Certificaat voor wolkyshop.com

No. X1AC215D7EB87CFA1BB42938B12799B7D
 

Geldig vanaf
19-10-2018
Geldig tot
18-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wolkyshop.com



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 230 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-07-2018.
In totaal heeft wolkyshop.com al 7.450 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Laarsjes besteld en betaald. Krijg ik een paar dagen later een mail dat het niet meer leverbaar is en dat er geen geschikt alternatief product is. Nu hopen dat mijn geld terug gestort word.
Erg jammer, de site gaf nog wel voorraad aan bij bestellen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
het pakket is bij de buren af gegeven terwijl wij thuis waren,op de doos stond niet bij buren afleveren duidelijk nee op doos.was niet prettig voor ons omdat wij al 18 jaar geen kontakt met buren hebben.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Mooie laarsjes, staan erg charmant
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Alles zoals verwacht gelopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Besteld maar achteraf mijn maat niet meer leverbaar. Geld snel terug gestort gekregen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
kunnen jullie niet vermelden of de schoen in kwestie breed is of smal. Ik heb 39 met een smalle voet en ze vallen toch een beetje smaller uit als ik verwacht had maar het gaat juist, kan alleen geen dikke sokken aandoen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
ze zitten als een handschoen om je voeten en lopen heerlijk ook voor bredere voeten. bij een hoge wreef gaat het aantrekken wel wat moeizamer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
17-01-2019
juiste product netjes op tijd bezorgd op het juiste adres.
Schoenen zitten prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
alle goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Heel correct met op de hoogte houden van je pakket en wordt netjes afgeleverd zoals de mails zeggen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Keileuke schoenen voor een goede prijs..(eigenlijk te duur maar voor dit merk van leer te doen)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Alles goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Levering snel. Had twee maten besteld. Ideaal dat paar dat niet past, thuis wordt opgehaald.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
13-01-2019
Alles prima verlopen, niets mis gegaan, prima uitleg en informatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
13-01-2019
alles tip-top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
Mailtje gehad over dat de levering iets later zou zijn alsnog vrij snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
12-01-2019
Alles uitstekend verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
12-01-2019
Heerlijke schoenen, fijne kwaliteit. Ze lopen meteen alsof je ze al jaren hebt. Service en levering ook prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
Fijne laarsjes, waar goed mijn steunzolen in passen.
Had graag een hogere schachthoogte gehad, maar én zwart én losse zool én maat 43 én hogere schachthoogte is helaas (nog) niet vindbaar voor mij.
5.00
Uitstekend

wolkyshop.com antwoordt: 17-01-2019
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Op onze website staat een model, mét een hogere schachthoogte,uit dezelfde collectie als de door u bestelde 04438 Murray CW. Het gaat om de 04433 Belmore. Deze is op voorraad in 20000 zwart leer in maat 43. Wij zijn benieuwd wat u van deze laars vindt Groeten Klantenservice Wolkyshop

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
12-01-2019
Op een schraal van 1 op 10 een 8....
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
11-01-2019
Alles is goed verlopen.8
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
11-01-2019
Het heeft langer geduurd dan normaal
Is niet helemaal juist te beoordelen door de feestdagen
Schoenen moesten ookuit Duitsland komen
Wel een mail daarover gekregen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
11-01-2019
De dag van levering kwam niet overeen met de vermelding in de mail. Verder super tevreden. Wat een fijne en kwalitatief goede schoenen. Ik was binnen een week van mijn hielspoor af. Echt klasse Rapportcijfer 10
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
10-01-2019
klantvriendelijk en goede service en kwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
Snelle verzending alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
20-12-2018
10-01-2019
Snel en goed f
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
10-01-2019
Snel geleverd en mooie schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
Het product voldeed niet aan onze verwachting en wilde het retour sturen en dat ging niet zo gemakkelijk.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
20-12-2018
07-01-2019
Ik wil geen toelichting geven
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
07-01-2019
Levering slecht, omdat het product niet geleverd kan worden. Product is heel goed; het was het derde paar dat ik besteld had. Service slecht; op de site stond dat maat 38 nog geleverd kon worden.
5.00
Uitstekend

wolkyshop.com antwoordt: 10-01-2019
Geachte mevrouw, het spijt ons dat u uw bestelling niet heeft mogen ontvangen. Het betrof een laatste paar welke ten tijde van uw bestelling in de winkel is verkocht. Daarom heeft u een bericht ontvangen dat het niet meer voorradig is. Onze excuses dat wij u hebben moeten teleurstellen.Wij zullen contact met u opnemen om met u te kijken naar een passend alternatief. Klantenservice Wolkyshop

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
07-01-2019
Het ontvangen product gaat vandaag retour. 7
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
Ik had 4 paar schoenen besteld. Ik kreeg 3 paar. Ik heb 2 keer gevraagd hoe het nu met het vierde paar zat. Uiteindelijk hoorde ik dat ze er niet waren. Dit vond ik een beetje vreemd want een dag ervoor kon je ze nog bestellen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
De schoenen passen prima, we hebben deze ervaring al jaren Goede service,
Dank u wel hiervoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
05-01-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
05-01-2019
Directe levering gratis ophalen aan huis
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
05-01-2019
Altijd snelle levering en goede service. En geen fijner merk schoenen
5.00
Uitstekend

wolkyshop.com

wolkyshop.com werd op 19-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
info@wolkyshop.com
wolkyshop.com
Winkel-exploitant
Dipof B.V.
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wolkyshop.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.