Solerpalaustore.nl- Logo - Beoordelingen

Solerpalaustore.nl
Beoordelingen:

12 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12 beoordelingen in totaal  

4,08
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Solerpalaustore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit product en levering uitstekend
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het juiste artikel voor een goede prijs en snel geleverd
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik begrijp niet helemaal waarom een product 2 weken levertijd nodig heeft.
Beoordeling melden
Antwoord van Solerpalaustore.nl
27 feb 2024
Beste heer Hoogstede, Bedankt voor uw feedback. Het product was bij ons en ook bij de leverancier niet op voorraad. Wanneer de voorraad beperkt is, kan het even duren voordat het product opnieuw wordt aangevuld en verzonden. We tonen altijd een verwachte levertijd voordat u uw bestelling plaatst. Gelukkig is uw bestelling binnen de verwachte levertijd verzonden. Met vriendelijke groet, Team Solerpalaustore.nl
JN
jaap n.
eindhoven
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat ze hebben beloofd.
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking was echt wel niet goed. Je kon de doos van de ventilator gewoon openen. Ik hoop maar dat alles er nog in zit ...
Beoordeling melden
Antwoord van Solerpalaustore.nl
2 jan 2024
Beste heer Braet, Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat uw bestelling niet goed verpakt is geweest. Onze excuses voor het ongemak. Dit gaan we uiteraard oppakken en bespreken met ons magazijn. Mocht het zo zijn dat uw bestelling defect is geraakt of incompleet is geleverd, wil ik u verzoeken om per mail contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Solerpalaustore.nl
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product functioneert niet (doet het in zijn gehel niet). Daarna moet je de bezorgkosten voir de retournering zelf betalen.
Beoordeling melden
Antwoord van Solerpalaustore.nl
29 jan 2024
Geachte heer Pothuizen, bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u een defect artikel heeft ontvangen. Als u een defect retour stuurt, dan krijgt u uiteraard de gemaakte verzendkosten van ons vergoed. Mochten wij u ergens bij kunnen helpen, vernemen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Solerpalaustore.nl