Barefoot & More

18.947 reviews in totaal   5.803 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over het brede en diverse aanbod aan schoenen en accessoires, waardoor er altijd iets passends te vinden is. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak geprezen. De kwaliteit van de schoenen wordt als uitstekend ervaren, met veel aandacht voor comfort, duurzaamheid en goede materialen. Het goed kunnen bepalen van de juiste maat en pasvorm dankzij uitgebreide maattabellen en persoonlijke tips wordt zeer gewaardeerd. De website is overzichtelijk en informatief, met duidelijke maten en handige filters. Retourneren verloopt doorgaans eenvoudig en snel. Zowel de klantenservice als de medewerkers worden meestal als vriendelijk, deskundig en behulpzaam omschreven. Sommige klanten merken op dat er af en toe vertragingen bij de levering voorkomen. Er zijn sporadisch technische verbeterpunten voor de website genoemd. Ook geven enkele klanten aan dat de retourkosten en verwerkingstijd van retouren beter kunnen. Bij drukte kan de persoonlijke begeleiding van de medewerkers soms aandachtspunten vertonen. Enkele reviews wijzen op verbeterpunten bij de klantenservice.

ReviewsBarefoot & More

L J
Linda J.

Fijn bedrijf met winkel en webshop waar je prima kunt shoppen

De website is overzichtelijk en geeft naast goede filteropties om te zoeken ook veel nuttige en bruikbare informatie. Vooral fijn als de fysieke winkel niet in de buurt is en je toch graag schoenen wilt bestellen met zoveel mogelijk tips om een goede keus te maken. Ook voor algemene informatie over barefoot schoenen en lopen is de website erg prettig.

Goede professionele en vriendelijke hulp

Veel variatie in schoenen. Vroeger was de keuze nog beperkt. Nu zijn er steeds meer modellen. Personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. En levering van online bestelde schoenen is snel. Enig minpuntje is dat je soms lang aan het wachten bent als het druk is. Maar het is mooi om te zien hoeveel mensen blote voeten schoenen willen proberen!

Snelle terugbetaling

Schoenen besteld, maar na 2 dagen een mail dat ze, net na mijn bestelling, in de winkel waren verkocht en nu niet meer op voorraad waren. Het geld werd dezelfde dag teruggestort. Heldere uitleg en snelle terugbetaling. Jammer dat de schoenen er niet meer waren, maar erg tevreden over de afhandeling.
Overzichtelijke site, snel vinden wat je zoekt, makkelijk af te rekenen, ruim assortiment voor breed publiek. 9-10 keer mijn interesse valt op schoeisel wat mijn interesse trekt, is het uitverkocht of niet in mijn maat. Na bestelling en uiteindelijk op de mat duurde ook wel even, maar goed geduld is een schone zaak, zeker in deze tijd wat al gehaaid gaat en niemand meer geduld heeft. Til ik daar niet zwaar aan. Voor mij een dikke 8+, afgelopen 7 jaar afwisselend lopend op de vibrams 2 paar verder, zeer tevreden, en volgende paar met wat geduld weer hier zou aanschaffen.

Heel blij met m’n Groundies

Hele fijne klantenservice, staan altijd voor je klaar👍🏻 Snel geleverd Goede retour mogelijkheden, ik bestel meestal meerdere paren en zoek de fijnste uit, de rest gaat retour. Daar moet je wel voor betalen maar dat vind ik niet meer dan logisch. We wonen in Friesland dus even op en neer rijden is veel duurder. Dat doen we wel af entoe maar dat lukt niet altijd. Enige verbeterpuntje zou zijn dat je op de website eigenlijk niet op maat kunt zoeken, dan zou de website nog fijner zijn

Alles top, assortiment en klantenservice!

Prachtig en uitgebreid barefootassortiment en een bijzonder vriendelijke, vakkundige en meedenkende klantenservice, niet alleen in de 'echte' winkel maar ook bij de webshop. Goed verzorgde en snelle verzending. Ik koop/bestel mijn barefootschoenen alleen maar hier, heel blij mee

Antwoord van Barefoot & More

Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, de klantenservice en de snelle en zorgvuldige verzending. We doen ons best om zowel in de winkel als online dezelfde service en aandacht te bieden, dus het is extra leuk om te lezen dat dit zo wordt ervaren. Dank je wel voor je vertrouwen en dat je ons jouw vaste adres voor barefoot schoenen hebt gemaakt. Heel veel draagplezier en graag tot de volgende keer!

Vibram FiveFingers Spyridon EVO

Als vervanging voor mijn oude en versleten Vibram FiveFingers Spyridon MR Elite heb ik een nieuw paar FiveFingers gekocht bij Barefoot & More. Aan de hand van de overzichtelijke en informatieve website is de keuze gevallen op een paar Vibram FiveFingers Spyridon EVO. Zondag's besteld en dinsdag in huis. Ondertussen heb ik aantal trailruns gemaakt met m'n EVO's ... en ik ben heel erg tevreden. Echt top!

Geweldig!

Duurzaam (materialen), gebruiksvriendelijk (aan- en uitdoen incl wat rechts/links is, pasmaat karton om te meten wanneer schoenen te klein worden), kleurrijk en soepel (kids rennen hiermee meer dan met anders schoenen!). Mooie aanbieding, maar blauwe beren schoenen maat 25 had niet zoals op website beren plaatje op voetenbed (op binnenkant van middenstuk, kind vond het prima). Zal zeker weer bestellen.
Ik heb gebeld omdat de verkeerde schoenen besteld waren.Ben vriendelijk geholen,kon ze meteen niet aan pakken van de postbode,zoals uitgelegd en ze zijn retour.Ik kreeg een mail van dezelfde mevrouw voor uitleg als het niet gelukt zou zijn en se heeft gezegd welke schoenen nog in de goede maat er waren met voering dus die heb ik kunnen bestellen en die heb ik nu.Heel fijn allemaal,dankuwel mevrouw.

Vivobarefoots magna forest esc

Ik heb na advies van barefoot and more twee paar barefoots besteld met de hulp van Billink. Dit is eveneens aan te raden. Had de schoenen binnen 2 dagen in huis. Gelijk beide setjes gepast en helaas 1 paar retour gezonden dezelfde dag. Heb de vivobarefoots magna forest esc gehouden. Had deze schoenen jaren eerder moeten aanschaffen. Als de billink sessie is verwerkt ga ik nog een setje bestellen.

Goede service!

Snelle levering, makkelijk retour systeem. Zo kan je uit het ruime aanbod rustig een keuze maken. Na een eerste bestelling had ik toch nog wat twijfels en heb ik een tweede bestelling geplaatst. Uiteindelijk kon ik van beide bestellingen 1 combinatie maken voor de retourzending.

Goede service

Van één paar schoenen dat ik had besteld, bleek het laatste paar in de winkel te staan en daardoor al gepast. Dat was een heel klein beetje zichtbaar. Voordat ze de bestelling verzonden, kreeg ik een mail met deze mededeling en het aanbod van gratis retourneren of een korting als ik ze hield. Dat vond ik heel netjes.

Mooi en uitgebreid aanbod

De aanduiding van breedte in de schoen en dikte van de zool heeft echt geholpen bij mijn keuze. Ook de aanduiding van de lengte in de schoen en hoeveel extra je moet rekenen is waardevol. Mooi en uitgebreid aanbod, ik zou meteen een tweede paar kunnen bestellen.

Leuke schoenen en veel keuze

Leuke schoenen! Veel keuze. Zo fijn dat barefoot groter geworden is. Uitkomst bij mortons neuroma en sciatica klachten. Alleen jammer dat ze geen Klarna aanbieden, want vooral als je pijn & moeilijke voeten hebt, moet je soms erg veel maten en modellen bestellen voordat je iets vindt wat past. Meer achteraf betalen opties zouden fijn zijn (dat billink oid wat ze hebben werkt voor mij totaal niet). Retour verwerking duurt ook wat lang.

Fijne sandalen voor mijn lastige voeten

Ik heb de sandalen online gezien en goed bekeken. Ik dacht dat deze wel lekker zouden kunnen zitten aan mijn moeilijke voeten. En dat bleek het geval. De bestelling plaatsen ging vlot en zo ook de levering. Het is altijd prettig winkelen (online of in de fysieke winkel) bij barefoot and more.
Fantastische schoenen. Ik heb 4 jaar lang last van mijn voeten (van hallux valgus, platte voeten, niet goede genezen enkel). Verschillende veel duurdere schoenen gekocht, specialist bezocht, niks gewerkt. Op advies van mijn nieuw medisch instructeur heb ik barefoot (vibram five fingers) schoenen gekocht, beviel zo goed dat ik een week later nog een paar (ander model) gekocht. Ik ben heel tevreden hiermee, had ik dit eerder aangeschaft, met deze schoenen heb ik zelf geen probleem met hardlopen, jaaaa, na jaren ben ik weer begonnen dankzij deze schoenen.

Supersnel verzonden en ook terugsturen ging soepel

Ik bestelde de sandalen en ze werden razendsnel verzonden. Helaas had ik de eerste keer een verkeerde maat door eigen verwarring (Ik had een foutje gemaakt in de omrekening van Male naar Female maat, extra goed checken dus wat er bij de schoenen genoteerd staat!!) maar beide bestellingen had ik de volgende dag meteen in huis. Nu al zin om de sandalen te gaan dragen! Hoe ze zich houden zal later blijken :)
Mijn bestelling kwam in zeer goede staat aan. Ook werd het snel bezorgd. Bovendien zijn de schoenen echt geweldig. Zitten héérlijk! Ik zou wel graag schoenen zien die volledig van natuurlijk materiaal gemaakt zijn, en dus geen synthetische tussenlaag of synthetische zool hebben. Misschien iets voor de toekomst.
Al paar keer schoenen besteld, goede informatie op de website en maten tabel die ze zelf hebben ontwikkeld zodat het voor een online klant makkelijker was om een keuze te maken. Ook in een oogopslag te zien hoe breed het voetbed is. Had eerder kennis moeten maken met deze winkel en barefoot schoenen, al zoveel miskleunen gekocht in het verleden en nu eindelijk pijnvrij lopen en wandelen. Ook zeer snel verzonden, vaak de volgende dag al geleverd!
De hallux valgus zal er niet mee verdwijnen met het dragen van deze fijne schoenen. Maar door de breedte, heb je geen pijn meer aan de grote teen(knobbel).Ook door de soepele zool worden je voetspieren steeds getraind tijdens het lopen. Wat, denk ik, verdere scheefgroei tegengaat. Mijn dure aangepaste zooltjes draag ik niet meer.