zusenzomer.nl
Beoordelingen:

147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.561 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige badjas, goed materiaal
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
kwaliteit en snelheid levering
Beoordeling melden
WK
WJ K.
oldebroek
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden, mooie doeken
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede bezorging.
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd binnen .
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi spul, snel geleverd
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit product
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke hammamdoeken
Beoordeling melden
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles vlot verlopen!
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie hamamdoeken!
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling
Beoordeling melden
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
telefonisch advies
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering.. fijne hamamdoeken . Wr hebben ze in verschiilende soorten en gebruiken voor de sauna omdat ze groter zijn dan de standaard doeken . .

Snelle levering.
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
3 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super!
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden