wolky.nl- Logo - Beoordelingen

wolky.nl
Beoordelingen:

2.495 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.478 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 okt. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wolky.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurde even voor het verzonden werd. Daarna ging het snel, keurig verpakt. Helaas moest de bestelling retour omdat de schoenen niet pasten. Afhandeling van het retour ging supersnel.

de meest kritische beoordeling

29 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
pakket is verstuurd via Postnl. We hadden expliciet erbij vermeld dat het pakket afgeleverd moest worden bij het appartement omdat de gebruiker slecht ter been is. De hele middag is er iemand thuis geweest, toch stuurt Postnl een mail dat er niemand thuis was en het pakket (vele kilometers verder) kan worden opgehaald. De kosten voor verzending zijn dus ten onrechte in rekening gebracht en we hebben het uiteindelijk zelf moeten ophalen. Aan Wolky de opdracht om de door hen geselecteerde bezorgservice hierop aan te spreken!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wolky.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling bij mij thuis was gekomen, bleek dat het voetbed erg smal was. Dat kon ik niet zien op de site. Ik heb toen gebeld met een medewerker die uitlegde dat dat er niet bij stond op de site. Ik kon beter eerst naar een winkel gaan om de schoen die ik wilde bestellen, te zien en te passen. Ik moest de bestelling weer terug sturen, toen heeft de medewerker mijn retour aangemeld. Heel prettig. Idee: ook de breedte van de schoen op site vermelden.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
13 dagen geleden
Bedankt voor uw 4 sterren. Wij werken niet met breedte maten, maar meestal staat er onder omschrijving een richtlijn qua breedte maat. Met vriendelijke groet, Team Wolkyshop
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eindelijk kan ik lopen zonder dat mijn teen klem zit . Deze Wolky Kansas Lady xw is extra breed bij de voorvoet maar verder sluit hij goed aan , net wat ik nodig heb . Ben heel blij met deze schoenen . Ik heb er alleen een dunnere veter in gedaan , de bestaande veter is erg dik en met een dunnere veter kan je de schoenveter strakker aantrekken . Mijn steunzolen passen er goed in en die zijn aardig hoog . Ben heel blij met mijn aanwinst
Beoordeling melden
JR
Joke R.
Arnhem
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend!

Enorm fijne hulp bij het passen van de voor mij gereserveerde schoenen in 2 maten in de Wolky vestiging in Arnhem. Heel prettig dat jullie de mogelijkheid bieden om schoenen in een bepaalde vestiging te laten reserveren ! En altijd heel behulpzame verkoopster in bovengenoemde vestiging, compliment ! Ik kom graag weer terug !
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en mooie schoenen

Goed passende schoen, ik heb ze voor het voorjaar/zomer gekocht. Voor halux valgus geschikt, maar ook voor mensen die “de kleine teen” altijd klem hebben zitten. En wat ook fijn is, mijn eigen steunzolen passen erin!
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
9 dagen geleden
Wat een mooi bericht, hartelijk dank voor deze woorden en de 5 sterren. Team Wolkyshop
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De schoenen die ik vorige week ontving waren gedragen en beschadigd door iemand anders, hierover heb ik contact opgenomen. Gisteren ontving ik een nieuw paar schoen zoals ik gewend ben van wolkys, prima opgelost!
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
13 dagen geleden
Dank u wel voor uw 5 sterren. Fijn dat we het goed met u hebben kunnen oplossen. Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Wolkyshop
CP
Carla P.
Angeren
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De duidelijke website , het enige vreemde vond ik dat erbij stond bij beiden paren levering vanaf 25 februari, 1 week na bestellen had ik ze al in huis 1 paar alweer terug gestuurd paste mijn steunzolen niet in
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
3 dagen geleden
Soms ontvangen wij de schoenen al eerder vanuit de fabriek dan verwacht. Beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen. Team Wolkyshop
BV
Brigit v.
Warmond
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, geen problemen ondervonden. Grote collectie. Op de website graag aparte groep schoenen met breedte maat H of hoger laten zien. Moeite na hallux valgus operatie de juiste schoenen te vinden
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
8 dagen geleden
Wat fijn dat uw bestelling zo snel geleverd is. Wij werken niet met breedte maten, maar op onze site onder het kopje "product omschrijving" kunt u een richtlijn terug vinden qua breedtematen. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of één van onze Wolkyshops bezoeken voor advies. Met vriendelijke groet, Team Wolkyshop
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

2 paar hallux valgus schoenen besteld: super tevreden!

2 paar hallux valgus schoenen besteld, zeer snel geleverd. Ze zitten ontzettend lekker, ik kan er de hele dag op lopen. En zien er ook nog leuk uit. Voor mij geen pumps of andere smalle schoenen meer!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne schoenen, snelle levering, Wel een opmerking: Ik kocht de e-walk, nu in maat 37. Voorheen kon ik maat 37,5 nemen, maar dat stond er nu niet meer bij. Wel jammer. En maat 38 is te groot 😔
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
9 dagen geleden
Wij hebben inderdaad geen halve maten meer, dit is op te lossen door onder het voetbed van de maat groter een dun opvulzooltje te plaatsen. Team Wolkyshop
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er wordt direct actie ondernomen en verstuurd. Goede communicatie via de mail en bij vragen de zelfde dag nog antwoord. Zeer te vrede en de schoenen lopen fantastisch een zeer goed product.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
5 feb. 2024
Wat fijn dat u ons zo'n mooie beloning geeft, hier worden wij heel blij van. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
YD
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Ik had alleen geen mailtje gekregen welke dag de schoenen geleverd zouden worden, maar dat had Post.nl moeten doen.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
5 feb. 2024
Wij danken u hartelijk voor deze mooie review en wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering van de schoenen. 2 paar besteld. Helaas 1 paar terug moeten sturen omdat deze niet goed zaten. Ook retour zeer snel en goed afgehandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
9 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn schoenen zijn in goede staat ontvangen en fijn dat ze online besteld konden worden omdat ze niet in de winkel in de buurt te verkrijgen waren.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De ƙlantenservice is top en de retourverwerking ging heel soepel. De schoenen lopen als slofjes. Goed materiaal! Kwalitatief hoogwaardig product.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
29 jan. 2024
Veel loopplezier met uw aankoop. Groeten, Team Wolkyshop
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Combi met online shoppen en passen in de winkel is geniaal en uniek. Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt in winkel en geen miskoop doet.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
3 dagen geleden
U kunt eenvoudig via onze website een reservering maken in de Wolkyshop van uw keuze. Team Wolkyshop
MI
Monique i.
WINTERSWIJK
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, ondanks dat helaas deze schoenen mij te klein uit vielen en ik ze terug moest sturen. Snelle afhandeling .Top, Dankjewel.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
6 feb. 2024
Wat een mooi bericht, hartelijk dank hiervoor. Team Wolkyshop
AL
Adrie L.
Willemsoord
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pasvorm van de schoenen was jammergenoeg te smal. Retourneren was gemakkelijk en aankoopbedrag zeer snel weer terug op mijn rekening.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
6 feb. 2024
Jammer dat de pasvorm voor u niet de juiste blijkt te zijn, wel fijn dat u onze retourprocedure als prettig heeft ervaren. Voor schoenadvies kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Team Wolkyshop
EV
E v.
Rotterdam
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel verzonden, veel betaalmogelijkheden, snel retourverwerking

Snel verzonden voor acceptabel bedrag. Retourverwerking verliep ook snel. Jammer dat er geen halve maten verkocht worden van mijn model.
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
29 jan. 2024
Mocht een schoen wat groot zijn, kunt u altijd een plat zooltje onder het voetbed leggen om een halve maat te overbruggen. Veel loopplezier gewenst met uw nieuwe Wolky's
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Paar enkellaarzen gereserveerd, keurig bericht ontvangen dat ze klaar stonden voor het passen. Nette, plezierige service in de winkel.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi vernieuwd ontwerp van de bekende boots. Verrassend van afwerking en kleur en toch nog altijd de fantastische kwaliteit van Wolky
Beoordeling melden
Antwoord van wolky.nl
31 jan. 2024
Dat doet ons goed om te horen! Dank. Groet, team Wolkyshop