kwekerijvlastuin.nl Reviews:
De reviews voor kwekerijvlastuin.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De verpakking wordt veelvuldig geprezen om zorgvuldigheid, stevigheid en milieuvriendelijkheid. De geleverde planten worden als gezond, stevig en van goede kwaliteit ervaren. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijke, persoonlijke en oplossingsgerichte service sterk. De communicatie over bestelling, levering en vragen wordt als duidelijk, vriendelijk en accuraat ervaren. Ook vinden klanten de prijs-kwaliteitverhouding aantrekkelijk en prijzen ze de betaalbaarheid. Tot slot worden de milieuvriendelijke en duurzame verpakking en teelt gewaardeerd.
Reviews voor kwekerijvlastuin.nl
Fijn bedrijf
Via Google uitgekomen bij dit bedrijf. Dit omdat ik opzoek was naar kruiptijm en inheemse tijm. Fijne website, vlotte verzending, goed verpakt en mooie planten. Ook erg fijn dat ze voor opvulling van de doos waarin de planten worden verzonden stro gebruiken ipv karton en/of plastic. Dat voelt een stuk millieu bewuster. Tevens de doos optimaal gebruikt, weinig loze ruimte.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw beoordeling en mooie woorden!
In alle opzichten een heel positieve ervaring!
Prima communicatie: snelle reacties, vriendelijk en adequaat. De verzending is heel goed geregeld, volgens afspraak, keurig netjes en zorgvuldig verzorgd. Planten zijn onbeschadigd aangekomen. Kwaliteit van de planten is bijzonder goed, daarboven is ook de prijs heel aantrekkelijk. Een echte aanrader dus!
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor de sterren en uw mooie woorden
Heel tevreden!
Fijn adres voor mooie planten. In de avond besteld, de volgende morgen een berichtje gehad wanneer we wilden ophalen en dat kon vervolgens ook direct. De planten zagen er goed uit.
Dank u wel!
tweede bestelling ook weer prima
tweede bestelling dit jaar, goed verpakt, fijne communicatie en vlot geleverd. Alleen jammer dat PostNL de bovenkant niet boven laat, maar alle plantjes hebben het overleefd :).
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw beoordeling met 5 sterren. Gelukkig hebben de planten het overleefd!
Heel accurate opvolging van bestellingen met feedback naar de koper toe: bestelbevestiging, verzendbevestiging ... Bovendien steeds heel mooi plantgoed!
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Fijn dat u zo tevreden bent, wij doen ons best!
Altijd een fantastische service: mooie planten, heel voorzichtig en goed verpakt en snelle levering. Je krijgt ook een mailtje met correcte informatie in verband met de verzending!
En onze miniatuurezeltjes zijn ook altijd blij met het hooi of stro waarin de planten worden verpakt om beschadiging te voorkomen! ;-)
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor deze beoordeling met 5 sterren en uw uitgebreide toelichting!
Prima planten, ze zien er gezond uit. Bovendien waren ze uitstekend met stro verpakt en zijn ze snel en zonder schade aangekomen
Goede communicatie vooraf over waarom 1 soort later kwam.
Verder wederom goede planten, goed verpakt.
Bedankt!
Snelle levering goede " maat " planten. Misschien iets te goed ingepakt
Goede planten en goed nagedacht over de verpakking van de planten voor transport met een pakketdienst.
Dank u wel!
Heel snelle verzending en levering, zorgvuldig verpakt en heel mooi plantgoed! Een echte aanrader!
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor 5 sterren, uw mooie woorden en trouwe klandizie!
Goede kwaliteit, goede communicatie en snel verzonden. Kortom top webshop.
Geweldig
Goede overzichtelijke site besteld en snel in huis
opeen aanrader
op zondag planten besteld, op dinsdag al geleverd.
zorgvuldig verpakt en mooie frisse planten.
een aanrader.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. Dankzij veel eigen voorraad kunnen wij snel leveren.
Mooie stevige plantjes in goede conditie en kwaliteit
Goede planten en snelle verzending
Goede sterke planten en zonder gif, snelle levering, goede service. Duurzaam verpakt.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor 5 sterren en fijne woorden. Wij doen ons best!
Prachtig goed verpakt en mooie planten!!
Super
Levering snel, goed verpakt en goed advies.
Al jaren leverancier van onze tuinplanten naar alle tevredenheid.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw beoordeling en uw trouwe klandizie!
Mooie planten en goed verpakt. Keurig
Keurig verpakt en mooie planten