zusenzomer.nl- Logo - Beoordelingen

zusenzomer.nl
Beoordelingen:

175 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.612 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant!

Kimono/badjas Reza besteld, voldoet geheel aan verwachting qua kleuren en kwaliteit. Erg blij mee. Daarnaast goede service en snelle reactie op mails. Ik raad ZusenZomer zeker aan.
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Schoonheid en kwaliteit gaan prachtig samen, samen op weg naar een rechtvaardiger en schonere wereld! Gewoon zo doorgaan.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Inlog probleem

er was een probleem met het inloggen en ik heb een mail daarvoor opgestuurd en ik kreeg heel snel reactie daarop
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, eenvoudig bestelproces. Leveringstijd was dik in orde en bovenal de hamamdoeken zijn prachtig!
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige Hammam/sauna doek. Erg goede kwaliteit. Levering zoals afgesproken. Kom hier graag terug.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beschrijvingen en foto's. Mooie, ecologische en faire collectie. Vlotte verwerking.
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat een prachtige badjas! Heerlijke stof en mooie pasvorm. Ik ben er erg blij mee.
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelproces gebruikersvriendelijk en bezorging ook zonder problemen verlopen.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Snelle levering en mooie badjas met bijpassende hamamdoeken.
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het pakket kwam gauw en kwaliteit goed
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit stof, zoals verwacht!
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtig product en goede kwaliteit

Prachtig profuct goe
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuk verpakt.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden