Mepal NL

41.052 reviews in totaal   988 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 5 sep 2017

mepal.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, het brede assortiment en de keuze in kleuren en modellen. Het personaliseren van producten wordt als een groot pluspunt gezien en maakt de items uniek. Ook het bestelproces, het gebruik van de website en het onderhoud van de producten worden vaak als eenvoudig en prettig ervaren. De snelle levering en de hulp van de klantenservice worden door veel klanten gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren klachten over beschadigingen of tegenvallende bedrukking, beperkte personalisatie-opties of kwaliteit van de bedrukking. Daarnaast zijn er opmerkingen over vertragingen in de levering, niet nagekomen levertijden, en vinden sommige klanten de producten aan de dure kant. De ervaringen met de klantenservice zijn wisselend, met kritiek op traagheid of gebrekkige communicatie. Tot slot missen klanten soms specifieke producten of kleuren in het assortiment en zijn er af en toe kritische geluiden over de website en onderdelen.

ReviewsMepal NL

Mooie bekers en broodtrommels! Wat er beter kan is dat je losse onderdelen kan bestellen. Bv het doorzichtige tuutje wat in de pop up fles zit.

Tevreden over bestelling

Snelle levering en zeer tevreden over de producten. Gebruik de broodtrommel en fruit bakje voor mijn kinderen al jaren. Met hun naam er op dat perfect blijft zitten, niet er af gaat ook niet na 4 jaar. En natuurlijk vaatwasser bestendig.
Leuke persoonlijke broodtrommels (weer) laten maken. Kun je daar geen coating overheen doen? Zodat dit onbeschadigd blijft?

Mooi ontwerp en goede kwaliteit

Altijd tevreden geweest met de Mepal producten ook de service is goed als er wel een keer wat mis gaat.

Levertijd klopt niet

Prima producten maar de 3-5 werkdagen levertijd voor gepersonaliseerde producten klopt echt niet. Wellicht dat jullie het binnen 3-5 dagen verzenden, maar dan zou ik de tekst aanpassen. Want dan is het nog niet geleverd.

Antwoord van Mepal NL

Hallo, We vinden het heel vervelend dat de levering niet op tijd is aangekomen. Het is momenteel erg druk waardoor de levertijd niet altijd gehaald wordt. We proberen de levertijden altijd op tijd aan te passen op onze website.
Goede, degelijke producten. Ik wilde over op glazen opbergdozen in de koelkast, Mepal heeft ze in alle maten. Niet goedkoop, maar dan heb je ook goede spullen. Helaas ontbreekt de glazen broodtrommel.
De bestelde broodtrommel was geheel volgens de verwachting, de foto was erg mooi op het deksel afgedrukt
De broodtrommel ziet er goed uit. Het is een verjaardagscadeau. Dus nog niet gebruikt.
Mooie stevige lunchbox, mijn kinderen vinden het vooral erg leuk dat we deze samen hebben ontworpen.
Mepal heeft de beste lunchboxen voor onze kinderen, met de gepersonaliseerde is het altijd raak!
Artikelen besteld die niet voldoen, nu al hele week bezig met contact leggen. Eerst met ai-bot en alles doorgegeven. Daarna mail teruggekregen waarin ik een filmpje moet downloaden en nu weer opnieuw mail dat ik het bestelnummer moet doorgeven (had ik natuurlijk al aan de ai-bot gedaan). Ondertussen heeft partner al 2 nieuwe 1+1 gratis bakjes bij de ah besteld. Dus heel duurzaam is niet allemaal niet echt te noemen.

Antwoord van Mepal NL

Hallo, dank voor je eerlijke feedback. Het is momenteel drukker dan normaal, waardoor het wat langer kan duren voordat je een reactie ontvangt. Wij pakken je mail nu direct op en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Goedzo

Meer voordeel- of combiverpakkingen voor 500ml en 1000ml doosjes van Modula zou chill zijn. Maar topproduct en goed om te weten dat het lang meegaat. Verder topproduct, fijn dat het zo thuisloos is.
Zowel bestellen als gehele proces eromheen is goed en gemakkelijk gegaan.
Wat leuk om gepersonaliseerde lunch trommels kan maken voor mijn kleindochters! heel blij mee!
C T
Cynthia t.
Nieuwe broodtrommel en drinkfles met een mooie foto van onze hond! Je had de lach op het gezicht van mijn zoon moeten zien!! Hij vond het helemaal geweldig!! Kon niet wachten om ze mee te nemen naar zijn nieuwe school!
Nepal ontwikkelt zich aanpassend aan de veranderende vraag . Goed en degelijk materiaal, blijft ook mooi.

Eigen ontwerp is prachtig

Mijn zoon heeft zijn eigen broodtrommel en beker ontworpen en is er super blij mee. Ik was bang dat het niet helemaal goed afgedrukt zou zijn, maar het is perfect!

Mooi bedrukt

Net binnen de gestelde levertijd binnen, maar prachtig werk geleverd!
Snelle levering en mijn dochter is super blij met de naam op haar broodtrommel!

Opbergdozen

Hadden nieuwe opbergdozen nodig en de dozen van mepal zijn fijn.. deksels gaan goed. En we vinden het fijne opbergdozen

Mepal NL

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling én eigentijds design. Mep...