Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De kwaliteit en het assortiment van de producten worden veelvuldig geprezen, en het uitgebreide aanbod met unieke of aantrekkelijke producten wordt gewaardeerd. Ook de service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast is de communicatie meestal helder en informatief. Toch zijn er enkele negatieve ervaringen, zoals vertraagde of niet-ontvangen zendingen. Ook komt het voor dat klanten te veel of juist geen respons ontvangen, en soms blijft een reactie van de klantenservice uit.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmooistekinderkamer.nl
Vlotte en snelle hulp
Bij het bestellen van de sporttas ging er iets mis. Meteen werd ik geholpen door een medewerker zodat de bestelling toch kon afgerond worden. Onze zoon is super blij!
Snelle levering en heldere communicatie
Cam cam sierkussen rond
Het kussen is veel kleiner dan bij de beschrijving stond. Helaas stuur ik het daarom retour.
Het kussen werd wel snel geleverd dus aan de service ligt het niet.
Nettjes en verzorgd geleverd.
Goed op de hoogte gehouden,over de bezorging van pakket.
Alles netjes ingepakt.
Bezorging conform afspraak op de website
Top! Mega snel en mooie items
Uitgebreid aanbod en leuke afprijzing van artikelen. Ik snap alleen het uitchecken via Bol.Com niet. Ik had gedacht dat ik dan geen verzendkosten hoef te betalen.
Antwoord van mooistekinderkamer.nl
Het uitchecken via bol is een service zodat je via je bolaccount kan uitloggen en al je gegevens er al in staan en je achteraf veilig kan betalen.
Koffertje
Ik zou graag kinder koffertje mooi van 35 cm willen. Blij met de jollen koffertjes
Snelle en nette levering
Antwoord van mooistekinderkamer.nl