kwekerijvlastuin.nl Reviews:
De reviews voor kwekerijvlastuin.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De verpakking wordt veelvuldig geprezen om zorgvuldigheid, stevigheid en milieuvriendelijkheid. De geleverde planten worden als gezond, stevig en van goede kwaliteit ervaren. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijke, persoonlijke en oplossingsgerichte service sterk. De communicatie over bestelling, levering en vragen wordt als duidelijk, vriendelijk en accuraat ervaren. Ook vinden klanten de prijs-kwaliteitverhouding aantrekkelijk en prijzen ze de betaalbaarheid. Tot slot worden de milieuvriendelijke en duurzame verpakking en teelt gewaardeerd.
Reviews voor kwekerijvlastuin.nl
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren!!
Snelle verzending
Prima
Keurig bericht dat de levering niet compleet was en terugstorting van bedrag. Mooie kwaliteit van de plantjes
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor deze mooie beoordeling!
Goede keuze, stevige gezonde planten en snelle levering
Snel en verzorgd.
Goede prijs kwaliteit
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor de 5 sterren!
Goed bereikbaar voor advies/goedkoop voor kwaliteit
Goed bereikbaar voor advies op maat, goedkopere prijzen, en goede planten, meer hoef ik niet te melden denk ik, deze feiten zijn voor mij al belangrijk
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, wij doen het graag!
Dank u wel voor uw beoordeling!
Ik kan deze kweker van harte aanbevelen. Altijd mooie kweek planten, die razend snel en mooi uitgroeien. Ook voor advies en service ben je aan het juiste adres!
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren en mooie woorden!
Snel geleverd.
De planten waren prima ingepakt. Snel geleverd. Alleen jammer dat PostNL de doos ondersteboven levert.
Gelukkig had ik plantjes die tegen een stootje kunnen.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor de 5 sterren! Wij proberen de planten altijd zo te verpakken dat ze ook goed aankomen als de doos ondersteboven gehouden wordt. Het blijft bijzonder hoe soms met pakketten om wordt gegaan helaas.
Perfect verpakt plantjes zien er mooi uit
Dank u wel!
Prijs/kwaliteit zeer goed.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Bedankt voor uw 5 sterren en positieve woorden!
Zeer tevreden
De planten zijn erg mooi en slaan goed aan. Goede service qua levering en toen een plant niet leverbaar was werd dat keurig opgelost.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. wij doen het graag en goed!
Planten online bestellen is altijd tricky, maar hoe ze verpakt waren, top! Ze kwamen niet verdroogd aan.
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw beoordeling.
Gewoon goed
Fijne website, goed verpakt en mooie planten. Snelle service en goede communicatie.
Ik heb hier al vaker besteld
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor deze beoordeling, zijn wij blij mee!
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Dank u wel voor uw 5 sterren!
👌
Antwoord van kwekerijvlastuin.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling!