zusenzomer.nl
Beoordelingen:

147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.561 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Mooie site, mooie producten, snelle levering !!
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top ervaring!

Snelle verzending, top verpakt. Goede service!
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct en heel snel geleverd. Mooi materiaal
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Artikel volgens verwachting.
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg mooie hamamdoeken, zeer snelle levering.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie tas, zaten alleen nog veel draden aan
Beoordeling melden
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en in het echt nog leuker
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
precies zoals op de foto en snel geleverd
Beoordeling melden
9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie hamamdoek

Super mooie hamamdoek! Vlotte levering.
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service goed doel mooie spullen
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg mooie badjas. Heerlijk licht ook
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en super snel bezorgd
Beoordeling melden
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie badjas, snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit!
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie en kwaliteitsvolle producten!
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en een mooi product
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

mooie grote zachte Haman doeken presies wat ik hoopte!

mooie grote zachte Haman doeken
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle bezorging, top kwaliteit
Beoordeling melden
PV
P. V.
Den haag
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie website en snelle levering
Beoordeling melden