Certificaat voor wolkyshop.com

No. X1AC215D7EB87CFA1BB42938B12799B7D
 

Geldig vanaf
19-10-2018
Geldig tot
18-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wolkyshop.com



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 618 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-07-2018.
In totaal heeft wolkyshop.com al 7.838 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
10 .Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Snelle levering en keurig verpakte
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
31-03-2019
20-05-2019
Wolkyshop komt zijn beloftes na. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
Op de site werden witte sneakers omschreven. Toen ik ze thuis aantrof, waren het grijze ipv wit.
2.00
Matig

wolkyshop.com antwoordt: 21-05-2019
Beste mevrouw, bedankt voor uw reactie. Wij hebben het nagevraagd en het klopt dat deze witte schoen een metallic-achtige glas heeft. Hierdoor oogt de schoen inderdaad lichtgrijs. Wij gaan dit direct aanpassen op de website. Onze excuses voor de verwarring. Met vriendelijke groeten Team Wolkyshop.

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
Klein verschil in aanzetten bandjes tussen de ene en de andere sandaal.
Daardoor verschil in pasvorm.
Jammer dat sommige kleuren niet in leder uitgevoerd zijn....

Pasvorm is prettig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Vaak ook leuke kortingen Ik doe ze zelfs aan naar de Fysio-gijm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Snelle levering. Goede schoenen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Vlotte bestelling. Product ziet er prima uit. Cijfer een 10
Echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Veel te smal
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
17-05-2019
Snelle levering en retourzending ook snel verwerkt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
alles is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
17-05-2019
Pasvorm is nog wat smal, ik moet de schoenen wel inlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Mijn ervaringen met Wolky is uitmuntend
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Helemaal top
Uiterst tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
De 1e zending bestond uit 2 verschillende schoenen....
2.00
Matig

wolkyshop.com antwoordt: 16-05-2019
Beste mevrouw, bedankt voor de reactie en wat vervelend om te horen dat er 2 verschillende schoenen in de doos zaten. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hopen dat de nieuw opgestuurde schoenen naar wens zijn. Wij zullen even persoonlijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Wolkyshop

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Zeer snelle levering, goede leuke schoenen en prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Fijne shop, snel bezorgd. Jammer dat bepaalde maten gauw uitverkocht zijn. Verder uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
Meer dan tevreden over de schoenen, de mail over het afleverdtijdstip heb ik gemist
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Mn nieuwe schoenen gingen vrij snel kapot. Ik kreeg een nieuw paar toegestuurd.
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
Verder geen commentaar.
Bestelling was
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
13-05-2019
Snel duidelijk makkelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
13-05-2019
Heel tevreden over mijn nieuwe schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
13-05-2019
Alles verliep heel vlot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
GLS heeft mijn pakket niet bij de buren afgegeven zoals ik vermeld had.
De binnenzool vind ik met weinig voetbed.
De rest van de schoen is goed.
4.00
Goed

wolkyshop.com antwoordt: 14-05-2019
Beste mevrouw Visser, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat vervelend dat GLS uw pakket niet heeft afgegeven bij de buren. Onze excuses hiervoor. Wij geven dit door aan GLS om hier beter op te letten. Het klopt dat de Biker een standaard voetbed heeft. Een inlegzool kan een uitkomst bieden. Wij zullen even persoonlijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten Team Wolkshop.

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
10-05-2019
geen opmerkingen verder, de sterren spreken voor zich
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Een vlotte levering en gratis verzenden en retourneren, super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Ik heb geen bevesrigingsmail gehad in welk tijdsbestek de levering zou plaats vinden. Dit ligt bij GLS denk ik verder niks dan lof
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
09-05-2019
Was nog niet aangemeld bij jullie nu wel. De eerste keer ging het mis (dacht ik) heb de bestelling overgedaan, toen ging het goed maar toen kreeg ik toch 2 x de schoenen geleverd eerst door post NL ,die had ik niet aangeklikt en toen door GLS, ze kwamen haast gelijktijdig aan. Ik kon alleen bij GLS retourneren en heb de schoenen die ik door Post NL geleverd kreeg gehouden en betaald. De service
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
09-05-2019
Wij zijn tevreden klanten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Zijn goed maar de laarsjes waren te smal kon er niet in erg jammer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
08-05-2019
Is okee
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
Bij Wolkyshop is het altijd keurig voor elkaar. Ook als je ze aan de telefoon hebt, je wordt altijd netjes te woord gestaan.
En de ROLL Moc schoenen zijn perfect. Ze lopen heerlijk. Ik loop er altijd op nu had ik de kleur lichtgrijs gekocht. Heel erg mooi en een prima voetbed. Alles is er dik in orde. Met vriendelijke groet van een zeer positieve klant, Brigit uit Warmenhuizen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
Wat ik besteld had was uitverkocht.
Fijn dat ik meteen berricht kreeg met een vervangend voorstel.
Maar dat was niet mijn keus helaas.
2.00
Matig

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
08-05-2019
ben erg blij met de schoenen 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
Heerlijke sandalen, prima voetbed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
08-05-2019
Mooie schoenen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
07-05-2019
Levering duurt vrij lang een week
3.67
Goed

wolkyshop.com antwoordt: 08-05-2019
Beste mevrouw Peters, Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan dat u een week heeft moeten wachten op uw bestelling.Onze excuses hiervoor. U bestelling was niet meer voorradig in onze winkels, maar nog wel bij een nieuw filiaal van ons in Amersfoort. Omdat het laatste paar daar op voorraad was, duurde het wat langer dan normaal dan u van ons gewend bent. Hartelijke groet, Team Wolkyshop

wolkyshop.com

wolkyshop.com werd op 19-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
info@wolkyshop.com
wolkyshop.com
Winkel-exploitant
Dipof B.V.
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wolkyshop.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.