mona-mode.nl- Logo - Beoordelingen

mona-mode.nl

1.839 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.854 beoordelingen in totaal

24 jan. 2023
In het bijzonder verheugt ons dat het materiaal van de truien enz… heel goed is en niet alleen maar uit polyester bestaat. Heel veel dames vanaf 40 kunnen geen polyester verdragen! Het is een echt “zweetstof”….en dit ruikt echt niet lekker! Jammer genoeg hebben veel online winkels kleding, die van dit materiaal en zelfs alle strandkleding is van polyester. Men verbrandt levend aan het strand of krijgt uitslag. Bovendien moet men er eens rekening mee houden dat dames boven 40 niet meer zo’n mooie bovenramen hebben en graag een iets langer mouwtje hebben. Hier wordt bij de meeste firma’s ook geen rekening mee gehouden! Wel zijn mijn vriendinnen en ik blij dat we nog een “normale” maat 44/46 kunnen bestellen. Plus-size past ons niet, heeft een hele andere snit! Dit moest ons even van het hart!

de meest kritische beoordeling

5 jun. 2023
Al twee weken geleden een bestelling gedaan die binnen 3 tot 5 dagen geleverd zou worden. Aangezien er geen bevestigingsmail met track en trace code kwam heb maar even gemaild. Aangezien en geen antwoord kwam ben ik toen maar overgegaan tot telefonisch contact. Respectievelijk dinsdag 23 mei, vrijdag 26 mei en woensdag 31 mei 2023. Bij het eerste telefoongesprek kreeg ik te horen dat het product die vrijdag bezorgd moest zijn of dat ik anders nogmaals contact moest zoeken. Die vrijdag nogmaals gebeld, geen levering, nog niet eens antwoord op mijn mail die ik had gestuurd. Er zou een "onderzoek" plaatsvinden volgens de dame in het tweede gesprek en er zou een bericht naar de betreffende afdeling worden gestuurd. Bij het 3de telefoongesprek (rond 11 uur in de ochtend) bleef ik volharden - bleef beleefd maar wel assertief - en eiste ik diezelfde dag nog een bevestigingsmail met een een track en trace code als bewijs dat mijn bestelling nu echt onderweg was. Dit was schijnbaar teveel want mevrouw aan de andere kant kapte het gesprek af na opnieuw mij ervan te verzekeren dat er een "onderzoek" plaats vond. Ik heb geen vertrouwen meer en wil gewoon mijn geld terug!

Beoordelingen voor mona-mode.nl

De bestelling ging perfect alleen mijn vraag of de account tegoeden misschien beter terug gestort kunnen worden op de rekening van de klant omdat ik er geen erg in had dat er nog best een bedrag tegoed stond op mijn account is verder goed geregeld en terug gestort bij navraag dus opgelost
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Mona
LV
Lieke V.
Leusden
snelle leveringen van de bestelde truien in de twee gevraagde maten. Gevraagd op rekening. Enig minpuntje 'in 3 maanden betalen', terwijl ik liever de spullen die ik houd meteen wil afrekenen en de spullen die ik niet houd direct retourneer.
Antwoord van mona-mode.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. Betalen in drie termijnen was een optie, maar achteraf in één keer betalen is uiteraard ook mogelijk. Met vriendelijke groet, Team Mona

Langere levertijd

Bij de laatste bestelling heb ik geen track en trace ontvangen. DHL stond plotseling voor de deur. Ook bleef mijn bestelling op wordt samengevoegd staan. Was teleurgesteld omdat de levering langer duurde dan normaal.
Antwoord van mona-mode.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze welgemeende excuses voor de vertraging van uw pakket. Met vriendelijke groet, Team Mona
11 nov. 2023
Alles verloopt al jaren prima. Geen idee wat beter kan. Vind wel de prijzen de pan uitrijzen en daardoor bestel ik alleen nog afgeprijsde artikelen of met korting. Kwalitatief is alles wat beter, maar niet altijd
13 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
Mona heeft een collectie dameskleding die mij bevalt, de kwaliteit ervan is goed, de artikelen worden op tijd geleverd en een eventuele retourzending/ruiling wordt ook keurig afgehandeld.
Antwoord van mona-mode.nl
Hartstikke mooi! Dank u wel voor uw review. Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
IS
Inge S.
Eersel
8 nov. 2023

levering en kwaliteit

Snelheid van levering. Ik wacht nu al weken op een jas. Vind dat te lang. Kwaliteit product: heb een vest besteld. Kwaliteit valt me tegen (lubbert uit). Dit is al de tweede keer.
8 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Mona
17 nov. 2023
Twee winterjassen gekocht welke beiden erg dun zijn en niet zo warm terwijl dat wel aangeprezen werd. Ze zien er wel leuk uit. De prijs is echter te hoog voor de kwaliteit.
17 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en). Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Mona Mode

Fijne webwinkel

Over het algemeen mooie artikelen, duidelijke site, vlotte afhandeling. Er gaat ook wel eens iets mis: verkeerde artikel gestuurd, artikel niet goed gemaakt
21 nov. 2023

Goede kwaliteit

Ik kocht onlangs een Toni jeans. Wederom een fijne broek, model zit goed. De levering is ook altijd goed. Ben blij dat ik mijn broeken bij Mona kan kopen!
21 nov. 2023
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Mona Mode
TA
Tilly A.
Oosterhout

Zo blij kan ik zijn.

Ik ben altijd blij als de bestelling binnenkomt omdat de kwaliteit van de producten kloppen met de afgebeelde foto’s alleen de bezorging zou beter kunnen.
Antwoord van mona-mode.nl
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback over de bezorging. Met vriendelijke groet, Team Mona
11 nov. 2023
Heb 7 en 17 aug een bestelling geplaats, en nog steeds niet geleverd, heb het geannuleerd, ben nu op zoek naar andere winkels, helaas.
13 nov. 2023
Dank u wel voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
MV
M. V.
Hulst
10 nov. 2023
DE IDEALE MANIER OM TE WINKELEN ALS JE BEWEGINGS BEPERKINGEN HEBT. VEEL KEUS, RUIM ASSORTIMENT EN VOOR KWALITEIT GOEDE PRIJS.
MB
Maria B.
Veldhoven
All is super goed afgeleverd en kwalitatief alles wat ik ontvangen heb perfect , heb nog nooit iets terug hoeven sturen..
Top beoordeling, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Mona
15 nov. 2023
Duidelijke informatie en kleding van goede kwaliteit. Nadeel: vaak lange wachttijden (ca. 5 dagen of meer).
Dank u wel voor uw feedback. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
HV
Henny v.
Almelo
10 nov. 2023
Goede kleding, prijs kwaliteit verhouding goed, soms kloppen de maten niet vandaar mijn drie sterren.
16 nov. 2023
Gaat vooral om geld terug storten indien kleding niet meer leverbaar is. Dat duurt veel te lang.
17 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
RR
Riet R.
St willebrord
16 nov. 2023
Kan van huis uit bestellen en als het niet past dan kan ik het zonder probleem terug sturen
16 nov. 2023
Dank u wel voor uw leuke beoordeling! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Mona Mode
19 nov. 2023
Mijn bestelling duurt echt lang terwijl er word gemeld dat het artikel weer op voorraad is.
20 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback over de levertijd. Onze welgemeende excuses voor de vertraging van uw pakket. Met vriendelijke groet, Team Mona
12 nov. 2023

Prima herstel foutje

Was bij bestelling foutje gemaakt. Keurig netjes opgelost. Terugbetaling stipt op tijd!!
ND
Niekki D.
Haaften
12 nov. 2023
De maten kloppen bijna altijd en mooie kwaliteit. Geen problemen met retour zending.