mona-mode.nl- Logo - Beoordelingen

mona-mode.nl
Beoordelingen:

676 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.008 beoordelingen in totaal  

4,29
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik zou jullie graag willen beoordelen maar ik heb de bestelling nog niet ontvangen !!!! DHL geeft 3 maal aan dat ze de bestelling leveren ,wij blijven 3 middagen thuis en komen niet !!!! Dit vind ik toch wel heel triest om een klant zo te behandelen .Nu vandaag ( maandag 29-1-2024 tussen 17.30 en 20.30 uur ) hebben ze geplant om het weer af te leveren .Om deze problemen te voorkomen zou ik twijfelen om bij een ander bedrijf de bestelling te doen. Hopende dat u begrijpt dat ik gefrustreerd ben om deze deze behandeling van DHL. Adriaansen tel .0657332220

Meest relevante negatieve beoordeling

3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
> Aub geen dozen sturen met (soms) 1 artikel erin. > Bestelling liefst in plastic zak toezenden. > Broeken in uw webshop passen vaak niet. Reden: pasvorm voor slanke bovenbenen. Wilt u is assortiment uitbreiden met pantalons voor de wat grotere maten? Dus hoge taille, wat breder bij heupen + bovenbenen? > Ik vind uw pumps 👠 in een veelheid van kleuren erg mooi, maar ik kan helaas niet (meer) op zulke hoge hakken lopen. Is het mogelijk dit model pump met een wat lagere hak (bijv. max 2,5 - 3 cm.) in uw shop op te nemen? Zou erg fijn zijn. Met vriendelijke groet, Mw P.H. vd Beek.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mona-mode.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik zou jullie graag willen beoordelen maar ik heb de bestelling nog niet ontvangen !!!! DHL geeft 3 maal aan dat ze de bestelling leveren ,wij blijven 3 middagen thuis en komen niet !!!! Dit vind ik toch wel heel triest om een klant zo te behandelen .Nu vandaag ( maandag 29-1-2024 tussen 17.30 en 20.30 uur ) hebben ze geplant om het weer af te leveren .Om deze problemen te voorkomen zou ik twijfelen om bij een ander bedrijf de bestelling te doen. Hopende dat u begrijpt dat ik gefrustreerd ben om deze deze behandeling van DHL. Adriaansen tel .0657332220
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kleding is van goede kwaliteit, schoenen en sieraden niet altijd goed, alhoewel ze hebben ook wel goede merken van schoenen in het assortiment, zoals Remonte. Vaak is het te duur voor de kwaliteit dat ze bieden, de prijzen zijn onredelijk hoog voor matige kwaliteit. En de bezorging is soms erg langzaam, in december moest ik langer dan een maand wachten, en toen ik daarover belde, kreeg ik een onbeleefde haastige antwoord van de medewerkster.
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling komt vaker veel later dan de aangegeven bezorgdatum. Nu bijv al 2x bijgesteld en verwachtte datum is nu maand na bestellen ipv 7 tot 9 dagen Ook bij terugsturen achter aan moeten zitten om geld terug te krijgen. Diverse telefoontjes en mails gestuurd. Ik kan er niets aan doen als het van Monamagazijn naar Duitsland wordt gestuurd en kwijt raakt. Het was afgeleverd bij Monamagazijn door DHL.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
9 okt 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Onze welgemeende excuses dat het retour proces niet zo is gegaan zoals het hoort te gaan. Met vriendelijke groet, Team Mona
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De leren riemen zijn goed en mooi. Nadeel is echter dat je géén AFHAALPUNT meer kan kiezen, daardoor kan je het pakket mislopen. Als de bezorger je hebt gemist ( dat gebeurt regelmatig ) dan geven ze het pakket af bij een afhaalpunt VER weg of in een kluis ( pakketautomaat ). In beide gevallen kan je dan NIET bij het pakket komen en ben je het dus kwijt!
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
7 sep 2023
Dank u wel voor uw beoordeling.Wij begrijpen dat dit niet fijn is dat er geen afhaalpunt meer is om te kiezen en u daarom regelmatig het pakket misloopt. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij gaan uw feedback doorgeven. Met vriendelijke groet, Team Mona
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal prima

Al het bestelde is volgens de verwachting en werd vervolgens op tijd en goed verpakt bezorgd. Retourformulier en retoursticker zaten in de doos. Fijn aan de site was dat modellen, zowel oversized als slank, de kleding showde zodat je een beter beeld krijgt van wat je wil bestellen. Kleding was flink afgeprijsd, echt mooie koopjes gedaan.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
6 sep 2023
Top beoordeling, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Mona
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vind de kleding die ik aanschaf…over het algemeen prettig, maar zoek ze wel uit volgensboven beschreven items.

Vind de kleding die ik aanschaf prettig, maar zou graag meer polo’s zien van gewoon katoen en met korte mouwen en iets smallere kragen. Andere stoffen zijn snel verrommelt door hun structuur. Pantalons van Paola met het befaamde logo op de achter zak het meest prettig zitten. Realiseer me dat dit zeer persoonlijk is.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
16 okt 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Mona
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie shirts De shirts bevallen mij over het algemeen goed, maar voor broeken kan ik niet slagen bij Mona. Ik heb, zoals veel oudere dames, platte billen en smalle bovenbenen en de broeken van Mona zijn mij toch altijd nog te wijdt. Dan moet ik ze zelf nog veranderen en dat is best lastig.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
3 jan 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Mona
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling ging perfect alleen mijn vraag of de account tegoeden misschien beter terug gestort kunnen worden op de rekening van de klant omdat ik er geen erg in had dat er nog best een bedrag tegoed stond op mijn account is verder goed geregeld en terug gestort bij navraag dus opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
4 dec 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Mona
MG
Monique G.
Eck en Wiel
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Enkellaarsjes besteld ivm de 20 euro kortingsactie en vlot ontvangen. Mooi model overeenkomstig de foto op de site. Dit model gekozen omdat ik ervanuit ging dat het van leer zou zijn maar dit is niet het geval;100 procent synthetisch. Dit wordt niet vermeld bij de beschrijving op de site.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
3 nov 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
M! Ik heb eind dec al iets besteld en nog niet gekregen, komt het nog. Verder ben ik met Mona heel tevreden, leuke en mooie kleding,pikobello. Als mij het niet past kan ik het gemakkelijk terugsturen. en omruilen. Harstikke goed ga zo door MONA Gr Kobie KUIzenga Assen.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
8 jan 2024
Dank u wel voor uw beoordeling.Zodra de bestelling wordt overgedragen aan DHL ontvangt u hiervan een bevestiging. Met vriendelijke groet, Team Mona
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb gemerkt dat er een voorkeur is om kleding aan te bieden voor de lente-, zomer- en wintertypes. Herfsttypes komen vaak nauwelijks aan bod (en dan zeker geen oker kiezen voor het bovenlichaam). Ik mis vaak mode voor langere mensen. Maar jullie blijven je best doen.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
7 aug 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Mona
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot op heden vind ik het moeilijk om snel iets te vinden. Moet daarvoor een lange weg afleggen voordat iets tevoorschijn komt naar hetgeen ik zoek. In alle duidelijkheid kan geen mogelijkheid vinden om onder artikelnr te zoeken. Heeft u de oplossing.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
11 dec 2023
Hartelijk dank voor uw bericht. Indien het artikelnummer niet op de website tevoorschijn komt, dan is dit artikel helaas niet meer beschikbaar. Met vriendelijke groet, Team Mona
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede maatvoering.Uw jeans bevallen ook goed. Doordat ik aan huis ben gebonden moet ik soms wat terugsturen. Voor de winter zoek ik nog een flared jeans. die eb ik nog niet ontdekt in een gids. met vriendelijke groet Thelma Veraart.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
20 sep 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Momenteel hebben wij helaas geen flared jeans in ons assortiment. Met vriendelijke groet, Team Mona
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je ziet het in mijn bestellingen dat er erg weinig wordt teruggestuurd. Goede kwaliteit ook voor kleine maatjes vooral in broeken. Als ik een broek bij Mona bestel van Toni maat 20 altijd goed. Dus ga vooral zo door in de nieuwe samenstelling.
Beoordeling melden
LV
Lieke V.
Leusden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle leveringen van de bestelde truien in de twee gevraagde maten. Gevraagd op rekening. Enig minpuntje 'in 3 maanden betalen', terwijl ik liever de spullen die ik houd meteen wil afrekenen en de spullen die ik niet houd direct retourneer.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
6 dec 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Betalen in drie termijnen was een optie, maar achteraf in één keer betalen is uiteraard ook mogelijk. Met vriendelijke groet, Team Mona
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Misgreep.

Alles oke, het enige is soms de levering, zit je te wachten op een bestelling en dan is die niet volledig. Krijg je achteraf bericht dat je een aantal weken moet wachten. Alleen is dan de gelegenheid waarvoor het bedoeld is voorbij. P.d.H.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
11 aug 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze excuses als een artikel niet direct op voorraad is. Tijdens het plaatsen van een bestelling ziet u direct de verwachte levertijd. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De broeken van Toni kon ik voorheen blind bestellen, maar de laatste tijd heb ik geregeld de broeken teruggestuurd. Maat 19 was altijd binnenlengtemaat 68-69 cm. Nu in de 70 cm dat is te lang dus terugsturen is de enigste oplossing. Jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
18 okt 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Mona
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van de bestelling en netjes bezorgd. Ik kan wel 5 sterren geven maar vind dat er altijd opnieuw voor gezorgd moet worden om alles goed te blijven doen. 4 Sterren waardering betekent voor mij dat ik helemaal tevreden ben.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
16 okt 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Mona
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mona mode is eerlijk. Ondanks dat ik sommige kleding terug stuur (verkeerde maat, of stof) bij retour altijd correct behandeld en keurig bericht van ontvangst. De dingen die ik houd zijn altijd van goede kwaliteit en doe er lang mee.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
6 nov 2023
Hartelijk dank voor de vijf sterren. Met vriendelijke groet, Team Mona
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding, betrouwbare webshop. Alleen jammer dat er enorme dozen worden gebruikt om in te verzenden. Ik haal het altijd op bij DHL op de fiets maar moet dan terug lopen want die doos is te groot om op de fiets te vervoeren.
Beoordeling melden
Antwoord van mona-mode.nl
9 okt 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Mona