pedimarkt.nl- Logo - Beoordelingen

pedimarkt.nl
Beoordelingen:

166 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.365 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
pedimarkt.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na belazerd te zijn door Chinese troep, Pedimarkt ontdekt. Dit is een correct bedrijf, goede kwaliteit, snelle levering, goede begeleiding bij het zoeken naar de juiste sok voor neuropathie.

de meest kritische beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks de maat L dat staat voor maat 44-48 en mijn schoenmaat is 45 is het een heel klein sokje en moeilijk aan te trekken en knelde hevig. Wilde vervolgens de bestelling terug sturen ,werd my na telefonische navrage medegedeeld dat het niet meer als retourzending wordt geaccepteerd ondanks keurig verpakt en geheel schoon. Het moet precies zijn zoalszij willen. Dus...heb 2 sokken die niet passen plus 20 euro kwijt, Daar word je echt niet vrolijk van.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor pedimarkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets aan alle verpakkingen doen. Wat ik besteld had zat al in veet te grote dozen. Dat hebben jullie ook nog eens in een grote doos gestopt met veel papier. Had beter gekund. K
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
25 mrt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen het dat je onze focus op verpakkingen hebt opgemerkt en het spijt ons om te horen dat het in dit geval geen ideale situatie was. Bij Pedimarkt streven we er altijd naar om onze producten zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te verzenden. Nogmaals bedankt voor je feedback.
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne klompen

Ik had even mailcontact over mijn bestelling: vriendelijk en snel antwoord gekregen. Verder bevallen de klompen die ik had besteld prima!
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
25 mrt 2024
We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice en dat je blij bent met je aankoop. Dank je wel voor je feedback.
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima retour beleid, alles verliep vlot....en niet geheel onbelangrijk de werkschoenen zitten fantastisch.
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
28 mrt 2024
We zijn zo blij om te horen dat de levering snel was, dat ons retourbeleid pirma is en dat je de werkschoenen fantastisch vindt. Dank je wel dat je de tijd nam onze service en producten te beoordelen.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersbel geleverd prachtige kleurige vrolijke kousen die gied steunen Geen gezwollen voeten meer
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
8 uur geleden
Heel erg bedankt voor je lovende recensie! We vinden het geweldig dat je onze kleurrijke en vrolijke sokken mooi vindt en waarderen het dat ze je voeten ondersteunen.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer snelle bestelling

Zeer snelle bestelling. Goed van pasvorm iets te strak verder priema.
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
8 uur geleden
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback over je bestelling te delen. We zijn blij dat je een snelle ervaring had en dat de pasvorm bijna perfect was.
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service, aardige kundige mensen en snelle, keurige levering.
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
5 apr 2024
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden was over de service, het deskundige personeel en de snelle levering. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!
JR
Joan R.
Diemen
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kousen met ook kleuren in grote maat. Zeer snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
11 dagen geleden
Heel erg bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je genoten hebt van onze ruime keuze aan kleurrijke sokken in grotere maten.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede schoen al valt grijze kleur erg licht uit
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de schoen. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de exacte kleur over te brengen op een computerbeeldscherm. We proberen altijd zo nauwkeurig mogelijk te zijn in onze product weergaven, maar soms kunnen variaties optreden vanwege verschillende scherminstellingen. Mocht je in de toekomst vragen hebben over kleuren of andere details, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
ruime keuze, goede prijs, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
3 apr 2024
Bedankt voor de geweldige recensie. We waarderen de positieve feedback enorm en zijn blij dat je onze selectie producten uitgebreid, onze prijzen goed en de levering snel vond.
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pedicureset snel geleverd en werkt prima
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
27 mrt 2024
We zijn blij te horen dat je Pedicureset snel geleverd is en goed werkt. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten!
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima schoenen, zeker icm inlegzooltjes
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
5 apr 2024
Bedankt voor de recensie! We zijn zo blij om te horen dat je je schoenen en inlegzolen u zo bevallen.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel, duidelijk uitgelegd.
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
8 uur geleden
Heel erg bedankt voor de lieve woorden over onze winkel. We zijn erg blij om te horen dat onze uitleg duidelijk en nuttig was.
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
25 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat de levering snel was en het product als van goede kwaliteit wordt ervaren.
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
3 apr 2024
Heel erg bedankt voor je geweldige recensie. We zijn zo blij om te horen dat je een snelle levering had en dat de verpakking aan je eisen voldeed.
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon 1 product retourneren.
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
28 mrt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen.
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
11 dagen geleden
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je de levering als goed en snel hebt ervaren.
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
3 apr 2024
Heel erg bedankt voor je recensie!
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goed is goed
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te horen dat je ons product goed vond.
NV
Nicole v.
's-Hertogenbosch
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima!
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
3 apr 2024
Hartelijk dank voor je beoordeling.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van pedimarkt.nl
8 uur geleden
Bedankt voor je beoordeling. We waarderen de 4/5 beoordeling en we zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met winkelen bij ons.