9 mei 2023
Duurde even voor het verzonden werd.
Daarna ging het snel, keurig verpakt.
Helaas moest de bestelling retour omdat de schoenen niet pasten.
Afhandeling van het retour ging supersnel.
pakket is verstuurd via Postnl. We hadden expliciet erbij vermeld dat het pakket afgeleverd moest worden bij het appartement omdat de gebruiker slecht ter been is. De hele middag is er iemand thuis geweest, toch stuurt Postnl een mail dat er niemand thuis was en het pakket (vele kilometers verder) kan worden opgehaald.
De kosten voor verzending zijn dus ten onrechte in rekening gebracht en we hebben het uiteindelijk zelf moeten ophalen. Aan Wolky de opdracht om de door hen geselecteerde bezorgservice hierop aan te spreken!
Loop al jaren op Wolky vanwege pasvorm en de uitstraling past van een flink aantal modellen bij mij.
Jammer van de bijdrage in de verzendkosten, ook al is het de helft van de werkelijke kosten, voelt niet vriendschappelijk. Maar ik blijf Wolky wel trouw!
Antwoord van wolkyshop.com
Fijn om te horen mevrouw! Dank voor de mooie beoordeling.
29 aug. 2023
Snelle service, leuke schoenen
Met mijn hoge wreef en brede voet is het niet altijd makkelijk om goede schoenen te vinden. Gelukkig heeft Wolky ook breedtematen en genoeg keuze uit leuke schoenen. En daarbij snel geleverd!
30 aug. 2023
uitstekende webshop
Uitstekende webshop met goede kwaliteitsvolle schoenen.
Enorme keuze uit modellen, kleuren, ...
Goede pasvorm, vlotte levering en bij problemen word je vlug geholpen
De schoenen zijn goed voor voeten met problemen
De schoenen zijn goed voor voeten met problemen,maar de onderzool wordt snel versleten, en na korte tijd worden weid ,voor dure schoenen moet langer goed blijven
Onterechte bangmakerij
Die stomme mails over verzekeren van je aankopen terwijl verkoper daarvoor verantwoordelijk is kunnen beter achterwege gelaten worden. Die zijn echt niet ok.
Antwoord van wolkyshop.com
Deze berichten zijn niet van Wolkyshop afkomstig, en u hoeft zich als klant van Wolkyshop geen zorgen te maken. Wij voelen ons ten allen tijde verantwoordelijk voor uw bestelling. Groeten Team Wolkyshop
Vooral het telefonisch contact is uitstekend, echt vrouwen die heel vriendelijk met je meedenken en ook meteen een oplossing gaan bedenken. Chapeau!
Hartelijk dank voor dit mooie compliment. Groeten Team Wolkyshop
Geïmporteerde beoordelingen