stassar.nl- Logo - Reviews

666 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.074 reviews in totaal

stassar.nl- Logo - Reviews

stassar.nl

666 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.074 reviews in totaal

De reviews voor stassar.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers zijn vriendelijk, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het contact verloopt prettig, snel en persoonlijk, met duidelijke communicatie. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Daarnaast worden de scherpe en concurrerende prijzen gewaardeerd, waardoor klanten zich eerlijk behandeld voelen.

Reviews voor stassar.nl

Niet juiste antwoord gekregen. Er omheen draaien
Betere service verlenen. Of in ieder geval service beiden. Dat gebeurt nu totaal niet.
Mijn pakket nooit gekregen
Antwoord van stassar.nl
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het erg vervelend voor u dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik ben er meteen even ingedoken om na te gaan waar het precies fout gaat. Uit het scanlog blijkt dat uw bestelling op 30 juni door ons is verzonden. Vervolgens is de zending op 1 juli en 2 juli bij u aangeboden maar was het niet mogelijk om de zending in ontvangst te nemen. Na 2 bezorgpogingen gaat de bestelling automatisch retour afzender. Wij hebben de bestelling echter op dit moment nog niet retour ontvangen van DHL. Wij zullen zometeen nog contact met u opnemen om samen verder te bepalen of de zending opnieuw in uitlevering moet gaan of niet. Met vriendelijke groet, Team Stassar
Echt slecht, 2 verpakking waren gewoon gescheurd afgeleverd. Doos geopend en de verpakkingen waren gewoon gescheurd, niet eens normaal geopend.
Antwoord van stassar.nl
Beste H. A. Hartelijk dank voor de terugkoppeling. Wij vinden het zeer spijtig om te horen dat de verpakking schade heeft opgelopen tijdens het transport. Wij kunnen u in ieder geval garanderen dat wij uw order met de juiste zorgvuldigheid hebben ingepakt. Helaas hebben wij geen directe invloed op de daadwerkelijke uitlevering door de transporteur. Wij kunnen begrijpen dat het vervelend is als een pakket aankomt waarvan de verpakking beschadigd is. We gaan sowieso melding doen bij de transporteur van uw klacht. We gaan ervan uit dat de inhoud van het pakket uiteindelijk onbeschadigd was aangezien wij hierover geen contact met u hebben gehad. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling, mochten wij u verder nog ergens mee van dienst kunnen zijn kan u contact met ons opnemen via info@stassar.nl Onze excuses in ieder geval voor het ongemak.