stassar.nl- Logo - Reviews

673 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.070 reviews in totaal

stassar.nl- Logo - Reviews

stassar.nl

673 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.070 reviews in totaal

De reviews voor stassar.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers zijn vriendelijk, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het contact verloopt prettig, snel en persoonlijk, met duidelijke communicatie. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Daarnaast worden de scherpe en concurrerende prijzen gewaardeerd, waardoor klanten zich eerlijk behandeld voelen.

Reviews voor stassar.nl

Super bedankt

Uitstekende klantservice

Bij informatie over mijn bestelling werd ik vriendelijk geholpen en de verzending van het pakketje was snel
Snelle levering en het juiste product
Scherpe Prizen en goede service!
Snelle service
Hele fijn geholpen !!!
Omdat mijn bestelling niet goed was gegaan, dit snel werd opgelost. Het werd opnieuw besteld en is nu wel geleverd. Top service.

Goede klantenservice

Ik kreeg uitgebreid advies over zwemwater behandeling, met links naar de benodigde producten waarbij duidelijk staat omschreven hoe het toe te passen om de waterkwaliteit op peil te houden. Scheelde mij een hoop werk om het zelf uit te zoeken.