Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van hun bestelling. De meerderheid prijst de goede kwaliteit en het comfort van de producten. Ook wordt de klantenservice als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren. De website en het bestelproces worden als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd en zijn retourzendingen en het afhandelen van fouten snel en soepel verlopen. Sommige klanten merken op dat de prijzen aan de hoge kant zijn of dat de verzendkosten als een minpunt worden ervaren. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over mogelijke verbeteringen aan de website.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewspedimarkt.nl
Snelle levering en redelijk goed product.
Voor mij had er geen handnagels verzorging bij gehoeven. Dat heb ik niet begrepen toen ik het bestelde.
De schuurelementen zijn wel kleiner in omvang dan dat ik gewend ben van jullie vorige product wat alleen voor de voeten was.
Dat valt tegen.
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 4 sterren review en het delen van uw ervaring.
Wij proberen onze Promed-apparaten altijd als een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden, zodat ze voor iedereen en voor diverse behandelingen (zowel hand- als voetverzorging) direct geschikt zijn.
Voor zover bekend zijn de afmetingen van de opzetstukken niet gewijzigd. Zou u ons kunnen laten weten welk specifiek product u voorheen bij ons heeft besteld? Dan kunnen we met u meekijken.
Solide verpakking, een vakje met hulpmiddelen is leeg . Weet niet waarvoor pakje met bruine dingen gebruikt. Kunnen worden. Ik zie helaas niet hoe het snoer met stekker makkelijk opgeborgen in de doos past. Ik wil daarom niet uitsluiten om alles terug te sturen.
Efficiënte verwerking en bezorging
Bestellen op een prima website, verwerking van mijn bestelling en de snelheid....uitstekend. Het geleverde ziet er mooi uit maar ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om het te gebruiken. Daar kan ik dus nog niets over zeggen. Maar aangezien de reviews heel goed waren komt dat ook wel goed.
Antwoord van pedimarkt.nl
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen en de levering uitstekend zijn verlopen. We hopen dat het product straks net zo goed bevalt zodra u het in gebruik neemt. Mocht u later nog feedback hebben, dan horen we dat graag!
Ik draag zelf al jaren de schoenen van Pedimarkt,en heb ze nu binnen gekregen voor mijn vriend,en alles is heel vlot verlopen,ook bij het bestellen en het leveren,ik hoop dat hij er ook veel genot van gaat hebben,want hij staat ook 14 uur per dag op zijn schoenen,en dit is echt wat hij nodig heeft,
Ik vind at alles goed is gegaan ,en dat er voor mij niets moet veranderen,ik ben er heel tevreden over
Antwoord van pedimarkt.nl
Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent! Hopelijk geniet je vriend net zoveel van de schoenen als jij. Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback!
Prima online winkel voetproducten
Ruim en gevarieerd assortiment voor voetproducten. Zelf nogal wat voetproblemen en deze winkel heeft diverse en allerlei producten voor voetverzorging dus al redenen om daar regelmatig te kijken om een of meerdere artikelen te kopen.
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat ons assortiment u helpt bij uw voetverzorging. We doen ons best om een gevarieerd aanbod te bieden.
Goede reminders, mooi verzonden en precies als de omschrijving, makkelijk retour en nieuwe kunnen bestellen
Wat betreft de schoen ziet er perfect uit. Loopt fijn met extra bandje wat zorgt voor betere grip.
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren review, fijn te lezen dat de schoenen zo goed bevallen!
Heel snel en netjes verzonden.
De sokken zijn super en werken echt !
Ze zijn aan de prijs maar is het waard
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring. Fijn te lezen dat de sokken zo goed bevallen!
Snelle service
Had al een poos een apparaatje en wilde opzetstukken vervangen, even internet op, bestellen en geregeld, binnen één dag, prima!
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 4 sterren review en het delen van uw ervaring!
Mijn nieuwe compressiesokken zijn geweldig ! Nog maar weinig neuralgiepijn nu ! Top 👍
Goede sokken.
De sokken die ik besteld heb hebben een goede pasvorm. Ze voelen comfortabel aan omdat er geen naden zijn.Het contact met Pedimarkt verliep vlot , evenals de levering
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 4 sterren review. Fijn te lezen dat de sokken, het contact, en de levering u goed zijn bevallen!
Snelle service, de afbeelding zien er net zoals op de website uit, antislip klopt
Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!
Supersnelle verzending en afhandeling van retour.
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren review!
In de eerste instantie waren mijn maat schoenen uitverkocht.
Maar een dag later kreeg ik bericht dat ze toch nog konden leveren!!
Daarom zeer tevreden,ga zo door!!
Toegankelijkheid / gebruiksgemak vd. site
Scherp kijken naar jullie prijzen, en zeker naar de verzendkosten, dat kan m.i. veel beter. Dit betreft (vaak) een steeds groter wordende doelgroep die helaas niet zoveel te besteden hebben, voor hun problemen....... maar vaak nergens anders terecht kunnen 😥
Antwoord van pedimarkt.nl
Bedankt voor uw feedback!
We waarderen uw input enorm en blijven ons best doen om het voor onze klanten zo fijn en betaalbaar mogelijk te maken.
snelle levering
en het verzend pakket zag er keurig uit
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 4 sterren review! Fijn te lezen dat de levering snel was.
Supersnelle levering.
De bestelling werd zeer snel uitgevoerd en verzonden. Alleen jammer dat het brievenbuspakje niet door onze brievenbus kon. Het was wel mooi plat maar net iets te hoog.
De bestelde sokken zitten goed.
Antwoord van pedimarkt.nl
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de bestelling snel binnen was en de sokken goed zitten. Ons brievenbuspakket voldoet aan de standaardafmetingen; Helaas kan het soms per brievenbus iets verschillen.
Pedimarkt levert snel
Wij zijn heel tevreden ove Pedimarkt. Ik vind wel dat de compressisokjes wel iets hoger mochten zijn. Anders vallen ze goed mee.
Antwoord van pedimarkt.nl
Dank voor de 5 sterren review en uw feedback!
Na heel veel zoeken en tal van revieuws gelezen v goede merken uiteindelijk deze pedicure/manicure set gekocht vh merk promed emotion gekocht ben zeer tevreden had het eerder moeten doen dit is waar voor je geld
Antwoord van pedimarkt.nl
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat u na veel zoeken uiteindelijk bij de Promed Emotion set bent uitgekomen en er zo tevreden over bent. Geweldig om te horen dat het echt waar voor uw geld is. Veel plezier met uw aankoop!
Doen wat ze moeten doen
Speciale sokken besteld voor neuropathie, snel geleverd 💪👍
Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!
Hele snelle levering, voor een voor mij super product.
Antwoord van pedimarkt.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren review! Fijn te lezen dat het product u goed bevalt.