zusenzomer.nl- Logo - Beoordelingen

zusenzomer.nl
Beoordelingen:

175 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.612 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
NV
Noor V.
Antwerpen
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kamerjas mooi van kwaliteit/ kleur en de fair trade gedachte vind ik nog mooier.
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk en fraai product. Daarnaast ook goede service mocht er kleinigheidje zijn.
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Very happy

Quick delivery. Beautiful bath robe. Good quality and lovely colours. Very happy
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Snelle levering! Mooie en zachte kwaliteit badjas. Goede pasvorm. Blij mee!
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes verzonden en helemaal vd verzending op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede produktvoorlichting, snelle bezorging, duurzaam. Beter kan niet!
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel antwoord via mail!! Heel fijn!! 2 mooie sauna badjassen besteld.
Beoordeling melden
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een prachtige badjas

Een prachtige, comfortabele badjas. Helemaal zoals ik had gehoopt.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige hammandoeken gekocht. Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een heel goede service en prachtige kwaliteit producten. Fijn!
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige hamamdoeken en mooie badjas ontvangen Ik ben blij
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi concept

Geleverd zoals voorzien en mooie kwaliteit. Mooi concept.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gelijk contact en product was net zo mooi als op de foto
Beoordeling melden
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering van bestelling. Onbeschadigd aangekomen.
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en het product komt de verwachting na.
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten en prima bestelling en leveringsproces
Beoordeling melden
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product voor een prima prijs en snelle levering.
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende kwaliteit en super snelle bezorging 👍top
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en snel geleverd, mooie ochtendjas!
Beoordeling melden
JD
J d.
Eindhoven
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit!!

Vlotte levering, goed verpakt, mooie kwaliteit, top!
Beoordeling melden