meyerbroeken.nl
Beoordelingen:

241 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.488 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De broek is en zit me perfect maar de vervoerder die u gebruikt is een ramp. UPS belt niet aan maar de bezorger stuurt dan een email dat je niet thuis bent. Volgende opnieuw wederom hetzelfde verhaal. Toen door laten sturen naar ophaalpunt kreeg email dat het daar lag. BoIj ophalen bleek dat niet zo te zijn. Vandaag dacht ik ga er nog maar eens heen zonder bericht en toen was het wel. Deze ervaring heb ik met UPS afleveringen meestal. Ik raad u DHL of PostNL aan die zijn stipt.

Meest relevante negatieve beoordeling

22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
We bestellen 3 dezelfde maat broeken en krijgen 1x mini maat erbij, zo apart en heel irritant. Plus je krijgt wel mail dat je besteld hebt, maar niet het vervolg dus wanneer het binnen komt en met welke vervoerder. Voor zulke dure broeken verwacht ik eigenlijk wel meer service.
MD
Miriam D.
Moordrecht
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor meyerbroeken.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
Jan V.
Waalwijk
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
18 jun 2024
Goedendag lieve klant, het is jammer dat uw beoordeling zo slecht was. Laat ons alstublieft weten wat de reden hiervoor is, zodat we onze service kunnen verbeteren. U kunt rechtstreeks contact opnemen met ons serviceteam. service@meyer-hosen.com De MEYER-HOSEN AG
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Voor mij de beste jeans.

Draag al jarenlang Meyer jeans. Prima pasvorm. En milieu verantwoordelijk gemaakt en de werknemer worden fatsoenlijk behandeld.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering in een bijzonder mooie doos! Met een prachtige inhoud, wederom een top broek van Meyer.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Maatvoering perfect. Draag al jaren Meyer-broeken. Altijd passend. Ben op leeftijd, wil regular fit.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg dankbaar hoe goed de klantenservice is. Mooie kwaliteit producten, bestel hier vast weer.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
kwaliteit is prima, maar de levertijd kan stukken sneller !!!
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik vond alles prima in orde; "goede wijn behoeft geen krans"
Beoordeling melden
TA
Ton A.
Amstelveen
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima Oslo broeken. Rits in zak hoeft voor mij niet.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte artikelen, uitstekend verpakt en verzonden
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend!!

Prima pasvorm en mooie kleuren, goed model.
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Updates over de verzending. Goed verpakt.
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering. Passende producten.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Afspraken zoals beschreven nagekomen
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte en goede services
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goede pasvorm
Beoordeling melden