De reviews voor Feestbazaar zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De meeste klanten vinden de producten van goede tot uitstekende kwaliteit. De vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen. Daarnaast zijn klanten enthousiast over het ruime en diverse assortiment aan feestartikelen. De website wordt als gebruiksvriendelijk en duidelijk ervaren. Producten worden meestal netjes en veilig verpakt, wat gewaardeerd wordt door klanten. Hoewel de producten over het algemeen goed worden beoordeeld, zijn enkelen teleurgesteld over de kwaliteit. Af en toe ervaren klanten problemen met het bestelproces op de website.
Reviews voor feestbazaar.nl
Ik heb bijna 8 euro betaald om het dezelfde dag te ontvangen...krijg ik het alsnog de volgende dag...
Rits was na 3x sluiten al kapot aan de onder kant
Afwerking niet naar behoren
Wacht al 9 dagen op mijn pakje, blijkbaar kwijt geraakt.
Over 2 dagen is het feestje, als de outfit later komt gaat ie meteen retour.
Had een pop (opblaas) Sarah besteld en was lek
Leveren niet wat besteld en afgesproken was.
Aardig
Product wel verkopen maar niet op voorraad hebben
Levering tijdig besteld, maar niet of alsnog te laat ontvangen en extra voor tijdige zending betaald.
boevenpak
Had een boevenpak besteld broek , shirt en een pet.
Ook een Beenkogel en een knuppel .
Goed bezorgd alleen bij openen zat bij het pak helaas geen pet. Jammer