stassar.nl- Logo - Reviews

671 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.072 reviews in totaal

stassar.nl- Logo - Reviews

stassar.nl

671 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.072 reviews in totaal

De reviews voor stassar.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers zijn vriendelijk, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het contact verloopt prettig, snel en persoonlijk, met duidelijke communicatie. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Daarnaast worden de scherpe en concurrerende prijzen gewaardeerd, waardoor klanten zich eerlijk behandeld voelen.

Reviews voor stassar.nl

Zwembad stofzuiger zuigt minder goed op dan ik verwacht had.Zuigt nog geen blaadje van boom op.dat in het water was gevallen.
Zeer goed advies. Goede service ondanks dat er geen fysieke winkel meer is. Afhalen op locatie super snel en goed geregeld.

Je moet er zelf achteraan!

Dag na me bestelling gebeld voor update en er werd aangegeven dat ik na 15:00 uur gebeld zou worden. 3 dagen na de bestelling, nog geen belletje gekregen. Dus ik weer gebeld en er werd mij vertelt dat ze vergeten waren om me te bellen. Een excuus was wel op zijn plaats geweest.

Excellent

Vlug bediend, goed ingepakt,snelle levering, kan niet beter heel tevreden CLAUWAERT D
Goede prijs-kwaliteit kwaliteitsverhouding.
Snelle afhandeling van de bestelling die ik dezelfde dag nog kon ophalen op locatie
BF
B.J. F.
Mooie aanbieding en goede levering.

Prima webwinkel

Goede prijs, snelle levering, keurig verpakt. Dus ga zo door! 👍
Goede service en communicatie. Sven een fijne vent die vriendelijk en goed communiceert. Erg blij met onze spa
Snel geregeld, fijne afhandeling!
De bestelling werd snel verstuurd.

Alles klopt

Bestelling op tijd en zoals beloofd.
De snelle levering vond ik geweldig. Top bedrijf!👍

Aanschaf caravan luifel

Goed contact, goede kwaliteit

5 sterren voor Stassar.. 0 voor DHL

ondanks dat DHL weer zn afspraken niet nakomt, toch door Stassar goed opgepakt!
Juiste product en snelle levering