stassar.nl- Logo - Reviews

673 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.070 reviews in totaal

stassar.nl- Logo - Reviews

stassar.nl

673 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.070 reviews in totaal

De reviews voor stassar.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers zijn vriendelijk, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het contact verloopt prettig, snel en persoonlijk, met duidelijke communicatie. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Daarnaast worden de scherpe en concurrerende prijzen gewaardeerd, waardoor klanten zich eerlijk behandeld voelen.

Reviews voor stassar.nl

vlotte afwerking , netjes verpakt.

Prima service

Er was een misverstand over een item. Maar na een mailtje werd het prima opgelost
Telefonisch contact gehad voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis. In ons geval niet, omdat we een groot item hadden besteld. Dat is wel handig als dat er bij staat bij de grote dingen. Nu rekende we er echt op en het heeft 5 dagen geduurd. Maar wel geleverd.
Persoonlijk, snel, meedenken met probleem oplossen, goed bereikbaar, toegankelijk.
Gewoon goed :)
Snelle afhandeling van het bestelde dat geheel aan de verwachtingen voldeed
SN
Suzanne N.
Het juiste product voor we goede prijs. Levering netjes op tijd. Verpakking zullen standaard kartonnen dozen zijn maar zou wat kleiner kunnen ( milieu oogpunt).
Gewoon vlot geleverd zonder gedoe, makkelijk betalen . Top
+ Ik kon de artikelen snel afhalen bij het magazijn. + De prijzen van de artikelen. + Als je info nodig hebt krijg je die goed en uitgebreid. - Jammer dat er geen showroom meer is. - De kleine marge van tijd om zelf af te halen.
Recent luifel besteld en kon deze de volgende dag ophalen. Vriendelijke bediening
Zeer goed
Pakketje nog NIET ontvangen op dit moment
Antwoord van stassar.nl
Helaas heeft uw bestelling iets vertraging opgelopen tijdens het transport. Gelukkig heeft u uw bestelling inmiddels ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.