meyerbroeken.nl
Beoordelingen:

236 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.455 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De broek is en zit me perfect maar de vervoerder die u gebruikt is een ramp. UPS belt niet aan maar de bezorger stuurt dan een email dat je niet thuis bent. Volgende opnieuw wederom hetzelfde verhaal. Toen door laten sturen naar ophaalpunt kreeg email dat het daar lag. BoIj ophalen bleek dat niet zo te zijn. Vandaag dacht ik ga er nog maar eens heen zonder bericht en toen was het wel. Deze ervaring heb ik met UPS afleveringen meestal. Ik raad u DHL of PostNL aan die zijn stipt.

de meest kritische beoordeling

22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
We bestellen 3 dezelfde maat broeken en krijgen 1x mini maat erbij, zo apart en heel irritant. Plus je krijgt wel mail dat je besteld hebt, maar niet het vervolg dus wanneer het binnen komt en met welke vervoerder. Voor zulke dure broeken verwacht ik eigenlijk wel meer service.
MD
Miriam D.
Moordrecht
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor meyerbroeken.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
WD
Wim d.
Hoogvliet
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima broek, matige omstandigheden

Prima broek, jammer van de kostbare verpakking. En het verbaast me ook dat de broek on-line bij de leverancier dezelfde prijs heeft als in de winkel, terwijl de winkel een veel lager marge heeft op het product.
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
7 mei 2024
Gerne können Sie die Bewertungen näher erläutern, damit wir eine Möglichkeit haben uns zukünftig Kundengerecht zur verbessern. Ihr MEYER SERVICE TEAM
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemorgen jullie hoeven niks beters te doen goed is goed gr.
Beoordeling melden
GB
GW B.
Groningen
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

GOEDE KWALITIET

GOEDE KWALITEIT, SNELLE LEVERING, WEL PRIJZIG ZONDER KORTING!
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle terug storting ivm verkeerd bestelde broeken.
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Passen prima; achterkant zou iet hoger mogen zijn.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
op tijd geleverd, goede pasvorm en passende prijs
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stijlvol, goed passend en mooi van kleur
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde maat is voor mij uitstekend
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed en mooi verpakt.
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig netjes verzorgd.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nvt
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HB
Henk B.
Zwolle
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden