zusenzomer.com

5.518 reviews in totaal   1.425 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende, zachte en duurzame kwaliteit van de producten. Ze prijzen vooral de heerlijk zachte, comfortabele en soepele stoffen, evenals het mooie en vrolijke design dat vaak voldoet aan de verwachtingen. De snelle levering wordt veelvuldig gewaardeerd en de klantenservice wordt geprezen om vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Ook het praktische gebruiksgemak van de producten, bijvoorbeeld voor sauna, vakantie of dagelijks gebruik, wordt als groot pluspunt gezien vanwege het draagcomfort, de snelle droging en de multifunctionaliteit. Ervaringen met de pasvorm zijn over het algemeen positief. Enkele klanten noemen teleurstellingen over specifieke items. Er zijn terugkerende opmerkingen over te kleine maten en het beperkte aanbod voor grotere maten. Soms ervaren klanten vertragingen of problemen bij de verzending en er is een wens voor meer kleurvariatie in het assortiment.

Reviewszusenzomer.com

A R
A R.

Super!❤️

Via telefonisch al heel prettig contact en geregeld dat het naar mijn zomerverblijf in Italie is gestuurd. Binnen een week bezorgd en heel blij en gelukkig met mijn nieuwe poncho en hamamdoek
M D
Marianka d.
Nw Vennep
Hele fijne kwaliteit Ik heb in het verleden wat handdoeken besteld, die zijn ideaal en nog steeds mooi na paar jaar. Nu een kimono besteld en die is prachtig. Net op tijd binnen voor mijn weekendje weg;)

Fijne service!

Omdat ik mijn pakket een aantal dagen na de beloofde bezorgdatum nog niet had ontvangen, belde ik met de vriendelijke mevrouw van de klantenservice. Zij vertelde mij dat mijn pakket – waarschijnlijk door de decemberdrukte – was blijven “hangen” in het postsorteercentrum en dat zij het voor me in de gaten zou houden. Twee dagen later kreeg ik, zonder dat ik (zoals bij veel andere webwinkels) van alles hoefde te bewijzen, een bericht dat er een nieuw pakket was verzonden en dat ik dit de volgende dag zou ontvangen. Er liggen nu dan ook twee mooi ingepakte cadeaus onder de boom, klaar om met de feestdagen gegeven te worden. Heel erg bedankt voor de fijne service! 🎄✨
Ik heb de Reza katoenen badjas/kimono besteld. En deze is zo mooi! Hij zit heerlijk en het materiaal is zo mooi. Ik wou hem vorig jaar al bestellen, maar ik kan het iedereen aanraden dus bij twijfel echt doen.

Prachtige stoffen

Snelle levering. Prachtige stoffen en kleuren, komen overeen met de beschrijvingen. Één artikel geretourneerd. Ook allemaal duidelijk. En ik ben superblij met mijn hammamdoek en kiomonobadjas.
Al een paar keer gedragen met een heerlijk dagje saua, geen cientuur en het poncho model trek je makkelijk aan, valt niet open, zit comfortabel en luchtig. Gaat binnenkort ook mee naar een festival en naar Engeland.
De badjas draagt heerlijk en heeft een bijzonder fijne pasvorm. Ook op de camping fijn om in de nacht of vroege ochtend naar het sanitair gebouw te wandelen.
Een ochtend jas besteld deze zat zo lekker dat ik voor de avonden een kimono heb besteld. Manlief zag mijn tevredenheid en wilde ook graag een ochtend jas , deze vandaag binnen gekomen dus heel benieuwd of hij hier ook zo blij van word .
Ik vind het zomerdagen echt de max ! Alleen vind ik het jammer dat ze niet bestaan in iets fellere kleurtjes. De bestelling en de levering verliepen erg vlot
Snelle service, en helemaal verliefd op de geweldige badjas maar ben vergeten de korting voor de eerste bestelling toe te voegen! Stom van mezelf 😜
De kleuren zijn mooi en de stoffen zo zacht!! Wat een feest om te dragen en om op het strand te ligge. Op de grote badhanddoek van overgebleven garens!!!!
Mijn bestelling is zoals beloofd binnen een dag geleverd. Ik heb een kimono en een hamamdoek gekocht en de stoffen zijn echt prachtig. De kimono zit heerlijk en ik ben er echt heel blij mee.
L R
Linda R.
De artikelen zijn erg mooi en van heerlijke stoffen. Het enige wat ik minder mooi vind is dat de labels met witte garen zijn genaaid i.p.v. in de kleur van de stof.
De bestelling was goed verpakt, de verzending ervan vlekkeloos. Maar bovenal: ZusenZomer verkoopt degelijke producten en dat is voor de consument zó fijn!
Snelle levering en helemaal blij met mijn tuniek en bijpassende hamamdoek. Ik woon op een recreatie park met zwembad, zo loop ik toch makkelijk gekleed rond.
Kimono Leyla L/XL gekocht. Wat een prachtig product! Heerlijk zachte kwaliteit en mooie pasvorm. De kimono draagt fijn door de dubbele striksluiting. Product werd snel verstuurd.
Hele mooie deken. Zwaar genoeg denk ik om ook goed om je heen te vallen in bed. Ook heel mooi als sprei. Heb hem nog niet kunnen gebruiken bij warm weer.

Sauna badjas Esla - Bordeaux

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe badjas, het zit als gegoten. Lekker luchtig en licht van natuurlijk katoen. Heerlijk zacht en een mooi weefpatroon.

Super kwaliteit en service

Echte kwaliteit en heel mooi gemaakt. Ik was op zoek naar een badjas voor de zomer, zo lastig in mijn maat om wat leuks vrouwelijks te vinden. De Hamam badjas Alya is voor mij dé uitkomst.
Snelle levering en heel mooi product. Nog mooier zou zijn als jullie het zo kunnen maken dat je de cape aan beide kanten kunt dragen. Want die andere kant is ook super mooie kleur