QUEST® Profiel | Fabrikant van PVC profielen | Huis | Tuin | PRO B2B

591 reviews in totaal   306 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de klantgerichte service. De communicatie en oplossingsgerichtheid worden vooral gewaardeerd bij problemen met bestellingen. Daarnaast vinden veel klanten de producten eenvoudig te installeren en bewerken, en wordt de verpakking als netjes en beschermend omschreven. Ook de kleur van de producten wordt overwegend positief ontvangen. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of fouten tijdens het verzendproces. Er zijn ook meldingen van gebreken of teleurstellingen in de productkwaliteit. Daarnaast zijn er gemengde ervaringen met de plakstrip of lijmlaag, waarbij sommige klanten problemen ondervinden met de hechting. Tot slot geven enkele klanten aan dat de kleur van het product afwijkt van de verwachting of de weergave op de website.

ReviewsQUEST® Profiel | Fabrikant van PVC profielen | Huis | Tuin | PRO B2B

Great product! My staircase looks nicer

I initially bought the 6m black role but cutting them to the individual stair measurement was a hustel so decided to order these. They were very easy to install and because all of the pieces came at about 2-5 cm longer than initial measurements, I could fit it to the entire stairwell. Product is robust and will definitely recommend it to people

Antwoord van QUEST® Profiel | Fabrikant van PVC profielen | Huis | Tuin | PRO B2B

Vielen Dank für Ihr Feedback! 😊 Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis und dem schnellen Versand zufrieden sind.
Ik schrijf bijna nooit reviews. Ik bestel en het bedrijf levert. Geen buitengewone prestatie toch. Pas als het (per ongeluk) fout gaat merk je pas echt hoe goed een bedrijf is. Verkeerde kleur geleverd maar supersnel opgelost en prettige comnunicatie! Top! 👍

Dank u wel voor uw eerlijke en mooie feedback! 😊 Fijn om te horen dat we het probleem met de verkeerde kleur snel hebben kunnen oplossen en dat u onze communicatie als prettig heeft ervaren. Juist in zulke situaties willen we laten zien waar we voor staan. Bedankt voor uw vertrouwen en uw bestelling! 👍
Uitstekende en makkelijk te installeren hoekprofielen. De beige variant is ook nog eens heel mooi, en dat voor die prijs. Er was iets mis gegaan met de levering, maar zij namen hier proactief zelf contact over op en stuurde het gelijk opnieuw op, klasse!

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! 😊 Fijn om te horen dat de hoekprofielen makkelijk te installeren zijn en dat de beige variant zo goed bevalt – zeker voor die prijs. Onze excuses voor het probleem met de levering, maar we zijn blij dat we dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Help of Quest is perfect!

Package with DPD did not arrive... I mailed and later they sended it again, but with DHL. Now it DID arrive and good quality! Thanks!

Thank you for your review! We are sorry that the original package sent with DPD did not arrive. However, we are pleased that we were able to resolve the issue quickly and arrange a replacement shipment with DHL. It's great to hear that the package arrived successfully and that you are satisfied with the product quality. Thank you for your patience and understanding!
Geweldige en snelle service. En het product, een definitieve aanrader voor iedereen! De beste flexibele plint in gebruik én voor het oog!

Hartelijk dank voor uw fantastische recensie en de foto die u ons stuurde! We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over zowel onze service als het product. We zijn verheugd dat de flexibele plint aan uw verwachtingen voldoet, zowel qua gebruiksgemak als qua uiterlijk. Bedankt voor uw aanbeveling en uw vertrouwen in onze producten. We hopen u snel weer te zien!
Prachtige strips voor de trap. Zijn makkelijk te plaatsen. Waren keurig verpakt. Levering duurde even maar kon volgen wanneer ze geleverd werden. Ga zeker nog meer bestellen.

Dank u wel voor uw mooie feedback! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent met de trapstrips, dat ze makkelijk te plaatsen zijn en netjes verpakt waren. Bedankt ook voor uw begrip rondom de levertijd – goed om te horen dat de tracking duidelijk was. We kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen helpen bij een volgende bestelling!
Kleur 'Beige' op de website is in het echt donker taupe. Lijkt totaal niet op de kleur zoals afgebeeld. Los van de beeldscherm nuances in kleurweergave, dit is een totaal andere kleur. Plint daarom retour gezonden.

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de kleur van het product niet aan uw verwachtingen voldeed. De kleurweergave kan echter per scherm verschillen. We stellen uw feedback zeer op prijs en zullen deze meenemen om onze productpresentatie te verbeteren. We zijn blij dat uw retourzending soepel is verlopen. Bedankt voor uw reactie en uw tijd.
Mooie profielen in een maat die bijna nergens anders te koop is voor een redelijke prijs
Mooi trapprofiel! Ik heb een mooi trapprofiel in een niet gangbare maat besteld en ontvangen,. Elders kon ik deze maatvoering zelfs nergens vinden. Ondanks de geringe order van slechts EUR 15 en een kleine vertraging in de verzending bleek snelle communicatie met Quest per email voldoende om de verzending uiteindelijk toch te laten slagen. Prima service, dat is tegenwoordig uitzonderlijk, zeker gelet op het geringe orderbedrag.. Keurig bedrijf dus én een mooi trapprofiel.

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve feedback! 😊 We zijn blij dat u het juiste trapprofiel bij ons heeft kunnen vinden en dat onze communicatie en service aan uw verwachtingen voldeden, ondanks de kleine vertraging. Het doet ons plezier te horen dat u onze inspanningen waardeert, ook bij een kleinere bestelling. Bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden!
Netjes verpakt, duurde wel iets té lang de verzending. Maar gewoon goed!

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het product netjes verpakt was en dat u tevreden bent met uw aankoop. Jammer dat de verzending iets langer duurde dan verwacht. We waarderen uw begrip en bedanken u voor uw feedback. Veel plezier met uw aankoop!

zeer tevreden over product

Bestelling ging prima. Product is top! levering duurde wat langer door het transport.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de bestelling goed verlopen is en dat u tevreden bent met het product. Jammer dat de levering door het transport iets langer duurde dan verwacht. Bedankt voor uw begrip en veel plezier met uw aankoop!
Mijn ervaring is dat het mooi materiaal is. Het bedrijf verdient een tien met een griffel.

Bedankt voor je geweldige feedback! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het materiaal. Een “tien met een griffel” is een prachtig compliment — daar zijn we ontzettend blij mee! Hartelijk dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.
M V
Martin V.
De service was top. Er ging iets fout bij de transporteur, de service desk bracht mij hiervan op de hoogte en verstuurde zonder meer een nieuw pakket. De bestelde douche deur strips waren helemaal prima.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback! 😊 Fijn om te horen dat onze service desk u goed op de hoogte heeft gehouden en direct een nieuw pakket heeft verstuurd. Dat waarderen wij enorm. Ook goed om te weten dat de douchedeurstrips helemaal naar wens zijn. Bedankt voor uw vertrouwen!

Prima profielen

De de profielen eerst goed soepel gemaakt via de el. vloerverwarming van me, het is natuurlijk winter. De profielen kon ik eenvoudig en snel op de trap aanbrengen. De zaak met afgerond hout stevig aangedrukt en de eerste nacht niet belopen. Ziet er prima uit. De website werkt niet helemaal lekker en de naam Quest zou ik zelf niet gebruiken voor mijn bedrijf. Maar ik kom binnenkort terug met een bestelling…

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke feedback! 🙏 Fijn om te horen dat de profielen goed te monteren waren en dat het eindresultaat naar wens is. Uw tip over het soepel maken bij koud weer is zeker waardevol voor andere klanten — dank daarvoor! We nemen uw opmerkingen over de website en de naam graag mee; zulke constructieve feedback helpt ons om onze service te verbeteren. We kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij een volgende bestelling!
Ondanks dat mijn bestelling uit Polen moest komen werd ik heel goed op de hoogte gehouden werden mijn vragen snel beantwoord en had ik vlot mijn bestelling binnen.

Hartelijk dank voor uw mooie reactie! 😊 Fijn om te horen dat u goed op de hoogte werd gehouden, uw vragen snel beantwoord werden en dat uw bestelling vlot bij u aankwam. We hopen u snel weer te mogen helpen!
Goede webshop en levering volgens afapraak

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en dat de levering volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Ik zocht en heb gevonden, prima geregeld snelle levering aanbeveling van mijn kant voor andere klanten.

Dank u wel voor uw mooie feedback! 😊 Fijn om te horen dat u precies heeft gevonden wat u zocht en dat alles prima geregeld was met een snelle levering. Bedankt ook voor uw aanbeveling – dat waarderen we zeer!
Het product is van uitstekende kwaliteit en de levering was zeer snel.

Hartelijk dank voor uw fantastische feedback. Ik ben erg blij dat u tevreden bent met het product. We nodigen u graag uit om nog eens bij ons te bestellen. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Artikel werd keurig verpakt bezorgd.

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes verpakt bij u is aangekomen. Wij besteden veel zorg aan onze verzendingen en waarderen het dat u dit hebt opgemerkt. Graag tot een volgende keer!
Snel geleverd. Trapprofielen waren precies wat we zochten. Makkelijk op maat te snijden en geplakt met Quest tape.