22 okt. 2023
Omdat ik last kreeg onder mijn rechterhiel (vermoedelijk combinatie extreem holle voeten en leeftijd) zooltjes besteld. Ik draag ze in mijn (nieuwe) hardloopschoenen en merk duidelijk verbetering. Laatst zelfs een wandeltocht van 30 km. gemaakt zonder enige last. Ik ben fan!
Beoordelingen voor pedimarkt.nl
14 nov. 2023
Fijn apparaat, ik dacht eerst dat de 12000 toeren te langzaam zouden zijn, er zijn er ook die 35000 toeren draaien, maar totaal niet nodig. Ik hoop dat de motor zo sterk blijf, mijn vorige ging de werd de kracht steeds minder
15 nov. 2023
Bedankt voor het delen van je mening over onze 12000 RPM motor, we waarderen je feedback!
We hopen dat fit product de tand des tijds zullen doorstaan.
Na belazerd te zijn door Chinese troep Pedimart gevonden!
Na belazerd te zijn door Chinese troep, Pedimarkt ontdekt.
Dit is een correct bedrijf, goede kwaliteit, snelle levering, goede begeleiding bij het zoeken naar de juiste sok voor neuropathie.
13 nov. 2023
Vlotte levering, niet oververpakt. Goede producten. De werkschoenen werde ook goedgekeurd door mijn podoloog.sokke zeer comfortabel.
13 nov. 2023
Fijn om te lezen dat je de artikelen zonder al te veel verpakking hebt ontvangen en dat de producten aan je verwachtingen voldeden. We zijn vooral blij om te horen dat de werkschoenen zijn goedgekeurd door je podoloog en we hopen dat de sokken je comfort bieden. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring met ons!
19 nov. 2023
Fijne compressiekousen zakken niet af en blijven na het wassen en zelfs in de droger mooi en goed
Antwoord van pedimarkt.nl
Bedankt voor uw mooie review. Fijn te horen dat u tevreden bent over de compressiekousen. Wensen u nog veel draag plezier!
3 nov. 2023
Pantoffels zijn van goede kwaliteit, precies zoals ik verwacht had, zitten heel goed, dankjewel
6 nov. 2023
Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze pantoffels!
Snelle verzending.
Snelle retournering van betaald bedrag. Super.
9 nov. 2023
Prima en snelle levering zooltjes die tot nu toe goed bevallen.
10 nov. 2023
Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u de bestelling snel ontvangen heeft en de zolen u goed bevallen. Wij wensen u nog veel draaggemak van deze zolen.
Alles is goed gegaan, dus geen verdere inspanningen nodig.
10 nov. 2023
Bedankt voor uw review. Fijn dat alles goed gegaan is.
Snelle verzending en goede kwaliteit!
De snelle levering ,en nog bedankt.
15 nov. 2023
Kwam niet op de dag dat was gemeld !
17 nov. 2023
Dank je wel voor je beoordeling. Heel vervelend om te lezen dat het pakket niet op tijd kwam.
Helaas komt dit door de werkwijze van pakketbezorgdienst.
De pakketten gaan in het sorteercentrum alvast door de afleverscan om de postbezorgers te ontlasten.
Daadwerkelijke bezorging van pakketten geschiedt meestal binnen 2 bezorgdagen na de vermelden datum.
Bij ons geldt nog steeds dat bestellingen die vóór 16 uur worden geplaatst nog dezelfde dag worden verzonden.
Nogmaals onze excuses voor de vertraagde bezorging.
We waarderen je vriendelijke woorden over de juiste verpakking en snelle levering. Nogmaals bedankt voor je feedback!
snelle levering, goed product
13 nov. 2023
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je ons product goed vond en de snelle levering kon waarderen.
18 nov. 2023
Antwoord van pedimarkt.nl
Bedankt voor uw 5-sterren review!
11 nov. 2023
13 nov. 2023
Bedankt voor de 5/5 beoordeling! We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen.
5 nov. 2023
10 nov. 2023
Bedankt voor uw 5-sterren review.
22 okt. 2023
23 okt. 2023
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je onze inlegzolen nuttig vond voor het verbeteren van je voetervaring.
We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je gedachten met ons te delen.
27 okt. 2023
Goed gegaan, uiteindelijk !
Niet echt iets, denken we…
We kregen alleen veel momenten,
te horen dat het pakje bezorgd was
en het was absoluut niet bezorgd,
vergissing waarschijnlijk van de post.nl….
27 okt. 2023
Bedankt voor het delen van je feedback over je ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat de bezorging anders ging dan wat je van ons gewend bent. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn.
Bij Pedimarkt streven we er altijd naar om de best mogelijke klantenservice te bieden. We zijn er trots op dat we producten snel en efficiënt kunnen leveren. Maar, zoals bij elk bezorgsysteem, kunnen er onderweg soms miscommunicaties of fouten worden gemaakt.
Nogmaals bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht!
20 okt. 2023
Ik vroeg me altijd af waarom ik zo’n last kreeg van mijn voeten bij nieuwe sokken. Nu weet ik het pas. Waren geen diabetes sokken. Ze zitten geweldig en knellen niet.
23 okt. 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze sokken te beoordelen!
We zijn blij dat je nu diabetessokken die niet knellen of ongemak veroorzaken, hebt gevonden.
Nogmaals bedankt!
Geïmporteerde beoordelingen