zusenzomer.nl
Beoordelingen:

147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.561 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi concept

Geleverd zoals voorzien en mooie kwaliteit. Mooi concept.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gelijk contact en product was net zo mooi als op de foto
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kwaliteit

Mooie, kwalitatief goede spullen!
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteitsproduct!
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
XXL maten maken.
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging goed met bestellen en leveren. Bij uitpakken bleek het een andere kleur dan besteld te zijn. Vanwege kerst niet teruggestuurd, want daar was geen tijd meer voor.
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering / goede kwaliteit

Snelle levering en de handdoeken van Zus en Zomer zijn van goede kwaliteit en erg fijn in gebruik.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JW
Jolande W.
Capelle aan den IJssel
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooiste badjassen ooit

Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi eerlijk product

Badjas besteld. Snel ontvangen. Mooi product, netjes afgewerkt. Komt precies overeen met de foto's op de site. Meest mooie is dat het een fair trade product is. Dat is niet de goedkoopste keuze maar wel een goede eerlijke keuze. Mooi initiatief van Zusenzomer
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik een nieuwe hammamdoek had ontvangen, bleek dat er weeffout in zat. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik per omgaande een nieuwe doek toegestuurd. Vriendelijke en nette service. De doeken zijn van goede kwaliteit. Heb sommige al 4 jaar.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij betreft niks.voor zover nu bekend is het een top product .even afwachten wat het in het gebruik doet en na een aantal keren wassen .mijn vriendin is er super blij mee.en mijn zus heeft er ook een en is ook super enthousiast. Ga zo door
Beoordeling melden