zo blij dat ik Barefoot & More heb gevonden en zal zeker weer bij hen bestellen. Heel erg bedankt!

Winkel en webshop combinatie

Ik ben naar de winkel geweest in Arnhem, wat sowieso een hele leuke stad is. Omdat daar niet alles wat ik gepast had op voorraad was, heb ik het daarna online besteld. Dus ik hoefde niet eens met mijn schoenen te sjouwen ook! En ik weet nu mijn maat in alle merken.

Wrapt Sneaker Women Basalt

Voor mij is deze schoen, (Wrapt Sneaker Women Basalt) wat te stug. Ik had een maand geleden de Merrell Trail Glove 7 gekocht en die is zo comfotabel en soepel dat ik mss wat verwend ben. Het is een kwestie van voorkeur. De wrapt Sneaker lijk wat steviger. Mider belangrijk maar toch... de veters zijn wat te breed zo dat je telkens goed moet opletten of ze nie gedraaid zitten. Maar zeker, tot besluit een goede schoen!

Antwoord van Barefoot & More

Bedankt voor je uitgebreide review! Leuk om te horen dat je ondanks je voorkeur voor een soepelere schoen toch positief bent over de Wrapt Sneaker 🙂 Het klopt inderdaad dat de pasvorm en het gevoel van een schoen erg persoonlijk zijn. De Wrapt Sneaker is inderdaad wat steviger opgebouwd dan de Trail Glove 7, waardoor deze voor sommige voeten anders aanvoelt. Fijn dat je dit verschil zo duidelijk benoemt. In ieder geval veel draagplezier gewenst!
Products dat ik besteld heb is goed.wat mijn verbaasde is dat mijn broer, die het zelfde heeft besteld, het in een brievenbuspakketje heeft ontvangen en ik in een grote doos die ik op moest halen in een andere plaats bij een pakket service. In mij woonplaats zijn diverse pakketservice ophaalpunten. Mijn vraag is "hoe kan dit". Met vriendelijke groet, Andrea
Fijne service, goed advies, rustig alle tijd om te passen en heel veel keuze uit goeie merken. Ik vond het vooral fijn dat door één medewerker meerdere klanten tegelijkertijd werden geholpen, zodat je én niet heel erg lang hoefde te wachten op hulp én tussendoor lekker rustig op je gemak kon passen en uitproberen zonder druk of haast.

Antwoord van Barefoot & More

Bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat je zo tevreden bent!

Valt klein en smal

Met grote tevredenheid gebruik ik al 3 paar barefoot schoenen. Dit keer heb ik een paar prachtige warme winterlaarzen teruggestuurd, omdat ze te klein, te smal zijn voor mijn voeten. Het is ook een ander merk dan ik gewend ben, dus goed om te weten dat de maatvoering per merk verschillend kan zijn.

Antwoord van Barefoot & More

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je al zoveel plezier hebt van je barefoot schoenen. Het klopt inderdaad dat de pasvorm per merk kan verschillen. Daarom proberen we dit op onze productpagina's zo duidelijk mogelijk weer te geven met onze maattabellen en kenmerken van de pasvorm. Toch blijft het soms lastig om dit vooraf helemaal goed in te schatten. Vaak merk je na verloop van tijd steeds beter welke voetvorm je hebt en welke merken daar het beste bij aansluiten. Mocht je in de toekomst vragen hebben over de pasvorm, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met je mee.
I G
Ine G.

Koel is COOL! Na bestellen snel in huis

Na bestellen snel in huis. Ze zijn nog leuker dan ik verwachtte.. Op de site leken ze ietwat robuuster. In mijn optiek zien er juist lichter uit. Ze voelen ook licht.. Mooie afgewerkt en het voetbed is hetzelfde als mijn 2 voorgaande paren Koel. Blij mee. Koel is Cool!