stassar.nl- Logo - Reviews

671 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.072 reviews in totaal

stassar.nl- Logo - Reviews

stassar.nl

671 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.072 reviews in totaal

De reviews voor stassar.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers zijn vriendelijk, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het contact verloopt prettig, snel en persoonlijk, met duidelijke communicatie. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Daarnaast worden de scherpe en concurrerende prijzen gewaardeerd, waardoor klanten zich eerlijk behandeld voelen.

Reviews voor stassar.nl

Bestelling geplaatst op 17 maart! Na een paar dagen stuurde DHL het pakket terug met de mededeling dat er niemand thuis was (ik was ziek en de hele tijd thuis, ik had deze kinderwagen nodig). Tot nu toe is de verzendstatus teruggestuurd naar afzender. Er is geen contact met de verkoper, hij reageert niet op e-mails en telefoontjes. Voor mij is een oplichting van € 21,90 of € 1 miljoen altijd oplichting. Al bijna 4 maanden geen reactie! Omdat ik vermoed dat er sprake is van discriminatie op nationaal niveau (ik ben Pools) en dat ik als klant slechter behandeld word, zie ik mij genoodzaakt om aangifte te doen bij de politie, de belastingdienst en de overheid.
Antwoord van stassar.nl
Geachte heer S, Hartelijk dank voor uw feedback. Zoals reeds per mail met u gecommuniceerd, heeft u uw bestelling op 13 maart bij ons besteld. Tevens is het artikel op 13 maart door ons verzonden en geeft DHL aan dat de zending op zowel 14 en 17 maart bij u is aangeboden. Helaas was het niet mogelijk om het poakket in ontvangst te nemen waardoor de bestelling naar ons retour is gekomen. Op 18 maart hebben we het artikel retour ontvangen en de creditering verwerkt. Het klopt dat de uitbetaling vertraging heeft opgelopen waarvoor onze excuses maar gelukkig is alles goed gekomen. Wij hebben u meermaals gebeld maar u bent telefonisch eigenlijk onbereikbaar. We vinden het in ieder geval prettig dat u per mail heeft aangegeven dat de fout niet bij ons ligt maar met name bij de vervoerder. Met vriendelijke groet, Team Stassar
Zo snel had ik de levering niet verwacht, wat snel
Snellere verzending
Goede website, correcte en snelle beschikbaarheid