De reviews voor stassar.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers zijn vriendelijk, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het contact verloopt prettig, snel en persoonlijk, met duidelijke communicatie. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Daarnaast worden de scherpe en concurrerende prijzen gewaardeerd, waardoor klanten zich eerlijk behandeld voelen.
Reviews voor stassar.nl
Wat een geweldige service. Loyaal, behulpzaam, flexibel, niet moeilijk doen, klantgericht, de goede mentaliteit en de klant is koning.
Online bestellen
Ik koop elk jaar de chloor tabletten bij jullie, die zijn super. Nu online besteld en gewoon opgehaald. Maar ik blijf het jammer vinden dat we niet meer kunnen rondneuzen in de winkel.
Een aanrader
Wij zijn de fam. Verspreet-Melis uit België en al jaren klant. Wij hadden tot op heden alleen maar zeer goede ervaringen. Swen is een Topper 👍
Netjes en heel snel geleverd. Precies zoals op de website vermeld staat . Top
Toen er even een probleem leek te ontstaan werd het meteen en naar genoegen opgelost.vriendelijke bejegening aan de telefoon.
snelle levering, juiste prijs
Ruime keuze
Prijs kwaliteit prima
WS snel verzonden
Goede service en vriendelijk personeel
Top!
Stipte levering, goede hulp bij vragen. Top!
Top service
Na een vriendelijk telefoongesprek over de te bestellen artikelen, waren de artikelen de volgende dag in huis!
Super service en heel vriendelijk allemaal!
Appel sympathique pour organiser la livraison en fonction de mes disponibilités.
Advies vriendelijkheid
Fijne zaak
Ik werd gebeld dat ik de bestelling kon komen ophalen. Netjes en vriendelijk behandeld tijdens het ophalen van het produkt.
Prima service ! Kuipzeil snel geleverd, afhalen bij leverancier geregeld, Top !
Online besteld snel geleverd